Yarın sabah söylerim. Bugün tartılmadım.Tartıldınmı canım varmı bir değişiklik
Ana konuya da gruba girmek istediğinizi yazarsanız iyi olur burası bildirim yaptığım yer orası kilo paylaştığımızMerhaba arkadaşlar sistem nasıl bilmiyorum ama bende katılmak istedim. Böylelikle kendimi denetlemiş olup motive olurum sizinle diye düşündüm. Başlangıç kilom 83,5 doktor onu yuvarladı ama olsun :) 16 Ağustosta başladım diyete ama bocalamalarım ihlallerim çok oldu. Bu yüzden şu kontrole 2 hafta kala elimden geldiğince dikkat etmek istiyorum. En azından 1-2 kilo versem kafi olacak bu ay ama bilmiyorum bu yüzden aynı zamanda detoks yapmayı düşünüyorum. Neyse yarından itibaren sektirmeden bildirim yapacağım.
Diyetine sadık kalıp azimli hanımlarımıza selam olsun :)
Kabaktan fayda görürsen bir dahaki ay bende kabak yapıcam. Ayda bir defa detoks yapmayı planlıyorm bakalım.Slm kızlar menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta (1 tanesine yakınını kızım yedi sayılır)
5-6 zeytin
1 salatalık, 4-5 dilim sucuk
Ara
1 şeftali, biraz üzüm
1 avuç fıstık
Duble Türk kahvesi şekersiz
Öğlen
2 tane fırında dilimlenmiş kabak
Üstüne yoğurt ve dereotu
Akşam
Öğlen ile aynı
Bugün biraz daha aç hissediyorum kendimi yarın nasıl olucak bakalım bilmiyorum
Yarını da yapıyorz diimi cnm. Seninde yapıyor olman bana güç veriyorSabah 1 bardak yoğurt
Öğlen 2 patates 1 bardak yoğurt
Akşam 1 patates 1 bardak yoğurt
1 fincan türk kahvesi ve 1 bardak yeşil cay henüz tamamlamadım ama 2 litre su icecem.
15 dk cardiyo 40 squat 50 sn plank
Keşke aşermen daha erken bir saatte olsaymış cnm.Sabah 8
1 yumurta
1/2 kk peynir
Domates salatalik
Tuzsuz sekersiz fistik ezmesi 1 cay kasigi
Ara 12.30
2 dilim cok tahilli ekmek icine domates peynir sandvic
Ogle 14.15
1 tabak bulgur pilavi ustune bamya
2 kasik yogurt
Aksam 19.30
1 kucuk kase az sekerli sutlac
Sonuncuyu asiri aserdim resmen.
Yapıyoruz canım tabiki bugün daha iyiyim zaten patateslerimi de haşladım hazırım yarınaYarını da yapıyorz diimi cnm. Seninde yapıyor olman bana güç veriyor
Bende haşladım. İşe beslenme çantamla gidiyorumYapıyoruz canım tabiki bugün daha iyiyim zaten patateslerimi de haşladım hazırım yarına
orası neresi acaba ?Ana konuya da gruba girmek istediğinizi yazarsanız iyi olur burası bildirim yaptığım yer orası kilo paylaştığımız
orası neresi acaba ?
teşekkür ederim <3Cuma Zayıflama Yarışması - 14. Takım
Merhaba :KK25: Listede olan 14. takımın sevgili üyeleri, malum takımınız bu hafta kapanıyor ve kaptanınızın da cenazesi olduğundan uğrayamayabilir. Hoppa Listenizi düzenleyebilmek adına lütfen ne karar verdiğinizi belirtir misiniz.:KK56: İzne ayrılmak, yarışmadan ayrılmak, başka takım ile...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?