Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vee bi yıldız daha hafifleyip gökyüzüne çıkar

Canm benim de geçen yıl 1650 çıkmıştı ama diyetler çok yavaşlatıyor malesef bu yıl 1450 e düştü sonra kas oranımı artırınca o da kasla birlikte minnak minnak artmaya başladı ama baya düşürüyor diyet Senin de 1600 den 1400 e düşmüştür büyük ihtimal zaten ondan da böyle az ve yavaş veriyoruz malesef

çok saol uçuk kuzum
ay bu elsa hiç bir yerde de yayınlanmıyor nerden biliyor bu el kadar bebeler şaşırıyorum valla

Gösterişli bir şeyler giy kız sen onur konuğusun
bende havalı bi şeyler giyeyim şöyle kırmızı bir abiye ile filan ortalığı yakayım
cansın ama ben bi süre daha siyah giymeye devam edeyim ama asil siyahlardan
offf sarı saçımla ortalığı yakıyım diyorsun yani

ucukgenclik niye güldün kız Aaa Aaa... yoksa sen daha abiyeni hazırlamadın mı
büyük beden abiyesi yokmuş
malum bayağı kilo almış
ucukgenclik sen bugün gitmedin ya işe belki kara geçersiniz malum o kadar kiloyu alman için yediklerin içtiklerinin haddi hesabı olmaması lazım

Sen gitmedin mi kuzum memlekete eşinle .
ohh afiyet olsun orgnik organik yersiniz.
yazmaya çalışırım bugün çok berbat geçiyor çok zorlandım akşamı d atlatırsam yarın daha kolay olacak benim için.

Canım beni listeden siler misin günlük fırsat bulursam leslie ip atlama filan yapıyorum kızımdan fırsat buldukça ama sizinle yarışacak kadar değil

38 bedene düşmen çok motive edici canım .
yemek yede ekmek ve şekerden uzak dur sezon diye böyle yoğunsunuz sanırım

Kesin ama kalori hesabı yapıyorum yaktığım aldığım bakalım kaç kiloya ya da grama denk gelcek cuma gunu

Canım beni listeden siler misin günlük fırsat bulursam leslie ip atlama filan yapıyorum kızımdan fırsat buldukça ama sizinle yarışacak kadar değil
canım bizi o kadar gözünde büyütme
maksat birlikte gaza gelip yapabilmek,fırsat yaratabilmek
yine de sen bilirsin ama biraz olsun yapıyorsan spor bu sayede artırabilirsin

1 2 kilo laf değil artık canım verilen kilolardan sonra onlarada püf dersin giderler

Mutlu uyanan anne en sevdiğimdir her gece çok rahat geçer inşallah bundan snra
insallah canim
Sen gitmedin mi kuzum memlekete eşinle .
ohh afiyet olsun orgnik organik yersiniz.
yazmaya çalışırım bugün çok berbat geçiyor çok zorlandım akşamı d atlatırsam yarın daha kolay olacak benim için.
Gitmedim zaten 4 gunlugune gitmisti
O zaman senin icin hemen biter insallah bugun.
Yarina bomba gibi devam edersin

Daha ne olsun canim o bile ne kadar fark eder elinden geldigince yapabildigin kadar yaparsin olmadi 2. Hafta çıkarsın zorlanirsan

Ben 70 olurum sandım gece eve gelmeden kıymalı pide bile yediğim oldu baya baya yedim ya gene 67.2 bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…