Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ilk gittigimde cikmistim. Sonrakilerde hamileydim zaten. O zaman cikartmadi.

Ilk gittigimde cikmistim. Sonrakilerde hamileydim zaten. O zaman cikartmadi.
Anladım canım birde bazı clinikler,güzellik merkezleri vs. Çeşitli yerlede bulunuyor yani googleden yaşadığınız şehiri aratırsan çıkıyor mesela
izmir de vücut analiz cihazı yazınca yapan yerlerin hepsi ve telefon numaraları çıkıyor arayıp ücret alabilirsin canm

Simdi nasil oldun daha iyimisin
İnşllah canım ya . 3 günlük tatilimde var 30 ağustostan dolayı .
iyi yapmışsın canım
bemce de iyi oldu
ne yapiyorsun tatilde
Ben her turlu katilirim bu muhabbetlere @SchonerDuft htc71 bilir neler cektigimi dertliyim bu konularsa
Bilmezmiyim hiç az kaldi ama kocan bir gelsin daha rahat edersin
Allah kolaylik versin canim zor ama bu gunlerde geçecek

@
ketojenik doğru diyorsun hiç aklıma gelmemişti hem saçımda uzar tırnaklarıma cildime iyi gelir

İncelteceğine eminim ama sarkan karnımı toparlar mı acaba. Ümit edip boş çıkmasından korkmuyor değilim hani.

Evt o benim kızda saçım platin sarı diye anne sen Elsasın diyor Anne bende kahve saçlıyım ve Annayım diyor öyle elsa ve anna oynuyoruz evde
Ay bayıldım insanın böyle bir kızı olsun istiyor ama benimki yaramaz çocukları çok dağnadığım için kesin yaramaz bir çocuk olacak herkes bana ay bu nasıl bir evlat yetiştirme dicek ilerde de annemin canını çok yaktığım için onun bedduası geçer artık hapse falan düşerim ben

İncelteceğine eminim ama sarkan karnımı toparlar mı acaba. Ümit edip boş çıkmasından korkmuyor değilim hani.
Canm kremsiz sporsuz olmaz ama çok güzle kremler yağlar var toparlada etkili onları sürüp karın sıkılaştırıci spor da yaparsan güzel toparlanır bide korseyle desteklersin hepsi bir arada güzel etki eder

13 dk koşu
20 dk normal.yurume
15 dk bölgesel
15 dk ağırlıkla bölgesel
27 dk tempolu yürüyüş
600 ip atlama
Bugün yaptıklarım daha tam dinlenemedim ama eşimle 10 dk ya yine yürüyüşe gideceğiz . Bitiyorum valla of of
Şu sırt ve simit bölgesini artık eritip bi 5 6 kilo versem bari kısa kadar 68 kilo olsam kıyafetler iyi yakışır kisin

Emziren arkadasim var 83 85 civari diyetisne gitmişti bebegide basladiginda 4 _5 aylikti demistim
Bu listeyi uyguladı diyetisyeni vermisti
olcumlerinide yaptirdi hep yagdan kilo verdi suan verdigi kilo 16 civari bu listesi 3 hafta yada 1ay sonra değişmişti simdi tam hatirlayamadim
ilk basta bunu yaptı
Sizede fikir olmasi acisindan paylasiyorum kizlar
Baslarda cok az az yiyerek başlamayın daha sonra zaten kilo verdikçe biraz biraz azaltirsiniz

Emzirenler için diyetisyen listesi 80-85 kg
Kahvalti 9:00
1.5 kk kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
5 tane zeytin ya da 2 tam ceviz
Söğüş sebze
2 ince dilim ekmek (tam bugday ya da cavdar)
Ara (11:00)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/sut/kefir hangisi olursa
Öğle (13:00)
1.5 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balik/köfte yada 6 yk kurubaklagil yemegi
6yk susuz sebze yemegi
Salata
1 kepce corba
2 ince dilim ekmek
Ikindi(15:15)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/süt/kefir
Akşam (17:30)
2 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balik/köfte veya 8 yk kurubaklagil
4yk susuz sebze yemegi
Salata
1 kepçe corba
1.5 ince dilim ekmek
Gece (20:00)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/süt/kefir
S sdctnsn soylemistim ya canim liste bu

Ya süpersin cnım çok sağol. Bide hepsini tek tek yazmışsın. Ben bu listeye biraz düşeyim. Bugün hiç diyet yapamadım acaip hamurişi yüklendim. Hemen toparlanmam lazım ya kiloma moralim bozuldu bugün yine de yedim

Amin canım çok şükür eşim herşeyi görüyor farkında semş asla ezdirmem diyor ama bazen diyor ki napim onlarda annem babam atamam onca emekleri var üzerimde diyor. Anlayış gösteriyorum bende
E tabi onlarinda dengeyi kurmasi lazim iki taraf arasinda isleri zor

Mantikli ben seneye 2 yas dogum gununde sari konsept istiyorum sarinin her tonunu kullanicm

Sağol canım teşekkürler

olsun bugun geçti gitti yarin yeni bir gun yeniden başla bugünü unut
Sağol canım teşekkürler
Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…