Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun bugun geçti gitti yarin yeni bir gun yeniden başla bugünü unut

Rica ederim
Şu motive edişlerine hayranım :))
Yilma. Ne yapacakdin simdi? Oturup yiyek misin? Bunu yaparsan verdiklerini geri alirsin. Ama dikkat etmeye devam edersen en kotu su anki halinle kalirsin.
Oturup yemeyeceğim zaten salı çarşamba yiyeceğim kdr r yedim aslında öyle çok bişey yemedim ama karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Bugün toprlamaya çalıştım. Bundan sonra sıkıca asılmam gerekli. Sabah 600 gr fazlaydım tartıda

O zaman motivasyonunu kaybetmemissin canim. Durmak yok.

Yapmışken 3 gün yapalım bari değsin

Aynen canım öncesi sonrası kiloları kaçırmayalım ne güzel kalabalık olduk

Yok yok yok ben iki gün yapar kenarıya çekilirim üç gün bozmadan yaparsam hayata küserim diye korkuyorum ahahahha

Yok yok yok ben iki gün yapar kenarıya çekilirim üç gün bozmadan yaparsam hayata küserim diye korkuyorum ahahahha
Bende 2 düşünüyorum diyetisyen detoklarin ünden fazla yapılması metabolizma yı ters yönde etkiler demişti 2gün yapılmalı diyordu ondan riske girmeyelim

Ilk günden pes etmeyelim de pes edene de ceza olsun ozaman belki gaza geliriz öyle kendime de güvenmiyorum oyuzden diyorum

Kızlar bişi dicem Verano_porteno hariç 14.takım cuma yarışması ana listesindeki kişiler in tamamı detoks a başlıyor verano sende katıl bari tam liste grupça yaparız detoks haftası ilen edildi gerçi sen benim rakibimsin seni davet etmeyip gizlice önüne geçsem daha iyi ama kıyamadım

Ilk günden pes etmeyelim de pes edene de ceza olsun ozaman belki gaza geliriz öyle kendime de güvenmiyorum oyuzden diyorum
Bu harika fikir kimse pes etmek istemez böylece
Ben kendime güveniyorum rahatca yapıyorum daha uzun bile yapabilecek bunyedeyim yaptm da hüdayi 5gun yapmisligim var ama deiyts öle demişti diye özellik bunu patates için dedi ondan patatesi 2gün yaptm hep ve kabak ve hurma için de geçerli mi bilmiyorum ama ondan metobolizmayı yavaşlatmaktan korkuyorum o risk dışın da 3gun bana risk diil yani hatta benim hurmayı ender saraç 7güne kadar yapılabiliyor diyor

Olur canim ne zman yapiliyor, katilirim tabiki rakibem korkma bu hafta cok geride kaldim yakaladin beni. 60.8 ciktim Sabah, bi umut spor diyet Allah ne verdiyse asildim bugun de bakalim sabaha ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…