Çok denedim sadece emzirme dönemin de aşırı şu içtim 3 4 uygun buluyodu sıra daha da içemedim 1 hafta içmesem ararmamİçemiyorsan içine limon sık ..çilek koy..salatalık koy ..nasıl seversen öyle iç canım..1 litre çok az..su arttıkça daha güzel olur ..
Zorluyorum ama işte iftar la sahur arası bu kadar oluyor bir kaç güne adet olurum o zaman problem kalmazCanim 2 icmeye calis yine de su cok onemli su kaybi olmasin vucudunda.
Afiyet olsun sızma yağdan çok korkma Canan hoca ne diyor anne sütü büyüklereMenümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcıkBestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da
Afiyet olsun canımcım spor su menüBu kadar yorumdan sonra bende yazayım
Bugün oruç tutmadım
Sabah
Erken kalkıp 2 bardak suyu içine birkaç damlalimon sıkıp içtim..bu su beni açıyor gibi hissediyorum iyi geliyor sanki bana
Sonra 1 haşlanmış yumurta yedim yanına yeşillik domates biber
Ara 1 sade kahve 1 hurma yedim
Öğlen
Soğanla mantarı kavurdum baharatlı acılı pek güzel oldu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Keten tohumu koydum üstüne 1 activa yedim
Akşam
Bol salata (marul,taze soğan ,kırmızı lahana,maydanoz roka ,tere,ne bulursam)
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık falan yine mantar sotemi yedim
Eve başka yemek yaptım onu yemedim
Birazdan tarçın serpilmiş yarım bardak sütümü içerim
Su 2,5 oldu
Şişelerim bitti
Spor 8000 adım yaklaşık yürüdüm
Evde hareketlerimi yaptım bugünde rahatım
Yatmadan maydanozlu detoks suyumu içerim..
Birde plates lastiği ile çalışırım .kollara taktım kafayı..
Sahuruda göz önünde bulundurursak menü güzel ben çok ekmek pilav vs takılmıyorum çünkü miktarlar az ve hayat hep ot kemiremeyecek kadar lezzetli şeylerle dolu sıkıntımız bunları yemek değil miktarı sınırı koyabilmek afiyet olsun su güzel spor yardım sırasında muhakkak olmuşturKizlar selam eve yeni geldim annemin yarin kalabalik.iftar daveti var ona yardim.ettim
Menum
Sahur 1 haslanmis yunurta
2 yaprak pastirma
5 zrytin
Yarim kk suzne peynir
Domates
Salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
2 yk bulgur pilavi
3 parca haslama lop et
Salata
1 dilim.pide
2 litre su
Spor.yok
Afiyet olsun canım ramazan sonrası menüler tam oturur diye düşünüyorum su için bir küçük öneri büyük bardak aldım bir kerede içmeye çalışınca 3-4 defa zorlanarak da olsa lt epey oluyorEvet kızlar bende yazıyım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates salata ekmek yerine göbek marul kullandım 7 8 tane zeytin
Küçük parça peynir
Bir fincan çay
İftar
2 tavuk pirzola mangal
3 kaşık pilav
Bol salata
Yarım bardak kola
Tatlı olarak da 3 4 çatal kremsantili tatlı
Suyu da bir litre icicem inşallah sporda kızım la baya kosturdum :))
İp atlamak ta pek zor yahuu..ben pek beceremiyorMENÜM
sahur
2 çatal yumurta beyazı (yağda)
1 çatal peynir
tam buğday unundan yapılmış yaklaşık 1 dilim ekmek kadar ıspanaklı gözleme
iftar
1 kepçe yayla çorbası
2 et köfte fırın ekmeksiz
1 biber domates fırında
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
tere salatası
1 sb ayran
çay
iki gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
su şimdilik iki lt sahura kadar 3 olur boğulacağım
spor bu gün yok sadece ip atlama
Harika bir menü spor çok iyiBiraz gec kaldım kusura bakmayın eve yeni geldim menümu yazayım.
Sahur
1 kase zencefilli yoğurt
İftar
1 kepce ayran aşı çorbası
1 küçük karnıyarık
1 bardak ayran
Közlenmiş biber salatası
Salata
Saat 23
2 dilim karpuz minik ti
Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25+30 dk yuruyus
Afiyet olsun dediğin gibi sağlıklı az az olmuş zaten.Kizlar sahur tabagimi gordunuz iftara halama geldik mercimek corbasi bir kasik pilav bir kucuk karniyarik semizotu salata ceviz yedim. Tatli yapmis muhallebili erikli iki kasik tadina baktim. Arada da bir kuru kayisi biraz elma kurusu cay. Cok ama saglikli oldu tatli cok guzeldi tuttum vala
Afiyet olsun gr la olunca miktarını kestiremiyorum açıkçası ama önemli değil canım. Pide aldirmiyorum haftada 1 gün izin var yoksa ufak oğlan bile sadece pide yiyorMenümü paylaşıyım da gramla mı yazıyım bilemedim. Gene gramla yazıyım ben de sıkılıyoruz derseniz bundan sonra gramsız yazarım sorun değil.
