- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.741
Ya sorma eli ayağı tutuyor çok şükür öyle yaşlıda değil 56 yaşında. Hafta sonları orda toplanırız eltimler filan zaten dip köşe temizler çıkarız çocuklar kirletti diye. Bana geldimi üstünden aldığı saçı bile yere atar evinde titiz kesilir ama bizden bekler. Eşime dedim annen arayıp arayıp temizliğim yapılacak diyor dedim (o gelde yap demektir 4 5 kez aradı bunun için) yok dedi ya bilmiyormu senin durumunu. İyi dedim ben yanlış anlamış olayım. Bigün eşim izin gününde evimizi temizledi dip köşe yoruldu oraya gittik. Oturalı 5dk oluyor kv dediki temizliğim yapılacak. Eşim orda anladı napim anne ben mi yapim bizim evi kim temizliyor dedi. E gelin yapıyordur kim yapacak diyor. Eşim kızdı iş yasak ben evi temizledim geldim sen ne diyorsun diye. İnsanın içi soğuyor böyle yaptıkça.Bu temizlik olayi da her kv de var galiba bnmkide 7 aylik hamileydm ramazan bayrainda cagirmist8 sonra kurbanda cagirdi ki ben kurbandan 1 hafta sonra dogum yaptm esim ikisine de gondermedi zaten bende gitmezdm herkes kendi isini yaosin ,o zamanlar bebegi dusunen yoktu simdi canlsri cigerleri evladinin evladi oldu ,
Gel canım sende gelAy ne guzel. Beni de mi goturseniz?
Saka saka kendiniz gezin.
Sagol canim hepimixin evlatlarinin insallahAyy ne tatli. Masallah ogluna. Guzel gunleri olsun.
İste bak o gelin lafi var ya hic heves falan birakmiyo insanda.. dusuncesizlik baska bisey degil Allahtan esin seni ezdirmiyomus git yapta diyebilirdi. Rabbim hayirli insanlarla karsilstirsin evlatlarimizi da bizide. Gelin demek temizlikci demek sankiYa sorma eli ayağı tutuyor çok şükür öyle yaşlıda değil 56 yaşında. Hafta sonları orda toplanırız eltimler filan zaten dip köşe temizler çıkarız çocuklar kirletti diye. Bana geldimi üstünden aldığı saçı bile yere atar evinde titiz kesilir ama bizden bekler. Eşime dedim annen arayıp arayıp temizliğim yapılacak diyor dedim (o gelde yap demektir 4 5 kez aradı bunun için) yok dedi ya bilmiyormu senin durumunu. İyi dedim ben yanlış anlamış olayım. Bigün eşim izin gününde evimizi temizledi dip köşe yoruldu oraya gittik. Oturalı 5dk oluyor kv dediki temizliğim yapılacak. Eşim orda anladı napim anne ben mi yapim bizim evi kim temizliyor dedi. E gelin yapıyordur kim yapacak diyor. Eşim kızdı iş yasak ben evi temizledim geldim sen ne diyorsun diye. İnsanın içi soğuyor böyle yaptıkça.
Ben her turlu katilirim bu muhabbetlereİki gündür iyi gömdük kvleri
Sinemalarda var biz 3ünu de izledik bide yobbozu ayuncağı elsalı boyası tokası vs. Derken hemn her şeyini çıkardılar tabiçok saol uçuk kuzum
ay bu elsa hiç bir yerde de yayınlanmıyor nerden biliyor bu el kadar bebeler şaşırıyorum valla
Bizim komşu da geçen yıl karlar ülkesi elsa diye tutturmuştu ama saçları beyaz olan mıydı elsa bilmiyorum da bende o saç için tuttururdumSinemalarda var biz 3ünu de izledik bide yobbozu ayuncağı elsalı boyası tokası vs. Derken hemn her şeyini çıkardılar tabi
Kuzum sadece ana listeden mezun olucamblonde ambition cok sevindim 61.5 olmana ama anlamadim 59 u beklicek misin mezun mu olacaksin. Birlikte 59 u gorebilirdik Ben hala artidayim 60.1 dim yaaa
Ben diyetisyene gitmisdim gecen yıl canm sonra biraktm sonra bu yıl gene bir ara gitti aynı yere izmirde Alsancakta özel diyetisyen vücut analiz cihazı var takibi onla yapıyor hem yağ/kas hemde metobolizma hızı filan hepsi çıkıyor canmKizlar nerde olcturdunuz metabolizma hizinizi?
