Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya sorma eli ayağı tutuyor çok şükür öyle yaşlıda değil 56 yaşında. Hafta sonları orda toplanırız eltimler filan zaten dip köşe temizler çıkarız çocuklar kirletti diye. Bana geldimi üstünden aldığı saçı bile yere atar evinde titiz kesilir ama bizden bekler. Eşime dedim annen arayıp arayıp temizliğim yapılacak diyor dedim (o gelde yap demektir 4 5 kez aradı bunun için) yok dedi ya bilmiyormu senin durumunu. İyi dedim ben yanlış anlamış olayım. Bigün eşim izin gününde evimizi temizledi dip köşe yoruldu oraya gittik. Oturalı 5dk oluyor kv dediki temizliğim yapılacak. Eşim orda anladı napim anne ben mi yapim bizim evi kim temizliyor dedi. E gelin yapıyordur kim yapacak diyor. Eşim kızdı iş yasak ben evi temizledim geldim sen ne diyorsun diye. İnsanın içi soğuyor böyle yaptıkça.

İste bak o gelin lafi var ya hic heves falan birakmiyo insanda.. dusuncesizlik baska bisey degil Allahtan esin seni ezdirmiyomus git yapta diyebilirdi. Rabbim hayirli insanlarla karsilstirsin evlatlarimizi da bizide. Gelin demek temizlikci demek sanki

çok saol uçuk kuzum
ay bu elsa hiç bir yerde de yayınlanmıyor nerden biliyor bu el kadar bebeler şaşırıyorum valla
Sinemalarda var biz 3ünu de izledik bide yobbozu ayuncağı elsalı boyası tokası vs. Derken hemn her şeyini çıkardılar tabi

Kediyi hiç bu kadar uzun süre yıkamamıştım yavrum iki gündür banyoya gidiyor yatıyor beni yıka diye kapısı kapalıysa banyo önünde yatıyor konuşsa nerdeyse üç hafta oldu yıka beni diye bağırcak anlamıyorki beni bende yorgunluktan ayağa kalkacak hal kalmadı. Bana enerji verecek bir yöntem bulmam lazım meyve kurusundan bir tabak desem o da şekerli taze meyveyle eşit kalorisi ben nasıl iki kilo vericem şu bir haftada ay içim karardı

blonde ambition cok sevindim 61.5 olmana ama anlamadim 59 u beklicek misin mezun mu olacaksin. Birlikte 59 u gorebilirdik Ben hala artidayim 60.1 dim yaaa
Kuzum sadece ana listeden mezun olucam yani schonerduf , tuğba ,htc gibi bende öbür listeden devam edicem beraber 59 olucaz tabiki bırakır mıyım seni hatta sen benden önce olup bir hava atar beni de iyice heveslendirirsin kesin ben baya fazla kilo attığım için artk vücut yavaşladı zaten 60.00 'ın altını en son 10 yıl önce görmüştüm kuzum burdan sonra kilo vermek demek 10yıldır duran yağlarımdan vermek demek oda beni iyice zorlıycak ondan ana listede daha fazla bekleyip listenin puanını düşürmek yüzdesini etkilemek istemiyorum stres yapmadan yüzdemi yakalamışken mezun olayım bende listede adım olmadan aynı şekil senle kapışmaya devam

Kizlar nerde olcturdunuz metabolizma hizinizi?
Ben diyetisyene gitmisdim gecen yıl canm sonra biraktm sonra bu yıl gene bir ara gitti aynı yere izmirde Alsancakta özel diyetisyen vücut analiz cihazı var takibi onla yapıyor hem yağ/kas hemde metobolizma hızı filan hepsi çıkıyor canm

