- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.701
Vee bi yıldız daha hafifleyip gökyüzüne çıkarsüper haberler ile geldim Kızzzlarrrrrr ben geldiiiiimmmm birazdan sayfaları okurum veeeee bu sabah itibari ile giden toplam kilom 14.300 oldu
Veeeee an itibari ile mezuniyet e yeten kiloya ulaştım ve hatta bugünden 100 grm altınada indimcumaya daha da iner diye düşünüyorum
75.8 den 61.5 a inmeyi başarmış bulunmaktym
canııımmmm utandıydın beni valla yaaa ❤❤❤❤❤❤ çok seviliyorsunuzzzzzz
Canm benim de geçen yıl 1650 çıkmıştı ama diyetler çok yavaşlatıyor malesefYok cnm.sporum arttı yürüyüş puanlaması az olduğundan puan az oluyor ip atlama puanı çok ipi azalttım ondan puan azaldı ama spor çok arttı hem.spor salonuna gidiyorum hem de eşimle akşam yürüyüp koşuyorum en az 40 dk .
Gündüz de 30 dk yürüyüş kosu karışık 10 dk eliptik 20 dk bölgesel 500 ip filan atlıyorum karışık hepsinden yapıyorum. Metabolizma 1600 çalışıyo bi kere ölctrmüştüm ama suan nasil bilmiyorum
Vee bi yıldız daha hafifleyip gökyüzüne çıkar
çok saol uçuk kuzumtugbaFB kaptanım evladının doğum günü şimdiden kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli başarılı ömürler versin ona. Bazı çizgi film karakterleri cidden garip olabiliyor ama onların zihninde başka dünyalara dönüyor. Seninde dediğin gibi artık onun memnuniyeti olacak
cansın
Gösterişli bir şeyler giy kızsen onur konuğusun
bende havalı bi şeyler giyeyim şöyle kırmızı bir abiye ile filan ortalığı yakayım
büyük beden abiyesi yokmuş
Sen gitmedin mi kuzum memlekete eşinle .Ellerine saglik tatli kizben parca parca yaptim babamin bahçesi var oldukca poset poset topladi verdi domates birber patlican onlardan yaptim
Esim memlekete gitmisti oradan da kv.fasulye gondemis onu yaptim koydum.
Birde az bamya vardi.
Yine hafta sonu babamdan buyuk market poseti dolusu 1 poset biber 1 poset domates getirdim onlarda yapilacak bekliyor
5 6 kilo cok degil ha gayret yapabilirsinistersen takipde ederim seni kuzum menu paylaşirsan
Dinlen cnm dinlenmek güzel olur tabi o kdr çalışıncaBende yorgunum ilk defa bugün evdeyim uzun bir süreden sonra evin tadını çıkarıyorum sürekli yatıp oturuyorum
Canım beni listeden siler misin günlük fırsat bulursam leslie ip atlama filan yapıyorum kızımdan fırsat buldukça ama sizinle yarışacak kadar değil26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Y yellow =
@cakilinannesi =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
@AcikYesil =
@Kedisever91 =
@Elifcig93 =
@fantastikaaa =
A Afra00 =
@Balkupumm =
@sdctnsn =
@pandaseverkiz =
@yagmur_20 =
SchonerDuft =
tugbaFB =
B Baharyagmuru35
Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor .
Spor puanlarınızı en son hangi tablo paylasildiysa onu alıntılayıp ekleyin yoksa puanlama karışır,arada kaynayan puanlar olur birbirine girer liste kızlar . En son puan ekleyen üzerinden eklemeye devam yapalim
38 bedene düşmen çok motive edici canım .Elemanların gitmesi beni cidden çok yordu. Mesela diğer ortağın kızıda üniversite de okuyor onunda önümüzdeki ay sınavı var o bile yazın tadını çıkaramadı çalışmaktan. Sakin bir yer değil bana göre yol kenarındaki dinlenme tesisi gibi geliyor bir otobüs iniyor bir otobüs gidiyor gibi aslında cidden yemem o kadar çok arttıki yorgunluktan iştahımda açıldı gene de şişliğim gidince vücudumda yağlanmış bir görüntü olmadı 38 beden dün bol geliyordu üzerimde izne ayrıldığım hafta çok şişmiştim 42 beden sıkıyordu şimdi sağolsunlar tempoya alışınca vücudun ödemide gitti. Sağlıklı bir kilo vermeye dönmem lazım tabiki.
Kesin ama kalori hesabı yapıyorum yaktığım aldığım bakalım kaç kiloya ya da grama denk gelcek cuma gunuCanm benim de geçen yıl 1650 çıkmıştı ama diyetler çok yavaşlatıyor malesefbu yıl 1450 e düştü sonra kas oranımı artırınca o da kasla birlikte minnak minnak artmaya başladı ama baya düşürüyor diyet Senin de 1600 den 1400 e düşmüştür büyük ihtimal zaten ondan da böyle az ve yavaş veriyoruz malesef
canım bizi o kadar gözünde büyütmeCanım beni listeden siler misin günlük fırsat bulursam leslie ip atlama filan yapıyorum kızımdan fırsat buldukça ama sizinle yarışacak kadar değil
1 2 kilo laf değil artık canım verilen kilolardan sonra onlarada püf dersin giderler
Mutlu uyanan anne en sevdiğimdirher gece çok rahat geçer inşallah bundan snra
GitmedimSen gitmedin mi kuzum memlekete eşinle .
ohh afiyet olsun orgnik organik yersiniz.
yazmaya çalışırım bugün çok berbat geçiyor çok zorlandım akşamı d atlatırsam yarın daha kolay olacak benim için.
Daha ne olsun canim o bile ne kadar fark eder elinden geldigince yapabildigin kadar yaparsin olmadi 2. Hafta çıkarsın zorlanirsanCanım beni listeden siler misin günlük fırsat bulursam leslie ip atlama filan yapıyorum kızımdan fırsat buldukça ama sizinle yarışacak kadar değil
insan kaynanacığına gitmez mi hiçinsallah canim
Gitmedimzaten 4 gunlugune gitmisti
Benim abiyem siyahlar içinde olabilir tubinin dediği gibi düz taban rahat ayakkabı üstüne bol salaş elbise
Ben 70 olurum sandım gece eve gelmeden kıymalı pide bile yediğim oldu baya baya yedim ya gene 67.2 bu sabahbüyük beden abiyesi yokmuş
malum bayağı kilo almış
ucukgenclik sen bugün gitmedin ya işe belki kara geçersiniz malum o kadar kiloyu alman için yediklerin içtiklerinin haddi hesabı olmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?