SuuuuuuuuuuuKizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala
3lt her gun. UnutmusuuumSuuuuuuuuuuu
Su hani su nirde su
Kuzum gr isi iyi aslinda ama ben anlamiyorum ne kadar. Tarti mi alsam ben deMenümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcıkBestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da
Yok canım sen gramla yaz..senin tarzın bu çok ya güzel oluyorMenümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcıkBestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da
Ha kaç gibi mi diyorsun öyle yazıyım isterseniz taneyleKuzum gr isi iyi aslinda ama ben anlamiyorum ne kadar. Tarti mi alsam ben destep tahtasi mi o?
Squat 10 kere yap ..3 lü set yap..Buldum squatı youtubeta şimdi bir kız çömeliyor kalkıyor ben de deniyim bunu tamam bak yeni başlayanlar hem sandalyeye oturup kalksın diyor deniycem yarın bakalım yapabilecek mi benim dombili vücudum acaba
Bir de 4 dakikada kalkık popo diye bir vidyo da var benim leğene de yararsa şaşarım
Teşekkür ederimYok canım sen gramla yaz..senin tarzın bu çok ya güzel oluyor
Akşam tek salata mı yedin?inşallah doymuşsundur..yanında haşlanmış tavuk yada ayran olabilir..
Pide için bir çözüm bulalım..1 dilim büyüklüğünde yersen sorun olmaz bence..
Valla sen bu yemeye sporu da eklersen Harika olur kuzum..ben galiba 1200 kalori civarı alıyorum ..
Arada maydonoz suyu iç yapamazsan bir koca bardağa maydanoz limon koy az beklesin onu iç..
İçime doğuyor bence Birsen hızlanacaksın..zaten kaç kilo vermişsin şapka çıkartıyorum canım sana
1 kaşık pilav yenir canım yenmez mi?zAten ben diyetisyene giderken ekmek yemezsen 2 kaşık pilav yada makarna veriyordu..çok ta güzel gidiyordu..Kizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala
Yaz kuzum taneyle istersen anlariz biz de rahat yorumlariz.Ha kaç gibi mi diyorsun öyle yazıyım isterseniz taneyle
Ama her şeyin tanesi büyüklüğü aynı olamıyor ya böyle gramla daha iyi dediydim nasıl isterseniz öyle yazıcam
Olacak canım tıkır tıkır gidecek kilolar..arkasından el sallaTeşekkür ederim
İnşallah tombul kara talihimden kurtulup bir daga asla dönmem
Süpersin yaa 3 litre suuu oooo3lt her gun. Unutmusuuum
Aynen kuzucumm bence de. Ben cok arastirdim yeniyo. Patlicani sordum kizartma gibi degildi tipi dedi ki azicik yag koyup dondurdum oyle bol yagda degil dedi. Ben yine de kucuk 1tanr yedim1 kaşık pilav yenir canım yenmez mi?zAten ben diyetisyene giderken ekmek yemezsen 2 kaşık pilav yada makarna veriyordu..çok ta güzel gidiyordu..
Sen zAten bu işi başarmışsın ne kalmış 2 kilo ..karnıyarığın patlıcanı közlenmişse süper
Okulda kosa kosa gidiyodum genelde yarim ya da 1lt sini okulda icip aksam 2 2.5 evde iciyodum. Daha rahat oluyoduSüpersin yaa 3 litre suuu oooo
Sürekli wc ye gidiyorsundur ben evde olduğum için iyi de dışarda çalışanlar için sıkıntılı olmuyor mu wc işi
Aynen kuzuu. Bi de kiloyu sudan ve kastan vermemek lazim yagdan vermek lazim hic anlami olmuyo diger turluKızlar ben merak etmiştim mesela kilo veriyoruz 10 kilo diyelim..nereye gidiyor bu 10 kilo?
10 kilo kıyma düşünün ne kadar çok..
Sonra araştırdım ve ne öğrendim ..su buharı oluyormuş öyle gidiyormuş..
Hatta böbreklerinde sıkıntı olanlara son zamanlarda fazla kilo verme oldu mu diye soruyorlarmış..ilginç değil mi..o yüzden 2,5 litreden az içmeyelim kilo veriyoruz sonuçta
Amanın o ne biçim yağ?Alin ornek kizlar. Kilo aldigi halde boyle olan cok. Cunku yag gidip kas artiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?