SupersinnnnBu kadar yorumdan sonra bende yazayım
Bugün oruç tutmadım
Sabah
Erken kalkıp 2 bardak suyu içine birkaç damlalimon sıkıp içtim..bu su beni açıyor gibi hissediyorum iyi geliyor sanki bana
Sonra 1 haşlanmış yumurta yedim yanına yeşillik domates biber
Ara 1 sade kahve 1 hurma yedim
Öğlen
Soğanla mantarı kavurdum baharatlı acılı pek güzel oldu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Keten tohumu koydum üstüne 1 activa yedim
Akşam
Bol salata (marul,taze soğan ,kırmızı lahana,maydanoz roka ,tere,ne bulursam)
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık falan yine mantar sotemi yedim
Eve başka yemek yaptım onu yemedim
Birazdan tarçın serpilmiş yarım bardak sütümü içerim
Su 2,5 oldu
Şişelerim bitti
Spor 8000 adım yaklaşık yürüdüm
Evde hareketlerimi yaptım bugünde rahatım
Yatmadan maydanozlu detoks suyumu içerim..
Birde plates lastiği ile çalışırım .kollara taktım kafayı..
Aynen yaa bi de baksana kilo aldugi halde goruntuye. Esim kiziyo bana tartiya takilma kas arttir diyeAmanın o ne biçim yağ?Hamal gibi taşıyoruz valla
Kaslı bünyelerin metabolizmaları daha çok yakıyor ..haklı valla ..geleceğe yatırımAynen yaa bi de baksana kilo aldugi halde goruntuye. Esim kiziyo bana tartiya takilma kas arttir diye
Ben yedıgım gün utanır yazmamyap yap hızlı geçiyor zaman ilk defa sıkılmadan yaptım tamamlayamadim ama olsun. 2 tanede 1 litrelik su şişesi al yanına.
mesaj almaz benimki çok dolu boşalt beni diyor.sinyalde bayadir :))))
Ay bizde yapiyoruz da çiçek acıyor meyve vermiyor neden acaba çilek ve soğan maydanoz oluyor. Biber kabak salata çiçekleniyor bişey yok.
Beril im şu sele verme işinden vazgeçsen artık diyorum. Menü yaz Bu akşam gözümüzden kaçıyor sanma :)
Kollar lastık çekmek ıyı gelıyor you tube bak bır gülüm anlatması zorKızlar size birşey soracağım..benim kollar tombiş biraz..yumuşak ..onlar için ne yapabilirim?
Göbek basende var ama ben kollara taktım kafayı
Aynen kuzuuuuKaslı bünyelerin metabolizmaları daha çok yakıyor ..haklı valla ..geleceğe yatırım
Ne terlıgı ya dıngonun ahırı sankıBenim annemlerin bahçesi var..ahh o domateslerin kokusu bile süper..ama çok yoruluyorlar her sene satacaz artık dairede oturacaz diyorlar ..ama sonra devam..
Meyve ağaçları var..bende seviyorum ama temizliği zor..çocuklar dikkat etmeden içeri giriveriyor hep terlik değiştirmek lazım..
Afıyet olsun hocamKızlar dün aldığım yeşilliklerle uğraştım..kocaman bir kase salatamı hazırladımyemeği ayarladım
Birazdan bir market bahanesiyle yürüyüş yapacağım..
Spor olsun..
Yazın toprak kışın çamur dıyorlarYa evet temizliği zordur heralde doğrusun
Domates biber başka tür toprak mı istiyor acaba bende domatesler var vallaha 1 aydır kızarmadılar cinsi mi yeşil anlamadım. Biber çıkmadı hala.
Ben de akşama ne yesem diye düşünüyordum. Salata yapiyim yanına yoğurt yiyim olmazsa
Salata candırSalata yapıyorum normal zamanlarda Ramazan harici yani
Peynirli
Tonbalıklı
Tavuklu
Acayip tok tutuyor..özellikle akşam yapınca ertesi güne hemen farkediyor
Velhasıl seviyorum salatanın her çeşidini
Bırde mavi tabak doygunluk hıssı verıyormusKızlar ben notlarımı arıyorum bir kağıda yazmışım
Ne buldum
"Ruhen doymak ..kişinin kendi kendine aslında çok yemeden"çok yedim "cümlesini kurabilmesi zayıflamada başarıya götüren altın yöntemdir..peki bunun için ne yapacağız?yani gözümüzü nasıl doyuracağız?
İşte 2 püf noktası
* küçük tabakta yemek yiyin ..gözünüz yemeği çok görsün..
* ana yemek yerine salatayla başlayın..salatada değişik renkler olsun..yanına yoğurdu ve suyu eklemeyi unutmayın...
Senı su günlerde öyle ıyı anlıyorumkı bılemezsınBen yıllardır liseden beri heralde kolsuz tişört giymiyorum
Mayo bikini filan da hiç giymem yıllardır yine
Kompleks mi dersiniz bilmiyorum utanıyorum
Sızmaysa sorun yok canımGeldiiiim
Salata yaptım mis gibi oldu ama zeytinyağı koydum 2 yk.kadar
Spora başlayan bırakamıyor ınanBen spora başlayamadım eriniyorum sanırım ya
Çocuk uyursa evin işi yemek çamaşır as katla ütü vs vs derken akşam oluyor. Gece uyuyunca da pert oluyorum ben de dinleneyim diyorum. Hiç dinlenemiyorum sanki...
Bahane belki de ama...
Salatayı 2 kişilik yaptım aslında eşimle yedik ama ben tüm kaloriyi kendim almış gibi hesap ediyorum menümü de yazıyım
O sırf totıs ıcın degılmıBak bak hemen bak..bacaklar için süper ..
Zaten karar alalım grupça başlayalım..
Kız çubuk krakerKizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala
Pek bır havalısın annem yaMenümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcıkBestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da
Bu azımle hıc sanmıyorum ben donecegınıTeşekkür ederim
İnşallah tombul kara talihimden kurtulup bir daga asla dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?