Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İçemiyorsan içine limon sık ..çilek koy..salatalık koy ..nasıl seversen öyle iç canım..1 litre çok az..su arttıkça daha güzel olur ..
Çok denedim sadece emzirme dönemin de aşırı şu içtim 3 4 uygun buluyodu sıra daha da içemedim 1 hafta içmesem ararmam

Afiyet olsun sızma yağdan çok korkma Canan hoca ne diyor anne sütü büyüklere

Afiyet olsun canımcım spor su menü

Sahuruda göz önünde bulundurursak menü güzel ben çok ekmek pilav vs takılmıyorum çünkü miktarlar az ve hayat hep ot kemiremeyecek kadar lezzetli şeylerle dolu sıkıntımız bunları yemek değil miktarı sınırı koyabilmek afiyet olsun su güzel spor yardım sırasında muhakkak olmuştur
Afiyet olsun canım ramazan sonrası menüler tam oturur diye düşünüyorum su için bir küçük öneri büyük bardak aldım bir kerede içmeye çalışınca 3-4 defa zorlanarak da olsa lt epey oluyor

Tızlar sıra geldi benim menüye B bestt Pembe_patikli zukkum ben tatlı ikramlarını bu ramazan dondurma da dahil çok rahat geri çevirdim kuru yemişle çiğ badem fındık ceviz hangisi olursa bir kaç tane yiyince tıkıyor ben ki çayı boş içememe en büyük zaafım olduğu halde kaç gündür sindirim yüzünden iki gün kurusu yedim regle rağmen tatlı krizi yok gibi

MENÜM
sahur
2 çatal yumurta beyazı (yağda)
1 çatal peynir
tam buğday unundan yapılmış yaklaşık 1 dilim ekmek kadar ıspanaklı gözleme
iftar
1 kepçe yayla çorbası
2 et köfte fırın ekmeksiz
1 biber domates fırında
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
tere salatası
1 sb ayran
çay
iki gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
su şimdilik iki lt sahura kadar 3 olur boğulacağım
spor bu gün yok sadece ip atlama

İp atlamak ta pek zor yahuu..ben pek beceremiyor

Ben atlıyorum ama ben mi atlıyorum ip mi beni atlıyor perişanız, ama hoca kesin dedi kızdırmayayım Besteyi, korku başa bela

Biraz gec kaldım kusura bakmayın eve yeni geldim menümu yazayım.

Sahur
1 kase zencefilli yoğurt

İftar
1 kepce ayran aşı çorbası
1 küçük karnıyarık
1 bardak ayran
Közlenmiş biber salatası
Salata

Saat 23
2 dilim karpuz minik ti

Su 2 ye tamamlanacak
Spor 25+30 dk yuruyus

Harika bir menü spor çok iyi

Kizlar bugun tv de izledim sabah 1 tatlı kaşığı sumak 1 bardak sıcak suya koyup karıştırıyoruz yemekten sonra ilinin içiyoruz en güzel antioksidanmis bagirsaklarinizda müthiş çalışacak şişkinlik olmayacak dedi. Ben deniycem su mak yok evde.

Afiyet olsun dediğin gibi sağlıklı az az olmuş zaten.

Afiyet olsun gr la olunca miktarını kestiremiyorum açıkçası ama önemli değil canım. Pide aldirmiyorum haftada 1 gün izin var yoksa ufak oğlan bile sadece pide yiyor

Afiyet olsun menun güzel canim. Sporda çok güzel.

Ben yedıgım gün utanır yazmam
Ama bıttı gerısı gelır
Zilli anaya da başlayacam yarın
inşallah hadi bakalım zili ana çok fena bacaklarım ağrıyor yapamadım bugün.

Afiyet olsun ben beğendim akşam kh çok gibi ama tüm günü baz alırsak sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

eltim hep der ki hızlı yiyorsunuz damaginizda dilinizde tadını alın sindire sindire yiyin geçen beril de söyledi doğru aslında ben Löp diye yutanlardanim denemek lazım.

Kola olmasa onun yerine ayran olsa ne guzel olurdu dimi Afiyet olsun tatlım.

Ege yine sallanmış baksanıza..eskisi kadar şiddetli değil ama yine bayağı sallamış..
Allah beterinden korusun.

Afiyet olsun canım menun güzel.

Ben kaçtım Canlar görüşürüz
iyi geceler.

Harika bir menü spor çok iyi
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…