• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14.000 TL Kart Borcum var..Nişanlıyım yardım lütfen...

Bunca yıldır çaresine bakmamanız kötü olmuş. Aileniz yardım edebilecek durumda değil mi? Nişanlınız ileride sorun yapabilir.

Çalışman lazım yanı başka ne diyelim ki sana Banka yapılandırmaya giderse birde işe girersen ödersin bence.
Ayy teşekkür ederim bankayı aradım şimdi iki dönem gecikmeye girmiş olması gerekiyor sizde böyle bi durum yok dedi.2 dönem geciktirip yapılandırıcam inşAllah o zamana kadar bende maaş almış olurum inşAllah

Ayy teşekkür ederim bankayı aradım şimdi iki dönem gecikmeye girmiş olması gerekiyor sizde böyle bi durum yok dedi.2 dönem geciktirip yapılandırıcam inşAllah o zamana kadar bende maaş almış olurum inşAllah
İş bulana kadar işsizlik maaşına başvurun isterseniz o şekilde de iyi olabilir

tabii ki iş bul. Ama sana alternatif bir öneri; tv programlarına katıl. Kim milyoner olmak ister, çarkıfelek, ben bilmem eşim bilir vb :) gayet ciddiyim. Şans bu belli mi olur

Bir de nişanlınıza cimri ödemez diyorsunuz. Yahu adam senin ne için yaptığının belli olmadığı borcu neden üstlensin ki? 3-5 bin borcu anlarım da 14 bin olana kadar hiç mi fark etmediniz yani? İnsan 2 bin lira eksideyken bile zaten ekstra bir şey almaz daha.. Siz maşallah 14 bini bulmuşsunuz.

gelirimiz kadar kredi kartı harcaması yapsak hiç bu sorunları yaşamayız acil hastane doktor masrafı dışında ayağını yorganına göre uzatmayanlara acımıyorum ben maalesef.her ay her ay kredi kartının asgarisi ödenmez saçmalık

Çekilin bankaciyimmm kartlara yapılandırmayi denesen eger istifa etmediyseniz yasal haklarınızi alabilir ve işsizlik maasi alabilirsiniz

Çalışıp ödeyin. 2+2=4

Çok büyük hata yaptım.kimseye iyilik yaramazmış.nişanlıyım evlenicem inşAllah..nişanlım çalışıp ödememe müsaade etti ama başıma kalkar diye düşünüyorum

Ooo lütfetmiş çalışıp ödemenize izin vererek. Aman kaçırmayın böyle adamı, hemen evlenin bence. Bir daha çalışmanıza izin verecek adamı nerede bulursunuz sonra... Hemen bir işe girin bari, hazır adam çalışmanıza ikna olmuşken... :KK14:

Eğer başına kakar diye korkuyorsan borcu ödeyip bitirene kadar evlilik düşünmeyeceksiniz. Beş senede 14 bini çevirememişsin. Müstakbel nişanlın kredi çekerse ya onu da çeviremeZsen. Başka bir planın var mı?
Hemen işe girmenin yanısıra bir de ek iş bulmalısın.

Calisin odeyin. Nisanlidan istemekte cok kotu bi fikir bence. Eliniz ayaginiz tutuyor. Seneler sonra adam laf etmese anasi babasi danasi laf eder. Hic cekemem :işsiz:

Biz tanistigimiz ilk günlerde eşimin 20 bin lira borcu vardı. Dert etmedim evlendim bir sorun da çıkmadı başka nedenlerle bosaniyoruz

cimri bi adamla evlenmeyi neden yapıyorsun ben anlamadım.

seni borcunla ya kabul edecek ödeyecek ya da destek olacak... bu destek elinden maddi birsey gelmiyorsa manevi olarak.

memursa kefil olabilir mesela kredi çekmenize.. tabi krediyi ödemek için iş bulmanız gerek. ya da iş bulana kadar bikaç taksitini ödeyebilir.

başınıza kakmaması için borç bitene kadar düğünü ertelemeniz gerek bence..

ve şüphe duydugunuz adamla nikah masasına oturmayın..

nişanlınız sizin için kredi çekmek zorunda değil... siz olsanız onun icin kredi çekermiydiniz ? yapmanız gereken iş beğenmezlik yapmayıp kasiyerlik dahi olsa bir ise girin ödeyin borcu hiç olmadı ailenize anlatın onlar yardım etsin

nişanlınız sizin için kredi çekmek zorunda değil... siz olsanız onun icin kredi çekermiydiniz ? yapmanız gereken iş beğenmezlik yapmayıp kasiyerlik dahi olsa bir ise girin ödeyin borcu hiç olmadı ailenize anlatın onlar yardım etsin
haklısınız elimle ettim boynumla çekiyorum.ama keşke yiyip gezseydim içime dert olmazdı hakkım yendi Allahtan hayırlısı olsun

cimri bi adamla evlenmeyi neden yapıyorsun ben anlamadım.

seni borcunla ya kabul edecek ödeyecek ya da destek olacak... bu destek elinden maddi birsey gelmiyorsa manevi olarak.

memursa kefil olabilir mesela kredi çekmenize.. tabi krediyi ödemek için iş bulmanız gerek. ya da iş bulana kadar bikaç taksitini ödeyebilir.

başınıza kakmaması için borç bitene kadar düğünü ertelemeniz gerek bence..

ve şüphe duydugunuz adamla nikah masasına oturmayın..
maddi anlamda bişey beklemiyorum :( sadece başıma kalkmasın

Back
X