Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet kızlar bende yazıyım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates salata ekmek yerine göbek marul kullandım 7 8 tane zeytin
Küçük parça peynir
Bir fincan çay

İftar
2 tavuk pirzola mangal
3 kaşık pilav
Bol salata
Yarım bardak kola
Tatlı olarak da 3 4 çatal kremsantili tatlı
Suyu da bir litre icicem inşallah sporda kızım la baya kosturdum :))

Susuz kalma canım...su bakanımız tezbitsin biliyorsun..nasıl eskisine göre iyi gidiyor mu?

Kola diyet kola mı?normallerinde çok şeker varmış.tatlıda 3/4 çatalda durman çok güzel ..
Mesela ben önceden tutamıyordum illa bitecek ah şimdi pişmanım durmayı öğrenmek güzel

Oruc olunca tatliya dayanamiyo insan dimi yaa

Kola diyet kola mı?normallerinde çok şeker varmış.tatlıda 3/4 çatalda durman çok güzel ..
Mesela ben önceden tutamıyordum illa bitecek ah şimdi pişmanım durmayı öğrenmek güzel
Yok canım normal kola durabiliyorum bazen işte

Oruc olunca tatliya dayanamiyo insan dimi yaa
Yani mesela eşim hiç tatlı yemez beni bayar der o bile yemekten hemen sonra tatlı arıyor baya yiyor sanırım fazla açlıktan kaynaklı bu durum ama ömrümce bu tatlı beni kesti aslaa diyemedim ben

Aynen ..yine de bence çok iyisin senden bir atak bekliyorum yürüyüş hareket yapsan bayağı hızlı verirsin sen

Evet done squat super comelme hareketi
Yavru kuşum ne adlar bırak daha önce duymayı telafuzu bile beni yordu spordan sayılır mı telaffuz

Pilav, tatlı tiz boynu vurula dememizi bekliyorsan yanılırsın afiyet bal şeker olsun miktarlar kararında olmuş yok bir sitemim

Sayilmaz usenmek yok kizarim haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…