- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.121
Ben regle iken sürek lı yemek yemek diil ama canm tatlı yemek istiyor canm bu detoks da da 3öğün tatlı yeniliyor ondan regle iken çok güzel oluyor canmAma hasta olunca şişkinlik falan olur belki istediğin kiloyu veremezsin motivasyonunu düşürür belki. Bode hastayken insan çok yemek yemek istiyor en azından ben öyleyim ama sen bilirsin yinede canım istersen hep beraber başlarız detokslara
Ozaman hepimize kolay gelsin canım Başlıyoruz ama mantıklı dediğinde sürekli tatlı yemek reglken iyi olabilir. Hadi bakalım hepimiz atalım ödemleri verelim kilolarıBen regle iken sürek lı yemek yemek diil ama canm tatlı yemek istiyor canm bu detoks da da 3öğün tatlı yeniliyor ondan regle iken çok güzel oluyor canmbir önceki seferde de zatn bayrama 3gün kala ve regle iken yapmıştım reglemi hem çok rahat atlattım hemde kilom eksilere düşmüş ve bayrama karnım düm düz olmuş şekilde girdim kıyafetim çok güzel durmuştu zaten şuan bana etkisi sizden daha az olur dukandan çıkacağım için vücutta şuan ödem filan yok şimdi ondan etkisi az olucak zaten benimde büyük beklentim yok bu saatten sonra az olsun ,kalıcı olsun,bizim olsun modundayım
Bu sen mısınKombini bgendim ama tarzım değil diye almadım kızlar alt iyi üst kalınEki Görüntüle 2302795
Evet cnm neden kiBu sen mısın
Şaşırdım baya zayifmissin sen masallahEvet cnm neden ki
Daha fazlaliklarim.var o kadar zayıf değilim normalim canım su sırt yağları kolları simit bölgesi iç bacak mide üstü eritirsek ona da 7 kilo var o zaman zayıf olucaz inşallahŞaşırdım baya zayifmissin sen masallah
Bende kilo vermen değilde vücudu sekillendirmenlazım senin aslında okadar da spor yapıyorsun ama olsun yinede iyisinDaha fazlaliklarim.var o kadar zayıf değilim normalim canım su sırt yağları kolları simit bölgesi iç bacak mide üstü eritirsek ona da 7 kilo var o zaman zayıf olucaz inşallah
Alt cidden çok iyiiii.Kombini bgendim ama tarzım değil diye almadım kızlar alt iyi üst kalınEki Görüntüle 2302795
Fıstık gibisin maşallahKombini bgendim ama tarzım değil diye almadım kızlar alt iyi üst kalınEki Görüntüle 2302795
Sagol tatlım.vercez inşallahFıstık gibisin maşallahverelim daha fit olalım
Benim kilo verme.durdu geçersin bile beni sen öyle deme
Üstten erimem şart cüsseli gösteriyor omuz kollar babayiğit gibiydi m şimdi hafif babayigitAlt cidden çok iyiiii.
Ne detoksu yapıyoruz
Cok guzelsin canim masallah sana.Kombini bgendim ama tarzım değil diye almadım kızlar alt iyi üst kalınEki Görüntüle 2302795
Yilma. Ne yapacakdin simdi? Oturup yiyek misin? Bunu yaparsan verdiklerini geri alirsin. Ama dikkat etmeye devam edersen en kotu su anki halinle kalirsin.Tüm motivasyonumu kaybettim ben kızlar ya. Sayfaları konuşmalrı takip edemiyorum.
Salı gününden sonra resmen çöktüm.
Hepsini geçtim de kaynım nişanlanabilir bian önce kg vermem lazm. Bu cumartesi değik diğer Cumartesi kuzenimin düğünü var ona zayıf olarak gitmek istiyodum ama başaramadım bari kaynım evlenirse zayıf olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?