Ablaa sonrasini hic gorme senKız çubuk kraker
Nece yedın öyle bakıyım
Haydı kutlama olsun bugune
Ben her türlü anlarımYaz kuzum taneyle istersen anlariz biz de rahat yorumlariz.
Ne cektık be o kıloları gonderebılmek ıcınOlacak canım tıkır tıkır gidecek kilolar..arkasından el salla
Cıgden de yapabılırsın karnıyarık hıc fena olmuyor tadıAynen kuzucumm bence de. Ben cok arastirdim yeniyo. Patlicani sordum kizartma gibi degildi tipi dedi ki azicik yag koyup dondurdum oyle bol yagda degil dedi. Ben yine de kucuk 1tanr yedim
Hadi ya denerim abla bugun ben yapmadigimdan yedim oyle ama deneyeyimCıgden de yapabılırsın karnıyarık hıc fena olmuyor tadı
Allah kabul etsınBu kadar yorumdan sonra bende yazayım
Bugün oruç tutmadım
Sabah
Erken kalkıp 2 bardak suyu içine birkaç damlalimon sıkıp içtim..bu su beni açıyor gibi hissediyorum iyi geliyor sanki bana
Sonra 1 haşlanmış yumurta yedim yanına yeşillik domates biber
Ara 1 sade kahve 1 hurma yedim
Öğlen
Soğanla mantarı kavurdum baharatlı acılı pek güzel oldu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Keten tohumu koydum üstüne 1 activa yedim
Akşam
Bol salata (marul,taze soğan ,kırmızı lahana,maydanoz roka ,tere,ne bulursam)
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık falan yine mantar sotemi yedim
Eve başka yemek yaptım onu yemedim
Birazdan tarçın serpilmiş yarım bardak sütümü içerim
Su 2,5 oldu
Şişelerim bitti
Spor 8000 adım yaklaşık yürüdüm
Evde hareketlerimi yaptım bugünde rahatım
Yatmadan maydanozlu detoks suyumu içerim..
Birde plates lastiği ile çalışırım .kollara taktım kafayı..
Bu kurabıye bugünlerde cokmu duyulur olduKurabiye kacamagi yaptim bugun. Haftalik kacamak hakkim doldu. Hayirli olsunyarin dengelicem bugun de sporu cok yapcam
Ben bu kıloyla sasırtıyım desem mı - kıAblaa sonrasini hic gorme senaarada yapcam vucudu sasirtmak icin ama ise yararsa sizde de son kilolarda deneriz. Canli ornek olcam burda.
Ahahahaha abla yaaaaa. Karistiriyon sen baskalariyla.Bu kurabıye bugünlerde cokmu duyulur oldu
Yok yok karıstırıyom kesın
Geçen sen yemedın bılıyom 3 deyıp 5 goturmedın
Azcik bunyeni alistir bence arada olabilir ya motive icinBen bu kıloyla sasırtıyım desem mı - kı
Canim pastirma susatmadi mi merak ettimKizlar selam eve yeni geldim annemin yarin kalabalik.iftar daveti var ona yardim.ettim
Menum
Sahur 1 haslanmis yunurta
2 yaprak pastirma
5 zrytin
Yarim kk suzne peynir
Domates
Salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
2 yk bulgur pilavi
3 parca haslama lop et
Salata
1 dilim.pide
2 litre su
Spor.yok
Allah kabul etsın sımdıdenKizlar selam eve yeni geldim annemin yarin kalabalik.iftar daveti var ona yardim.ettim
Menum
Sahur 1 haslanmis yunurta
2 yaprak pastirma
5 zrytin
Yarim kk suzne peynir
Domates
Salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
2 yk bulgur pilavi
3 parca haslama lop et
Salata
1 dilim.pide
2 litre su
Spor.yok
Insallah canımBayramdan sonra 1 saat yuruyus ve karin squats programi yapcam listemi yaptim kizla
Bu ılaclar kötü vuruyor bebemAhahahaha abla yaaaaa. Karistiriyon sen baskalariyla.Canimsin
Süper canım ben 10000 adım yürüyordum çok iyi oluyorduBayramdan sonra 1 saat yuruyus ve karin squats programi yapcam listemi yaptim kizla
Canim pastirma susatmadi mi merak ettim
Allah kabul etsın sımdıden
Tekrarını nasıp etsın
Sahur güzelde
Iftar 4 dılım ekmek
Et salata gıbı olmuş
Kase 3 kepçe oluyor tam doldurdunsa 2 dl
Pılav 1 dl
Pıde 1 dl
Bıraz çok kh olmuş gıbı bence
Pudeyı yemeseydın dıyecemde kıyamıyom Ramazan kokusu oda
Ay inşallah canım bakalım artıkİnşallah çok tutmaz..çocuk uyurken yaparsın mis gibi..çocuklar küçükken dışarda yürümek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?