- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.761
Ilk gittigimde cikmistim. Sonrakilerde hamileydim zaten. O zaman cikartmadi.Belki sana söylememiştir kuzum zaten bana da demedi kas/yağ oranını takip edip söylüyor bize zaten metobolizma hizinada kendi bakp ona göre kaç kalorilik diyet hazırlması gerektiğini belirliyor ama ben her gittiğim de kâğıtlarıma bakıyorum ve soruyorum diğer merak ettiğim bir şey varsa makineden çıkıyor sonuç kağıdı alıp bakrm hep bende çıkınca kuzum peki sen gittiğin de vucüt analiz cihazına çıkıyormuydun ? Onda minerallerin durumu bile çıkıyor ama tabi belki cihaza göre degisiyordur daha alt model cihazlarda bukadar detaylı çıkmıyordur bu en son çıkan analiz cihazları çok detaylı bakıyor
Anladım canım birde bazı clinikler,güzellik merkezleri vs. Çeşitli yerlede bulunuyor yani googleden yaşadığınız şehiri aratırsan çıkıyor meselaIlk gittigimde cikmistim. Sonrakilerde hamileydim zaten. O zaman cikartmadi.
Simdi nasil oldun daha iyimisinBugun yaptigim spor cocukla 3 kere otobuse binmek. Kabus gibiydi. Eve geldigimde tisortum kotum bile yagmurdan islanmis gibi ter icindeydi. Saatler gecti basim hala cok agriyor. Sanirim vucudumda ve beynimde su kalmadi. Cocuk da 2den beri uyumak icin can cekisiyor. Nihayet uyudu.
İnşllah canım ya . 3 günlük tatilimde var 30 ağustostan dolayı .
iyi yapmışsın canım
Bilmezmiyim hiçBen her turlu katilirim bu muhabbetlere@SchonerDuft htc71 bilir neler cektigimi dertliyim bu konularsa
Allah kolaylik versin canim zor ama bu gunlerde geçecekYa beni çok zorluyor bu ara dün domates aldım konserve için akşam pazarından. Kızı uyutup eşimle halledelim dedik. İşe koyulduk ama bütün herşey eşime kaldı neredeyse sürekli uyandı dakikalarca ağladı her uyandığında. Konserveler bittiğinde sabah 5ti. Ne kadar zorlanıyorlar kuzular ya kıyamam
ketojenik doğru diyorsun hiç aklıma gelmemişti hem saçımda uzar tırnaklarıma cildime iyi gelirKetojenik yapamazmisin acaba canım
ben bir ara yapmıştım enerjiyi çoğunu sağlklı yağdan alıyorsun birde yanında protein alıyorsun hatta şuan dukan yapıyorum onu bir süre sonra atkins e çevirsem mı diye düşünüyorum dukan daha sıkı bunda tam tersine yağ sıfîr oluyor ama ketojenik daha rahat bir program ve enerji verici (kuruyemiş,avokado,kaymak,tereyağ gibi) enerji verici gıdalardan besleniyorsun canm hemde çok iyi kilo verdiriyor hatta vücudu ketosise sokuyorsun ve vucut artk direk yağ yakma programına geçiş yapmış olduğu için devamında başka diyete gecinceye hızlı yağ yakmaya devam ediyormuş ketosise girince gene klasik diyete geçersin yani
İncelteceğine eminim ama sarkan karnımı toparlar mı acaba. Ümit edip boş çıkmasından korkmuyor değilim hani.Arkadaşımda tam öyle idi canm sezeryan doğum sonrası kilo verme sürecinde iken karın toparlansın sıkı olsun diye aldı toplamda diyetle 20 kilo verdi ve o 20 kiloyu verene kadar hep takmıştı oda çok faydası oldu diyor
Ay bayıldım insanın böyle bir kızı olsun istiyor ama benimki yaramaz çocukları çok dağnadığım için kesin yaramaz bir çocuk olacak herkes bana ay bu nasıl bir evlat yetiştirme dicek ilerde de annemin canını çok yaktığım için onun bedduası geçer artık hapse falan düşerim benEvt obenim kızda saçım platin sarı diye anne sen Elsasın diyor Anne bende kahve saçlıyım ve Annayım diyor öyle elsa ve anna oynuyoruz evde
Aramak ne demek ankaraya falan gitmeyi planlıyorum oradan İzmir diplomamı alır dönerim artıktabi öyle olunca sizin ora iyice doluyordur siparişler iyice havada uçuşur gene kaçacak yer ararsın tabi
Canm kremsiz sporsuz olmaz ama çok güzle kremler yağlar var toparlada etkili onları sürüp karın sıkılaştırıci spor da yaparsan güzel toparlanır bide korseyle desteklersinİncelteceğine eminim ama sarkan karnımı toparlar mı acaba. Ümit edip boş çıkmasından korkmuyor değilim hani.
