- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.141
Merak etme canım artk 5leri garantiledin zaten şu bir kaç gün içinde görünmesse bile detoks ile direk 5lere geçmiş olacaksın12000 adım attım bugün yarın 50 kilo çıkmazsam yazıklar olsun bana ahahahahha
Tesekkurler canimmm❤Cok guzelsin canim masallah sana.
Şu motive edişlerine hayranım :))olsun bugun geçti gitti yarin yeni bir gun yeniden başla bugünü unut
Rica ederim
Oturup yemeyeceğim zaten salı çarşamba yiyeceğim kdr r yedimYilma. Ne yapacakdin simdi? Oturup yiyek misin? Bunu yaparsan verdiklerini geri alirsin. Ama dikkat etmeye devam edersen en kotu su anki halinle kalirsin.
İnşallah canım ya dediğin gibi detoks sonrası görürüz büyük ihtimalle şimdi kaç kişi detoksa başlıyoruz sende varsın dimiMerak etme canım artk 5leri garantiledin zaten şu bir kaç gün içinde görünmesse bile detoks ile direk 5lere geçmiş olacaksın
Benim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim bide salı sabahı detoks başlarken tartılalım sonra bide detoks bitişi tartılır hepimizin detoks sonucumuzu görmüş oluruzİnşallah canım ya dediğin gibi detoks sonrası görürüz büyük ihtimalle şimdi kaç kişi detoksa başlıyoruz sende varsın dimi
Yapmışken 3 gün yapalım bari değsinBenim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim bide salı sabahı detoks başlarken tartılalım sonra bide detoks bitişi tartılır hepimizin detoks sonucumuzu görmüş oluruzkaç gün yapıcaz 2 mi 3 mü?
melisa-
blonde ambition
kaptinn
D Dlrykc
B Baharyagmuru35
Kizilbodur
O zaman motivasyonunu kaybetmemissin canim. Durmak yok.Şu motive edişlerine hayranım :))
Oturup yemeyeceğim zaten salı çarşamba yiyeceğim kdr r yedimaslında öyle çok bişey yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Bugün toprlamaya çalıştım. Bundan sonra sıkıca asılmam gerekli. Sabah 600 gr fazlaydım tartıda
Benim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim bide salı sabahı detoks başlarken tartılalım sonra bide detoks bitişi tartılır hepimizin detoks sonucumuzu görmüş oluruzkaç gün yapıcaz 2 mi 3 mü?
melisa-
blonde ambition
kaptinn
D Dlrykc
B Baharyagmuru35
Kizilbodur
Yapmışken 3 gün yapalım bari değsin
Bende 2 düşünüyorum diyetisyen detoklarin ünden fazla yapılması metabolizma yı ters yönde etkiler demişti 2gün yapılmalı diyordu ondan riske girmeyelimAynen canım öncesi sonrası kiloları kaçırmayalım ne güzel kalabalık olduk
Yok yok yokben iki gün yapar kenarıya çekilirim üç gün bozmadan yaparsam hayata küserim diye korkuyorum ahahahha
Ilk günden pes etmeyelim deAynen canım öncesi sonrası kiloları kaçırmayalım ne güzel kalabalık olduk
Yok yok yokben iki gün yapar kenarıya çekilirim üç gün bozmadan yaparsam hayata küserim diye korkuyorum ahahahha
Nazar etme ne olur buyut seninde olurYarın sekizde uyanırsanız bil ki nazarm değdi ahahahha
O zaman salı günü kabak savaşları başlıyooorrr ahahahha
Üstüm senin ki kadar kalın olsa daha ne isterim bu hayattanKombini bgendim ama tarzım değil diye almadım kızlar alt iyi üst kalınEki Görüntüle 2302795
Bu harika fikir kimse pes etmek istemez böyleceIlk günden pes etmeyelim depes edene de ceza olsun ozaman belki gaza geliriz öyle kendime de güvenmiyorum oyuzden diyorum
Benim kilo verme.durdu geçersin bile beni sen öyle deme
Ben de yapcam heves ettim hanımlarBenim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim bide salı sabahı detoks başlarken tartılalım sonra bide detoks bitişi tartılır hepimizin detoks sonucumuzu görmüş oluruzkaç gün yapıcaz 2 mi 3 mü?
melisa-
blonde ambition
kaptinn
D Dlrykc
B Baharyagmuru35
Kizilbodur
Olur canim ne zman yapiliyor, katilirim tabikiKızlar bişi dicemVerano_porteno hariç 14.takım cuma yarışması ana listesindeki kişiler in tamamı detoks a başlıyor verano sende katıl bari tam liste grupça yaparız detoks haftası ilen edildi gerçi sen benim rakibimsin seni davet etmeyip gizlice önüne geçsem daha iyi ama kıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?