- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Anladim canim iyi o zamann2 parcaydi o nedenle susatmadi herhalde
Ramazandan sonra duzene girer canim biraz
Hahahaha adi gobekŞu göbek kadar nankör bişey yok valla..
O kadar veriyorsun az dikkat etme hoooppp geliyor
Susuz kalma canım...su bakanımızEvet kızlar bende yazıyım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates salata ekmek yerine göbek marul kullandım 7 8 tane zeytin
Küçük parça peynir
Bir fincan çay
İftar
2 tavuk pirzola mangal
3 kaşık pilav
Bol salata
Yarım bardak kola
Tatlı olarak da 3 4 çatal kremsantili tatlı
Suyu da bir litre icicem inşallah sporda kızım la baya kosturdum :))
Oruc olunca tatliya dayanamiyo insan dimi yaaEvet kızlar bende yazıyım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates salata ekmek yerine göbek marul kullandım 7 8 tane zeytin
Küçük parça peynir
Bir fincan çay
İftar
2 tavuk pirzola mangal
3 kaşık pilav
Bol salata
Yarım bardak kola
Tatlı olarak da 3 4 çatal kremsantili tatlı
Suyu da bir litre icicem inşallah sporda kızım la baya kosturdum :))
Yok canım normal kola durabiliyorum bazen işteKola diyet kola mı?normallerinde çok şeker varmış.tatlıda 3/4 çatalda durman çok güzel ..
Mesela ben önceden tutamıyordum illa bitecekah şimdi pişmanım durmayı öğrenmek güzel
Yani mesela eşim hiç tatlı yemez beni bayar der o bile yemekten hemen sonra tatlı arıyor baya yiyor sanırım fazla açlıktan kaynaklı bu durum ama ömrümce bu tatlı beni kesti aslaa diyemedim benOruc olunca tatliya dayanamiyo insan dimi yaa
Ben miiAynen ..yine de bence çok iyisin senden bir atak bekliyorum yürüyüş hareket yapsan bayağı hızlı verirsin sen
Yavru kuşum ne adlar bırak daha önce duymayı telafuzu bile beni yordu spordan sayılır mı telaffuzEvet done squat super comelme hareketi
Pilav, tatlı tiz boynu vurula dememizi bekliyorsan yanılırsın afiyet bal şeker olsun miktarlar kararında olmuş yok bir sitemimKizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala
Ben de cok seviyorum malesef yaa.Yani mesela eşim hiç tatlı yemez beni bayar der o bile yemekten hemen sonra tatlı arıyor baya yiyor sanırım fazla açlıktan kaynaklı bu durum ama ömrümce bu tatlı beni kesti aslaa diyemedim ben
Tabii canım sen ..hem gençsin birkaç kilo verince bak metabolizman nasıl hızlanacak..Ben mii
Sayilmaz usenmek yokYavru kuşum ne adlar bırak daha önce duymayı telafuzu bile beni yordu spordan sayılır mı telaffuz
Pilav, tatlı tiz boynu vurula dememizi bekliyorsan yanılırsın afiyet bal şeker olsun miktarlar kararında olmuş yok bir sitemim
İçemiyorsan içine limon sık ..çilek koy..salatalık koy ..nasıl seversen öyle iç canım..1 litre çok az..su arttıkça daha güzel olur ..Suyu tamamladım 1 e kızlar anca bu kadar oluyor şimdi ikinciyi doldurucam ama sanmıyorum yine de denicem
Canim 2 icmeye calis yine de su cok onemli su kaybi olmasin vucudunda.Suyu tamamladım 1 e kızlar anca bu kadar oluyor şimdi ikinciyi doldurucam ama sanmıyorum yine de denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?