Ketojenik yapamazmisin acaba canımKediyi hiç bu kadar uzun süre yıkamamıştım yavrum iki gündür banyoya gidiyor yatıyor beni yıka diye kapısı kapalıysa banyo önünde yatıyor konuşsa nerdeyse üç hafta oldu yıka beni diye bağırcak anlamıyorki beni bende yorgunluktan ayağa kalkacak hal kalmadı. Bana enerji verecek bir yöntem bulmam lazım meyve kurusundan bir tabak desem o da şekerli taze meyveyle eşit kalorisi ben nasıl iki kilo vericem şu bir haftada ay içim karardı
Evt oBizim komşu da geçen yıl karlar ülkesi elsa diye tutturmuştu ama saçları beyaz olan mıydı elsa bilmiyorum da bende o saç için tuttururdum
Of of şu hafta sonu ile birleşen tatiller beni benden alıyor şehir dışına mı kaçsam ne yapsam bende
Ben de bir kac sene once gitmistim ama metabolizma hizi yoktu sanki. Hic hatirlamiyorum. Digerleri vardi. Zaten gecmiste kaldi. Ha ha.Ben diyetisyene gitmisdim gecen yıl canm sonra biraktm sonra bu yıl gene bir ara gitti aynı yere izmirde Alsancakta özel diyetisyen vücut analiz cihazı var takibi onla yapıyor hem yağ/kas hemde metobolizma hızı filan hepsi çıkıyor canm
Amin canım çok şükür eşim herşeyi görüyor farkında semş asla ezdirmem diyor ama bazen diyor ki napim onlarda annem babam atamam onca emekleri var üzerimde diyor. Anlayış gösteriyorum bendeİste bak o gelin lafi var ya hic heves falan birakmiyo insanda.. dusuncesizlik baska bisey degil Allahtan esin seni ezdirmiyomus git yapta diyebilirdi. Rabbim hayirli insanlarla karsilstirsin evlatlarimizi da bizide. Gelin demek temizlikci demek sanki
Belki sana söylememiştir kuzum zaten bana da demedi kas/yağ oranını takip edip söylüyor bize zaten metobolizma hizinada kendi bakp ona göre kaç kalorilik diyet hazırlması gerektiğini belirliyor ama ben her gittiğim de kâğıtlarıma bakıyorum ve soruyorum diğer merak ettiğim bir şey varsa makineden çıkıyor sonuç kağıdı alıp bakrm hep bende çıkınca kuzum peki sen gittiğin de vucüt analiz cihazına çıkıyormuydun ? Onda minerallerin durumu bile çıkıyor ama tabi belki cihaza göre degisiyordur daha alt model cihazlarda bukadar detaylı çıkmıyordur bu en son çıkan analiz cihazları çok detaylı bakıyorBen de bir kac sene once gitmistim ama metabolizma hizi yoktu sanki. Hic hatirlamiyorum. Digerleri vardi. Zaten gecmiste kaldi. Ha ha.
Aynen valla alamam, ki tospikli şey yani bikere giyebilir bidaha giyemez. Kasımın 22 sinde doğum günü daha çok var o zamana kadar başka bulursam alırım bulamazsam bi tişört üzerine tosbik bastırırım mis gibi konsepte uygun olurÖhhhhh yaniiii israf yaaa o kadar verilmez ki onaaa o paraya cocuga mont alirsin bot alirsin ne bilim oyuncak alirsin bi kiyafete azik gunah insanlar nerden kaziklasak diye dusunuyolar resmen
Ay böyle okudukça iyiki kv ve kp yok diyorum. Allah kolaylık versin. Diş dönemi çok zor gerçekten benimki en son 4 tane birden köpek dişini aynı anda çıkardı beni benden aldı zaten sürekli tepemde iyice içime giricektiAslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. Kvaydingelini dediği gibi 12 torun büyütmüş ama bebeği tutmayı bile beceremiyor. Hamileyken düşük riskim varken benden temizlik bekleyen Bi kadının samimiyetinede sevgisinede inanmıyorum zaten. Lohusalığımda zor geçti bebeğime kimse dokunsun istemiyordum yeni yeni atlatmaya başladım bu duyguları kendi anne babama bile sevdirmedim çocuğu maalesef. Kv kp sürekli kucakta taşıyıp şapur şupur öpmek istiyorlar. Kızımda çok gerilip ağlıyor onlar aldığında şuan zaten diş döneminde babasında bile durmuyor sürekli kucakta... Ayy ne dertliymişim bende k. Bakmayın.
Ya beni çok zorluyor bu ara dün domates aldım konserve için akşam pazarından. Kızı uyutup eşimle halledelim dedik. İşe koyulduk ama bütün herşey eşime kaldı neredeyse sürekli uyandı dakikalarca ağladı her uyandığında. Konserveler bittiğinde sabah 5ti. Ne kadar zorlanıyorlar kuzular ya kıyamamAy böyle okudukça iyiki kv ve kp yok diyorum. Allah kolaylık versin. Diş dönemi çok zor gerçekten benimki en son 4 tane birden köpek dişini aynı anda çıkardı beni benden aldı zaten sürekli tepemde iyice içime giricekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?