Ver coşkuyu ver coşkuyu akşam akşam , gece yatakta kazaya uğrarsak ne olacak su bakanımHanımlaar
Bugün itibariyle günün su birincisi
Pembe_patikli Yeliiiiz
Yayaya şaşaşa yeliz yeliz çoook yaşaaa
4 litreeee
Ooovv
Başarılarının devamını diler ve kutlarım
Su Bakanı Döne
(İsteyen geçebilir tabii beni etiketlerse 1.miz her an değişebilir belki dee o siiz olabilirsiniz sayın bayaaanlaaar, neden olmasın)
Vay be ne güzeltezbitsin Döne çerez menü olmuş aklıma bir şiir geldi çok severim paylaşayım bakalım ne dersin
Ben annemin evinde
Fındık fıstık üzüm
İlerde evlenince
Çuvalla düşünürdüm.
.....
Evlendim kocam
Bir güzel âdem
Odalarda fıstık yok
Gözleri badem.
....
Yeliz kız biz bir fidanın güller açan dalıyız ayrı gayrı yok hepinizin yeri ayrı kilo verince bizi bırakırsın diye üzülüyorum bak itiraf ediyorum işte
Gece çiş miş kaçırmayın bu kadar suya yazık vücutta tutacaz takımcaVer coşkuyu ver coşkuyu akşam akşam , gece yatakta kazaya uğrarsak ne olacak su bakanım
Kız su bakanı çişe de karışma koptum gülmekten ne oluyor diyorlar çişi tut tut nereye kadar ayak yolunda geçiyor ömrümüz doğru tutup tutup haftada bir mi gitsek ayak yoluna fena fikir değilmiş yetişin oylayalımGece çiş miş kaçırmayın bu kadar suya yazık vücutta tutacaz takımca
Ta ki cuma tartıdan önceye kadar işemek yok ha
Saniyeler güzel iyiye gidiyor az sonra yapayım bari ben de titreyim azPlank yapıldı bel acayip oldu karın kol hala titriyor
Plank 31/35/38 öldüm bittim neye iyi geliyordu bi daha söyleyin de bırakmayıp devam edelim meydan okuyorum yok mu yapıp gelen saniyeleri kapıştıran
Sendeki spor ilerlemesin de gözlerim yaşardıSpor güncellemesi:
10x3 squat
100 ip atlamaca
100 step aletinin üstünde gidip gelmece
Plank 0/0/0
Ayyy heeer yanım ağrıyo çay içecem gidip
Boş çay içicem bebeğim @bade 34 eğil kalk derken Allah belamı vereydi de o tatlıları yemeyeydim diye beddua ettim kendime yaa şişko döne
Su bakanına karşı geliyorsun demeeeekKız su bakanı çişe de karışma koptum gülmekten ne oluyor diyorlar çişi tut tut nereye kadar ayak yolunda geçiyor ömrümüz doğru tutup tutup haftada bir mi gitsek ayak yoluna fena fikir değilmiş yetişin oylayalım
Onu bir daha söyle 30 40 nedir yaSendeki spor ilerlemesin de gözlerim yaşardı
Sorma hadi yedik diyelim 5 kilo aldık bir dur dimi?
Bünye terbiyesiz bünyeSendeki spor ilerlemesin de gözlerim yaşardı
Sorma hadi yedik diyelim 5 kilo aldık bir dur dimi?
Olsun sıkılmazlar aynı kadın değilmişiz sanki gibi oluyor onlar içinOnu bir daha söyle 30 40 nedir yadiyorum kendime kocamın hayatındaki birinci bölüm ve şişko benle ikinci bölüm başlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?