Supersin yaaa. Canin istemiyo muTızlar sıra geldi benim menüye @besttPembe_patikli zukkum ben tatlı ikramlarını bu ramazan dondurma da dahil çok rahat geri çevirdim kuru yemişle çiğ badem fındık ceviz hangisi olursa bir kaç tane yiyince tıkıyor ben ki çayı boş içememe en büyük zaafım olduğu halde kaç gündür sindirim yüzünden iki gün kurusu yedim regle rağmen tatlı krizi yok gibi
Menunu kiskandim bugun. Benimki hiiic olmadiMENÜM
sahur
2 çatal yumurta beyazı (yağda)
1 çatal peynir
tam buğday unundan yapılmış yaklaşık 1 dilim ekmek kadar ıspanaklı gözleme
iftar
1 kepçe yayla çorbası
2 et köfte fırın ekmeksiz
1 biber domates fırında
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav
tere salatası
1 sb ayran
çay
iki gün kurusu
1 fincan Türk kahvesi
su şimdilik iki lt sahura kadar 3 olur boğulacağım
spor bu gün yok sadece ip atlama
bakın bakın işsiz kaldım :)
İnş ya sahur yapmadım canım çok tatlı çekti iki parmak kalınlığında bi dilim 0asra yedim sadecezukkum canım bence de sen bu ara çok hızlı verirsin ramazan sonrası @tezbitsin söylemeden ben söyleyeyim yarışalım
Bugün eve incir ve kayısı alıyım bende çünkü adete 2 gün kaldı tatlı isteği tavan yapmış durumdaTızlar sıra geldi benim menüye @besttPembe_patikli zukkum ben tatlı ikramlarını bu ramazan dondurma da dahil çok rahat geri çevirdim kuru yemişle çiğ badem fındık ceviz hangisi olursa bir kaç tane yiyince tıkıyor ben ki çayı boş içememe en büyük zaafım olduğu halde kaç gündür sindirim yüzünden iki gün kurusu yedim regle rağmen tatlı krizi yok gibi
Tarçın kı suBugün eve incir ve kayısı alıyım bende çünkü adete 2 gün kaldı tatlı isteği tavan yapmış durumda
Nerelerdesın bal bademım gündüz yoğunsun sanırımHaklısıneliya Ama İşte Kola Olunca TEK Menüde
Bedeciğim al yanına çiğ badem fındık da al ceviz de kayısının içine koy ye hem çok tok tutuyor hem tatlı krizine iyi geliyor berilin dediği gibi toz tarçın ben süte Türk kahvesine ekliyorum çok iyi geliyorBugün eve incir ve kayısı alıyım bende çünkü adete 2 gün kaldı tatlı isteği tavan yapmış durumda
Grubun en şişkosu olarak@tezbitsin in ısrarlarına rağmen tabiki benim 95 kg söylemesi bile beni yoruyor ama vereceğim iki yılda kendi rekorumu kırıp takıma vermeye geldim kararlılık azim hepsi mevcutkitkurdu kaç kilosun
Rekor bende galıba sanırsamBedeciğim al yanına çiğ badem fındık da al ceviz de kayısının içine koy ye hem çok tok tutuyor hem tatlı krizine iyi geliyor berilin dediği gibi toz tarçın ben süte Türk kahvesine ekliyorum çok iyi geliyor
Grubun en şişkosu olarak@tezbitsin in ısrarlarına rağmen tabiki benim 95 kg söylemesi bile beni yoruyor ama vereceğim iki yılda kendi rekorumu kırıp takıma vermeye geldim kararlılık azim hepsi mevcut
Sayılmazmı hıcccccc@Besttt erkencisin dışarıya vurup kendimi yürüyeceğim sayılır mı spordan
Sen çaktırmadan cıddı cıddı spor yapıyon farkındamısın güloSpor bende yaptım biraz ..yatmak cazip geldi ilk başta ama şimdi diyorum iyi ki yaptım böyle böyle alışsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?