- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy teşekkür ederim bankayı aradım şimdi iki dönem gecikmeye girmiş olması gerekiyor sizde böyle bi durum yok dedi.2 dönem geciktirip yapılandırıcam inşAllah o zamana kadar bende maaş almış olurum inşAllahÇalışman lazım yanı başka ne diyelim ki sana Banka yapılandırmaya giderse birde işe girersen ödersin bence.
Evet yapabilir haklı çünkü.ailemin haberi yok Allah muhafaza duyulmasınBunca yıldır çaresine bakmamanız kötü olmuş. Aileniz yardım edebilecek durumda değil mi? Nişanlınız ileride sorun yapabilir.
Lütfen lütfen lütfen öde benim o kadardıBenim 5 bin var kk na nasıl odicem diye yana yakıla düşünüyorum:) Allah yardım etsin size
İş bulana kadar işsizlik maaşına başvurun isterseniz o şekilde de iyi olabilirAyy teşekkür ederim bankayı aradım şimdi iki dönem gecikmeye girmiş olması gerekiyor sizde böyle bi durum yok dedi.2 dönem geciktirip yapılandırıcam inşAllah o zamana kadar bende maaş almış olurum inşAllah
Çok büyük hata yaptım.kimseye iyilik yaramazmış.nişanlıyım evlenicem inşAllah..nişanlım çalışıp ödememe müsaade etti ama başıma kalkar diye düşünüyorum
Güvenmediğin bi adamla en zor anında sana el uzatmayan bi adamla nişanlanacak kadar ne yaşadınİlk etapta yardım edicem dedi ama güvenmiyorum memur ama çok cimri
haklısınız elimle ettim boynumla çekiyorum.ama keşke yiyip gezseydim içime dert olmazdı hakkım yendi Allahtan hayırlısı olsunnişanlınız sizin için kredi çekmek zorunda değil... siz olsanız onun icin kredi çekermiydiniz ? yapmanız gereken iş beğenmezlik yapmayıp kasiyerlik dahi olsa bir ise girin ödeyin borcu hiç olmadı ailenize anlatın onlar yardım etsin
maddi anlamda bişey beklemiyorumcimri bi adamla evlenmeyi neden yapıyorsun ben anlamadım.
seni borcunla ya kabul edecek ödeyecek ya da destek olacak... bu destek elinden maddi birsey gelmiyorsa manevi olarak.
memursa kefil olabilir mesela kredi çekmenize.. tabi krediyi ödemek için iş bulmanız gerek. ya da iş bulana kadar bikaç taksitini ödeyebilir.
başınıza kakmaması için borç bitene kadar düğünü ertelemeniz gerek bence..
ve şüphe duydugunuz adamla nikah masasına oturmayın..