- 7 Ocak 2018
- 27.553
- 79.998
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #253.621
Bende oyle biliyorumspordan sonra vücut şişer diye biliyorum bende
Kuzum aynen hamile olsam kg umrumda ama nasilsa burayla tanistim diye düşünüyorum. Ben dr nasil gidim 82 kg labende ilk 3 kilo verilebilir diye biliyorum . kız biz hamile kalalım doğuralım da kilo hiç önemli değil valla 100 kiloya bile razıyım tırssam da . sen ne zaman gidiyorsun doktora
Protein günü yapsan nasıl olur denemek amaçlı ben çok faydasını gördüm onun hafta sonu yapmayı düşünüyorum haşlama yumurta seviyorsan hele sana daha kolay gelirKuzum aynen hamile olsam kg umrumda ama nasilsa burayla tanistim diye düşünüyorum. Ben dr nasil gidim 82 kg la(( yumurta kalitesini etkiler tutmasinida bide ben tup yaptiracam.inan ben cok saskinim bi dun haric 1000 kalori bile geçmedi kg veremim inan sok moralimi bozmamak icin kendimi zoe tutum tatli yok yogurt ve karnabahar ve brokoli cok tukettim daha ne yapistiki inatlasti resmen spora baslayinda 83 oldum spor yapmazken 80kg brn anlamiyor nerden yanlış puff (
Senin nasıl gidiyor diyetBende oyle biliyorum
Iyi gidiyor cnm senin nasil gidiyorrrrSenin nasıl gidiyor diyet
Iyi etmisin oglenleyin boyle ye kiz ilk uc ay tabiki yiyeceksin cevizini findigini muzunu eksik etme ekmegi karbohidrattan cok fazla tuketmemeye çalış hamis anne yedigin sifa olsun bebisine :)) burdaki hamis annelerin tecrubelerinden yararlanöğlenleri cok fazla yiyoruuummmm
corba 1 tabak nohut pilav 1 ane yag biberi )közlenmiş) 2 dilimde ekmek yedim he bide tursu
muhallebi haric harika
hheeeee
ayyy hakket bi işe aramıyo mu ilk 3 ay yenenleerrrr bari cok yemiyim ya
bende kesin cok alcm bak gör
İnşallah yaa 5 gün içinde olurum herhalde.Adet dönemindesin herhalde ondandır canım sakın bırakma adet olunca da sporla diyetle daha çok dikkat et gidecek inşallah
Afff benimde bu hafta bi gr bile gitmedi yaa okaa yurudum ac kaldimben 6dan sonra yemiyorum ona rağmen farketmedi kilom ya
Aslında muhallebide sayılmaz. Pekmez dolazı derler bizim oralarda. Su pekmez nişasta üçlüsüMuhallebi olmasa tam da persembe menusu afiyet olsun
Yok canım olacağım inşallahBoşver yarın yersin azar azar
500 gram fark var reglimisin ?
Hamilemisin şeker pancarı dur su msj okuyum anlarimmen gelmişem giz esim dışarı çıktı geldim hemen gelemiyom o varkene hamislere vurulmaz pardon ahıllı gizim cumartesi basliyo işe gocam
Aaaaaa yaparım bişeyler o zamanKızlar yarın tartıdan önce Leslie yapın 300veya 500 gram far oluyor muş tartıda
Spordan önce sonra ve yarım saat sonra bidaha tartılın bakalım nasıl olacak
Aç kalarak bende pek kilo veremiyorum. Detoks yap sende 1-2 günlükAfff benimde bu hafta bi gr bile gitmedi yaa okaa yurudum ac kaldim
Leslie hafif ya sabah ödemini alırmış aksine diğer gruplardan duydum denenmişspordan sonra vücut şişer diye biliyorum bende
Canım kaçta kalkıyosan işte sabah aç karnınaKacta tartilacaz kiiiiiizzzzz
Yap bakalım hafif bişeylerAaaaaa yaparım bişeyler o zaman
Tmm cnmLeslie hafif ya sabah ödemini alırmış aksine diğer gruplardan duydum denenmiş
Canım kaçta kalkıyosan işte sabah aç karnına
Yap bakalım hafif bişeyler
Olunca birden gider kilolarınYok canım olacağım inşallah
Denemek lazım o zaman.Leslie hafif ya sabah ödemini alırmış aksine diğer gruplardan duydum denenmiş
Canım kaçta kalkıyosan işte sabah aç karnına
Yap bakalım hafif bişeyler
Ayy pekmezi hic sevmem ya kizima verirken bile midem bulaniyor..afiyet olsunAslında muhallebide sayılmaz. Pekmez dolazı derler bizim oralarda. Su pekmez nişasta üçlüsü
Ac kalarak derken yedim doydum ama abur cunur.olmadi dur bakalim yarin kg belli olcak.canim ayda bi kez yapilir detoks zararli yoksa bende normal kahvaltimi yaptim ogle aksa karabugday yedim..Aç kalarak bende pek kilo veremiyorum. Detoks yap sende 1-2 günlük
İvetOlunca birden gider kiloların
Denemek lazım o zaman.
Ajan gibi diğer grupları mı dolanıyorsun
Kız pekmez sevilmez mi yaAyy pekmezi hic sevmem ya kizima verirken bile midem bulaniyor..afiyet olsun
Ayyyy yok canim ya midem bulaniyor resmen kokusuna bile dayanamiyorum...İvet
Kız pekmez sevilmez mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?