- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
Ben de vitamin hapı kullanıyorum. Saçımı uzatsın diye biotin hapı içiyorum. Saçınızda ya da tırnağınızda bir fark oldu mu?Bugün uzzuuuun bir aradan sonra uzay yürüyüşü aletiyle spor yaptım. Hamlık halinden ötürü kollarım çook ağrıdı. Bu arada hergün multivitamin ve biotin hapı içiyorum.Çok halsiz kalıyordum gerçekten işe yarıyor.
Akşam yemeğine yoğunlaşman yerine öğlen bir şeyler yesen akşamı hafif geçirsen mi diye düşündüm.Dunku menu
Kahvalti
2 yumurta ile yagsiz menemen
6 zeytin
Kk peynir
5 kayisi
2 Erik
Ara
Yogurt
Ogle
Yok
Aksam
1 tabak kuzu haslama
4 catal pilav
Kucuk bir dilim ekmek
Salata
Ara
Az karpuz ve cekirdek
Daha çok yeni ancak bence tırnaklara bir faydası olmadı ama saçım daha parlak sanki. Uzamasında bir fark göremedim açıkçası dökülme sorunum var o biraz azaldı galiba şişeyi bitirdikten sonra bir daha alırmıyım bilmiyorum ama multivitamine devam edeceğim.Ben de vitamin hapı kullanıyorum. Saçımı uzatsın diye biotin hapı içiyorum. Saçınızda ya da tırnağınızda bir fark oldu mu?
Menüm iyi canım spor da iyi ama tempolu yürüyüş oneririmErken yazmışım tümden yazayım
Kahvaltım
Kavurmalı yumurta (sadece beyazı)
Yarım domates
1 salatalik
1 tk taze peynir
El kadar tırnak pide
1tk bal
Çay
Ara
1 tane nektari
1 fincan sade nescafe
Akşam
2 kaşık ekşili kabak
1 kase salata
6 üçgen dilim karpuz
Tabak sıyıracak kadar ekmek
4 l su
Gün içinde 10000 adım
Bence sen böyle kilo veremezsin . Heleki cips filan . Sporu tolere etsin diye değil vucutta olan yaglar erişin diye yapmalısın. Böyle sabit kalır ya da artadabilir çünkü cips çok yagli çok zararlı.Öğlen bir paket cips yedim ancak tıkı tıkına kalori hesaplattım almam gereken kaloriyi aşmamışım. Eve gelip uzay yürüyüşü spor da yaptım zaten bugün çok yürüdüm tolere edecektir diye umuyorum
Ayrica kalori mesela atiyorum bi kek 200 kalori ise bi firinda tavukta 200 kaloridir ama kek icindeki o seker miktari kilo aldirir ama firinda tavuk protein ve tok tutar sağlıklıdır . Yani kaloriyi asmadın diye diyeti bozmadın anlamına gelmiyor malesef . Şekerli, karbonhidratlı şeyleri yediğin sürece zayıflayamazsın . Çünkü vücudun belli bir kapasitesi var o kapasiteyi aşınca gerisini direk isleyemedigi için depoluyor . Nasl bi adamin gunde 20 kilo kaldirma kapasitesi varken sırtına 100 kilo koyduğunda fazlası ağır gelip düşer hepsini yere atar o hesap vucut da şeker çok gelince direk daha sonra kullanayim deyip depoluyor . Daha sağlıklı beslen . Canın çok tatlı istiyorsa 1 muz ye . Kahve çok güzel bastırıyor . Spor da yapıyorsun hem yazık etme sporlara . Beni yanlış anlama bu yazdiklarimdan dolayı . Ben de mükemmel değilim tabi . Sadece bilgi vermek istedimÖğlen bir paket cips yedim ancak tıkı tıkına kalori hesaplattım almam gereken kaloriyi aşmamışım. Eve gelip uzay yürüyüşü spor da yaptım zaten bugün çok yürüdüm tolere edecektir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?