- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.721
hareket etmek yaramış o zmaanBen 70 olurum sandım gece eve gelmeden kıymalı pide bile yediğim oldu baya baya yedim ya gene 67.2 bu sabah
Şekerli bu ay sadece bir adet baklava ve sütlaç yedim bu sabah kek yiyesim geldi yemedim ama pideciler ekmek yaptıklarında o sıcacık kaşarlı ekmek ondan yemesem bir kilo daha az çıkardım o büyük hatam oldu38 bedene düşmen çok motive edici canım .
yemek yede ekmek ve şekerden uzak dur sezon diye böyle yoğunsunuz sanırım
Aynen kaptanım sanki vücudum bile rahatladı bütün gözeneklerim açıldı sanki saunaya girsem bu kadar ter atamazdımhareket etmek yaramış o zmaan
insan kaynanacığına gitmez mi hiç
benim eşimde gitti bu bayram ben gitmedim
Doğru söylüyorsun canım ama belimdeki sıkıntım yeni yeni geçiyor o yüzden çok yüklenmeye korkuyorum ben dışarıdan izleyip motive olmaya devam edeyim şimdilikcanım bizi o kadar gözünde büyütme
maksat birlikte gaza gelip yapabilmek,fırsat yaratabilmek
yine de sen bilirsin ama biraz olsun yapıyorsan spor bu sayede artırabilirsin
Kizlar nerde olcturdunuz metabolizma hizinizi?Canm benim de geçen yıl 1650 çıkmıştı ama diyetler çok yavaşlatıyor malesefbu yıl 1450 e düştü sonra kas oranımı artırınca o da kasla birlikte minnak minnak artmaya başladı ama baya düşürüyor diyet Senin de 1600 den 1400 e düşmüştür büyük ihtimal zaten ondan da böyle az ve yavaş veriyoruz malesef
Senede bir kere görmek yeter bacımseneye giderim artik
Sen nidann gitmedin
Belindeki sıkıntıyı bilmiyordum kuzum dedigin gibi yavaş yavaş başlaman en güzeli senin içinDoğru söylüyorsun canım ama belimdeki sıkıntım yeni yeni geçiyor o yüzden çok yüklenmeye korkuyorum ben dışarıdan izleyip motive olmaya devam edeyim şimdilik
Bu arada hafta sonu tatil planı yaptı eşim. Benim için faica gibi bir tatil olacak bebekle sıcakta zaten zor oluyor beyimiz birde kv kp dahil etti sağolsun. Allah bana bol bol sabır versin inşaAllah. 3 hafta içinde stresten ya zayıflarım yada şişip gelirim aranıza artık
İnşllah canım ya . 3 günlük tatilimde var 30 ağustostan dolayı .insallah canim
Gitmedimzaten 4 gunlugune gitmisti
O zaman senin icin hemen biter insallah bugun.
Yarina bomba gibi devam edersin
Of of şu hafta sonu ile birleşen tatiller beni benden alıyor şehir dışına mı kaçsam ne yapsam bendeİnşllah canım ya . 3 günlük tatilimde var 30 ağustostan dolayı .
iyi yapmışsın canım
Aslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. KvBelindeki sıkıntıyı bilmiyordum kuzum dedigin gibi yavaş yavaş başlaman en güzeli senin için
3 hafta hep beraber tatil mi yapacaksınızkv çocuğuna yardimci olursa seninde dinlenme imkanın olur belki, bende tatilde kv mi degil ama annemi isterdim yardim icin
Neden sizinle annenlere gelmek istiyorlar canim?Aslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. Kvaydingelini dediği gibi 12 torun büyütmüş ama bebeği tutmayı bile beceremiyor. Hamileyken düşük riskim varken benden temizlik bekleyen Bi kadının samimiyetinede sevgisinede inanmıyorum zaten. Lohusalığımda zor geçti bebeğime kimse dokunsun istemiyordum yeni yeni atlatmaya başladım bu duyguları kendi anne babama bile sevdirmedim çocuğu maalesef. Kv kp sürekli kucakta taşıyıp şapur şupur öpmek istiyorlar. Kızımda çok gerilip ağlıyor onlar aldığında şuan zaten diş döneminde babasında bile durmuyor sürekli kucakta... Ayy ne dertliymişim bende k. Bakmayın.