Ya süpersin cnım çok sağol. Bide hepsini tek tek yazmışsın. Ben bu listeye biraz düşeyim. Bugün hiç diyet yapamadım acaip hamurişi yüklendim. Hemen toparlanmam lazım ya kiloma moralim bozuldu bugün yine de yedimEki Görüntüle 2302252 listenin fotoğrafı
E tabi onlarinda dengeyi kurmasi lazim iki taraf arasinda isleri zorAmin canım çok şükür eşim herşeyi görüyor farkında semş asla ezdirmem diyor ama bazen diyor ki napim onlarda annem babam atamam onca emekleri var üzerimde diyor. Anlayış gösteriyorum bende
MantikliAynen valla alamam, ki tospikli şey yani bikere giyebilir bidaha giyemez. Kasımın 22 sinde doğum günü daha çok var o zamana kadar başka bulursam alırım bulamazsam bi tişört üzerine tosbik bastırırım mis gibi konsepte uygun olur
Geleydi bi ayyyyySimdi nasil oldun daha iyimisin
bemce de iyi oldu
ne yapiyorsun tatilde
Bilmezmiyim hiçaz kaldi ama kocan bir gelsin daha rahat edersin
Allah kolaylik versin canim zor ama bu gunlerde geçecek
Sağol canım teşekkürlerEmziren arkadasim var 83 85 civari diyetisne gitmişti bebegide basladiginda 4 _5 aylikti demistim
Bu listeyi uyguladı diyetisyeni vermisti
olcumlerinide yaptirdi hep yagdan kilo verdi suan verdigi kilo 16 civari bu listesi 3 hafta yada 1ay sonra değişmişti simdi tam hatirlayamadim
ilk basta bunu yaptı
Sizede fikir olmasi acisindan paylasiyorum kizlar
Baslarda cok az az yiyerek başlamayın daha sonra zaten kilo verdikçe biraz biraz azaltirsiniz
Emzirenler için diyetisyen listesi 80-85 kg
Kahvalti 9:00
1.5 kk kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
5 tane zeytin ya da 2 tam ceviz
Söğüş sebze
2 ince dilim ekmek (tam bugday ya da cavdar)
Ara (11:00)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/sut/kefir hangisi olursa
Öğle (13:00)
1.5 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balik/köfte yada 6 yk kurubaklagil yemegi
6yk susuz sebze yemegi
Salata
1 kepce corba
2 ince dilim ekmek
Ikindi(15:15)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/süt/kefir
Akşam (17:30)
2 yumurta büyüklüğünde et/tavuk/balik/köfte veya 8 yk kurubaklagil
4yk susuz sebze yemegi
Salata
1 kepçe corba
1.5 ince dilim ekmek
Gece (20:00)
1 porsiyon meyve+1 su bardagi yogurt/süt/kefir
S sdctnsn soylemistim ya canim liste bu
Ya süpersin cnım çok sağol. Bide hepsini tek tek yazmışsın. Ben bu listeye biraz düşeyim. Bugün hiç diyet yapamadım acaip hamurişi yüklendim. Hemen toparlanmam lazım ya kiloma moralim bozuldu bugün yine de yedim
Rica ederimSağol canım teşekkürler
Kaldi 6 aydan 3 ay az daha sabırGeleydi bi ayyyyy
Benim beklemelerim hic bitmiyoKaldi 6 aydan 3 ay az daha sabır
geç olsun güç olmasinBenim beklemelerim hic bitmiyodugunu bekle bebegi bekle kocayi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?