Kahvaltı 9.30: 40 gr domates, 50 gr süzme peynir, 7 gr taze nane, 11 gr zeytin, 51 gr kiraz, 43 gr bazlama
Öğlen 14: 41 gr Günkurusu, 22 gr vişne kurusu, 13 gr beyaz leblebi, 13 gr iç badem
Akşam 20.30: Domates, salatalık, sivri biber, nane, maydanoz, kuru soğanlı çoban salat, limon sıktım içine, 2 yk da zeytinyağı koydum ama hepsini ben yemedim tabi
2 litre su şimdilik
Toplam 1005 kalori etti.
Yürüyüş yok ama step aletine çıktım azıcıkBestttt o aletin fotoğrafını yollayamıyorum kaç kere kestim ama gene de büyük dedi sistem yüklemedi
Ya bu pide işi fena insan dayanamıyor pideye normal ekmek olsa yemiycem ramazan başladığından beri evde ekmek yapmıyorum da
Afiyet olsun menun güzel canim. Sporda çok güzel.Bu kadar yorumdan sonra bende yazayım
Bugün oruç tutmadım
Sabah
Erken kalkıp 2 bardak suyu içine birkaç damlalimon sıkıp içtim..bu su beni açıyor gibi hissediyorum iyi geliyor sanki bana
Sonra 1 haşlanmış yumurta yedim yanına yeşillik domates biber
Ara 1 sade kahve 1 hurma yedim
Öğlen
Soğanla mantarı kavurdum baharatlı acılı pek güzel oldu
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Keten tohumu koydum üstüne 1 activa yedim
Akşam
Bol salata (marul,taze soğan ,kırmızı lahana,maydanoz roka ,tere,ne bulursam)
1 kepçe mercimek çorbası
8 kaşık falan yine mantar sotemi yedim
Eve başka yemek yaptım onu yemedim
Birazdan tarçın serpilmiş yarım bardak sütümü içerim
Su 2,5 oldu
Şişelerim bitti
Spor 8000 adım yaklaşık yürüdüm
Evde hareketlerimi yaptım bugünde rahatım
Yatmadan maydanozlu detoks suyumu içerim..
Birde plates lastiği ile çalışırım .kollara taktım kafayı..
inşallah hadi bakalım zili ana çok fena bacaklarım ağrıyor yapamadım bugün.Ben yedıgım gün utanır yazmam
Ama bıttı gerısı gelır
Zilli anaya da başlayacam yarın
Afiyet olsun ben beğendim akşam kh çok gibi ama tüm günü baz alırsak sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Kizlar selam eve yeni geldim annemin yarin kalabalik.iftar daveti var ona yardim.ettim
Menum
Sahur 1 haslanmis yunurta
2 yaprak pastirma
5 zrytin
Yarim kk suzne peynir
Domates
Salatalik
Iftar
1 kase mercimek corba
2 yk bulgur pilavi
3 parca haslama lop et
Salata
1 dilim.pide
2 litre su
Spor.yok
eltim hep der ki hızlı yiyorsunuz damaginizda dilinizde tadını alın sindire sindire yiyin geçen beril de söyledi doğru aslında ben Löp diye yutanlardanim denemek lazım.Kızlar hayatımız boyunca diyet yapmayacağız ama hep dikkatli olacağız artık..1 çatal da aynı tadı almayı öğrenmek lazım..bir kurabiyeyle yetinmek lazım..hayat boyu böyle olmalı..dengeyi kurarsak kalıcı olur..
Yoksa başa döneriz..
Hayat boyu uygulamak lazım
Nasıl olsa diyet gitti diye üzülmeden ..kilo verdim diye sevinmeden ..yola devam insanız sonuçtaz..
Kola olmasa onun yerine ayran olsa ne guzel olurdu dimiEvet kızlar bende yazıyım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
Çeri domates salata ekmek yerine göbek marul kullandım 7 8 tane zeytin
Küçük parça peynir
Bir fincan çay
İftar
2 tavuk pirzola mangal
3 kaşık pilav
Bol salata
Yarım bardak kola
Tatlı olarak da 3 4 çatal kremsantili tatlı
Suyu da bir litre icicem inşallah sporda kızım la baya kosturdum :))
Allah beterinden korusun.Ege yine sallanmış baksanıza..eskisi kadar şiddetli değil ama yine bayağı sallamış..
Afiyet olsun canım menun güzel.MENÜM
sahur
2 çatal yumurta beyazı (yağda)
1 çatal peynir
tam buğday unundan yapılmış yaklaşık 1 dilim ekmek kadar ıspanaklı gözleme
iftar
1 kepçe yayla çorbası
2 et köfte fırın ekmeksiz
1 biber domates fırında
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
tere salatası
1 sb ayran
çay
iki gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
su şimdilik iki lt sahura kadar 3 olur boğulacağım
spor bu gün yok sadece ip atlama
iyi geceler.Ben kaçtım Canlar görüşürüz
Sağol canımHarika bir menü spor çok iyi
Kuzuum kediyle oynuyodum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?