Ketojenik yapamazmisin acaba canım
ben bir ara yapmıştım enerjiyi çoğunu sağlklı yağdan alıyorsun birde yanında protein alıyorsun hatta şuan dukan yapıyorum onu bir süre sonra atkins e çevirsem mı diye düşünüyorum dukan daha sıkı bunda tam tersine yağ sıfîr oluyor ama ketojenik daha rahat bir program ve enerji verici (kuruyemiş,avokado,kaymak,tereyağ gibi) enerji verici gıdalardan besleniyorsun canm hemde çok iyi kilo verdiriyor hatta vücudu ketosise sokuyorsun ve vucut artk direk yağ yakma programına geçiş yapmış olduğu için devamında başka diyete gecinceye hızlı yağ yakmaya devam ediyormuş ketosise girince gene klasik diyete geçersin yani

Bizim komşu da geçen yıl karlar ülkesi elsa diye tutturmuştu ama saçları beyaz olan mıydı elsa bilmiyorum da bende o saç için tuttururdum
Evt o benim kızda saçım platin sarı diye anne sen Elsasın diyor Anne bende kahve saçlıyım ve Annayım diyor öyle elsa ve anna oynuyoruz evde

Son düzenleme:
Of of şu hafta sonu ile birleşen tatiller beni benden alıyor şehir dışına mı kaçsam ne yapsam bende
tabi öyle olunca sizin ora iyice doluyordur siparişler iyice havada uçuşur gene kaçacak yer ararsın tabi

Son düzenleme:
Ben de bir kac sene once gitmistim ama metabolizma hizi yoktu sanki. Hic hatirlamiyorum. Digerleri vardi. Zaten gecmiste kaldi. Ha ha.

Amin canım çok şükür eşim herşeyi görüyor farkında semş asla ezdirmem diyor ama bazen diyor ki napim onlarda annem babam atamam onca emekleri var üzerimde diyor. Anlayış gösteriyorum bende

Ben de bir kac sene once gitmistim ama metabolizma hizi yoktu sanki. Hic hatirlamiyorum. Digerleri vardi. Zaten gecmiste kaldi. Ha ha.
Belki sana söylememiştir kuzum zaten bana da demedi kas/yağ oranını takip edip söylüyor bize zaten metobolizma hizinada kendi bakp ona göre kaç kalorilik diyet hazırlması gerektiğini belirliyor ama ben her gittiğim de kâğıtlarıma bakıyorum ve soruyorum diğer merak ettiğim bir şey varsa makineden çıkıyor sonuç kağıdı alıp bakrm hep bende çıkınca kuzum peki sen gittiğin de vucüt analiz cihazına çıkıyormuydun ? Onda minerallerin durumu bile çıkıyor ama tabi belki cihaza göre degisiyordur daha alt model cihazlarda bukadar detaylı çıkmıyordur bu en son çıkan analiz cihazları çok detaylı bakıyor

Öhhhhh yaniiii israf yaaa o kadar verilmez ki onaaa o paraya cocuga mont alirsin bot alirsin ne bilim oyuncak alirsin bi kiyafete azik gunah insanlar nerden kaziklasak diye dusunuyolar resmen
Aynen valla alamam, ki tospikli şey yani bikere giyebilir bidaha giyemez. Kasımın 22 sinde doğum günü daha çok var o zamana kadar başka bulursam alırım bulamazsam bi tişört üzerine tosbik bastırırım mis gibi konsepte uygun olur

Ay böyle okudukça iyiki kv ve kp yok diyorum. Allah kolaylık versin. Diş dönemi çok zor gerçekten benimki en son 4 tane birden köpek dişini aynı anda çıkardı beni benden aldı zaten sürekli tepemde iyice içime giricekti

Ya beni çok zorluyor bu ara dün domates aldım konserve için akşam pazarından. Kızı uyutup eşimle halledelim dedik. İşe koyulduk ama bütün herşey eşime kaldı neredeyse sürekli uyandı dakikalarca ağladı her uyandığında. Konserveler bittiğinde sabah 5ti. Ne kadar zorlanıyorlar kuzular ya kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…