Yok yok biz birazdan fotograf cekimine gitcezaynen öle kuzum
ben öle işlerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyım demiştim ama senin isteğin yoksa ki zaten eşinde burda değil hiç bulaşma
Öhhhhh yaniiii israf yaaa o kadar verilmez ki onaaa o paraya cocuga mont alirsin bot alirsin ne bilim oyuncak alirsin bi kiyafete azik gunah insanlar nerden kaziklasak diye dusunuyolar resmenEşin çok iyi demiş ağzına sağlık
Bende oğluma tosbik konsepli doğum günü hazırlıycam inşallah. Dün bi kostum beğendim ona tosbikli gömlek papyon pantolonu vardı 200 tl dedi
Bu temizlik olayi da her kv de var galiba bnmkide 7 aylik hamileydm ramazan bayrainda cagirmist8 sonra kurbanda cagirdi ki ben kurbandan 1 hafta sonra dogum yaptm esim ikisine de gondermedi zaten bende gitmezdm herkes kendi isini yaosin ,Aslında tam tatil denemez bizim tatiller genelde memleket ziyareti ile geçiyor. Bu sefer bursaya görümceme gidicez önce oradan benim memlekete geçeriz. Planım memelekete kv kp olmadan gitmek çünkü inanılmaz geriliyorum. Mecburda değilim onları götürmeye anne babamla özlem gidermek için gidiyorum zaten. Daha önce öyle bir hataya düştüm yine eşimin ısrarıyla götürdük zehir oldu her anım. Kvaydingelini dediği gibi 12 torun büyütmüş ama bebeği tutmayı bile beceremiyor. Hamileyken düşük riskim varken benden temizlik bekleyen Bi kadının samimiyetinede sevgisinede inanmıyorum zaten. Lohusalığımda zor geçti bebeğime kimse dokunsun istemiyordum yeni yeni atlatmaya başladım bu duyguları kendi anne babama bile sevdirmedim çocuğu maalesef. Kv kp sürekli kucakta taşıyıp şapur şupur öpmek istiyorlar. Kızımda çok gerilip ağlıyor onlar aldığında şuan zaten diş döneminde babasında bile durmuyor sürekli kucakta... Ayy ne dertliymişim bende k. Bakmayın.
Onlara gezme olsun canım daha ne isterler bedavadan. Ben egeliyim annemlerin yaşantıları doğal alanda hep yeşillik hayvanlar filan. Daha öncede gezip görsünler diye götürmüştük zaten. Eşim yine götürelim istiyor kimse bir yere götürmüyormuş biz gezdirelim miş miş miş... E onlarda yok oğlum siz gezin kendiniz demezler hiç sağolsunlar olan benim sinirlerime oluyor. Eşimi kıramıyorum malesefNeden sizinle annenlere gelmek istiyorlar canim?
Ay ne guzel. Beni de mi goturseniz?Onlara gezme olsun canım daha ne isterler bedavadan. Ben egeliyim annemlerin yaşantıları doğal alanda hep yeşillik hayvanlar filan. Daha öncede gezip görsünler diye götürmüştük zaten. Eşim yine götürelim istiyor kimse bir yere götürmüyormuş biz gezdirelim miş miş miş... E onlarda yok oğlum siz gezin kendiniz demezler hiç sağolsunlar olan benim sinirlerime oluyor. Eşimi kıramıyorum malesef
Ayy ne tatli. Masallah ogluna. Guzel gunleri olsun.Yok yok biz birazdan fotograf cekimine gitcezoglusumun guzel fotolarini cekicez amcasinda fotograf makinasi vsr bende ucan balon falan aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?