Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcık Bestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da

Suuuuuuuuuuu
Su hani su nirde su

Kuzum gr isi iyi aslinda ama ben anlamiyorum ne kadar. Tarti mi alsam ben de step tahtasi mi o?

Buldum squatı youtubeta şimdi bir kız çömeliyor kalkıyor ben de deniyim bunu tamam bak yeni başlayanlar hem sandalyeye oturup kalksın diyor deniycem yarın bakalım yapabilecek mi benim dombili vücudum acaba
Bir de 4 dakikada kalkık popo diye bir vidyo da var benim leğene de yararsa şaşarım

Yok canım sen gramla yaz..senin tarzın bu çok ya güzel oluyor
Akşam tek salata mı yedin?inşallah doymuşsundur..yanında haşlanmış tavuk yada ayran olabilir..
Pide için bir çözüm bulalım..1 dilim büyüklüğünde yersen sorun olmaz bence..
Valla sen bu yemeye sporu da eklersen Harika olur kuzum..ben galiba 1200 kalori civarı alıyorum ..
Arada maydonoz suyu iç yapamazsan bir koca bardağa maydanoz limon koy az beklesin onu iç..
İçime doğuyor bence Birsen hızlanacaksın..zaten kaç kilo vermişsin şapka çıkartıyorum canım sana

Kuzum gr isi iyi aslinda ama ben anlamiyorum ne kadar. Tarti mi alsam ben de step tahtasi mi o?
Ha kaç gibi mi diyorsun öyle yazıyım isterseniz taneyle
Ama her şeyin tanesi büyüklüğü aynı olamıyor ya böyle gramla daha iyi dediydim nasıl isterseniz öyle yazıcam

Squat 10 kere yap ..3 lü set yap..
Bende başladım zamanla alışıyorsun..
Şimdi 15 e çıkacağım..

Teşekkür ederim
İnşallah tombul kara talihimden kurtulup bir daga asla dönmem

1 kaşık pilav yenir canım yenmez mi?zAten ben diyetisyene giderken ekmek yemezsen 2 kaşık pilav yada makarna veriyordu..çok ta güzel gidiyordu..
Sen zAten bu işi başarmışsın ne kalmış 2 kilo ..karnıyarığın patlıcanı közlenmişse süper

Aynen kuzucumm bence de. Ben cok arastirdim yeniyo. Patlicani sordum kizartma gibi degildi tipi dedi ki azicik yag koyup dondurdum oyle bol yagda degil dedi. Ben yine de kucuk 1tanr yedim

Kızlar ben merak etmiştim mesela kilo veriyoruz 10 kilo diyelim..nereye gidiyor bu 10 kilo?
10 kilo kıyma düşünün ne kadar çok..
Sonra araştırdım ve ne öğrendim ..su buharı oluyormuş öyle gidiyormuş..
Hatta böbreklerinde sıkıntı olanlara son zamanlarda fazla kilo verme oldu mu diye soruyorlarmış..ilginç değil mi..o yüzden 2,5 litreden az içmeyelim kilo veriyoruz sonuçta

Aynen kuzuu. Bi de kiloyu sudan ve kastan vermemek lazim yagdan vermek lazim hic anlami olmuyo diger turlu

Bu kadar yorumdan sonra bende yazayım
Bugün oruç tutmadım
Sabah
Erken kalkıp 2 bardak suyu içine birkaç damlalimon sıkıp içtim..bu su beni açıyor gibi hissediyorum iyi geliyor sanki bana
Sonra 1 haşlanmış yumurta yedim yanına yeşillik domates biber
Ara 1 sade kahve 1 hurma yedim

Öğlen
Soğanla mantarı kavurdum baharatlı acılı pek güzel oldu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Keten tohumu koydum üstüne 1 activa yedim
Akşam
Bol salata (marul,taze soğan ,kırmızı lahana,maydanoz roka ,tere,ne bulursam)
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık falan yine mantar sotemi yedim
Eve başka yemek yaptım onu yemedim
Birazdan tarçın serpilmiş yarım bardak sütümü içerim
Su 2,5 oldu
Şişelerim bitti
Spor 8000 adım yaklaşık yürüdüm
Evde hareketlerimi yaptım bugünde rahatım
Yatmadan maydanozlu detoks suyumu içerim..
Birde plates lastiği ile çalışırım .kollara taktım kafayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…