Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olur canim ne zman yapiliyor, katilirim tabiki rakibem korkma bu hafta cok geride kaldim yakaladin beni. 60.8 ciktim Sabah, bi umut spor diyet Allah ne verdiyse asildim bugun de bakalim sabaha ne olacak.
Muhteşem ifadesini detoks a katılmana koydum kiloya diil yani yanlış anlama artı olmana sevinecek değilim tabiki sabaha benim hedef te 60.8 aynı olabiliriz sabaha seni yakalarım belki de
Detoksa bu hafta salı günü başlıyoruz canm
Hurma+yoğurt
Patates+yoğurt
Sade patates
Ve Kabak detoksu
Bunlardan memnun kalanlar çok oldu ve aramız da bunları uygulayanlarda oldu ondan biz bunlardan birini seçtik canm sende googleden yada kk dan bir araştır istersen yapıların yorumunu ve yapılış şeklini sana uyanı seçersin bunlar uymaz ise başka detokslardan da arstrip bunlar dışın da da seçebilirsin tabiki

Ben internette video izledim kız 3 gün yaptı 54.6 dan 51 kusure geldi beni gaza getirdi ondan 3 gun olsun dedim ama size uyarim canım farketmez. Ozaman salıya kadar cezayı da kaç gün olacağını da kesin belirleyelim. Öbür hafta kesin listede birinciyiz herkes deli gibi eksiye girecek

Bakiyorum canim kac gun peki , sure belli mi ? Takimi kotu etkilememek icin elimden geleni yaptim bakalim menumu yazdim cok Az yedim bugun

Tabiki canım gelir önemli olan bu son kiloları vermek zaten
Sadece merdivenleri inip ciksan yeter o zaman
Ben pek kabak sevmiyorum canım 3 gün üst üste yersem midemi düşünmek istemiyorum ama kaptinn isterse salı başlarız siz kabak bizpatates yaparız ikiside 3 gün ikiside detoks sonuçta
kaptinn de patates yapmak istiyor canım beraber yapabilirsiniz bende kabak hiç sevmem ama patats detoksunu ve hurmayı severek yapıyorum size belki bende katılırım patates yada hurma yaparak
Detoks kardesligi ben tamamim ilk gun bakarim sütümü etkilemezse 3 gun devam ederm ve evet kabak sevmiyorm patates en iyisi

Canm ozman dayanirsan 3gün yap bende 3 yaparm belki belli olmaz ama diğer arkadaşlar dayanamaz ondan grupça 2gün yapalım 3. Sabah sonucları belirleriz grupça yapmayı bitirmiş oluruz ama biz senle 3üncü güne devam ederiz ve tabi başka devam etmek isteyen de olursa oda eder sen yoğurt+patates mi yapıcaksın yoksa sade patates mı canım ?

Bakiyorum canim kac gun peki , sure belli mi ? Takimi kotu etkilememek icin elimden geleni yaptim bakalim menumu yazdim cok Az yedim bugun
Grupca 2 gün yapıcaz canm 3.günün sabahı grupça sonlandiririz ama devam etmek isteyen olursa eder

Tamam canım öyle yapalım ozaman anlaştık ben yoğurt patates yapacam canım sade patatesi görmedim açıkçası araştırmadım yani.

Tm patates yogrtlu olani yapcmda nasil yaocm
Günde 3 òğün yoğurt +patates yiyorsun canm miktarı değişiyor bir kaç çeşit liste kiminde 3öğünde de 2şer patates e 1bardak yoğurt diyor kimindeyse

Sabah = 1patates 1bardak yoğurt

Öğlen = 2patates 1bardak yoğurt

Akşam = 2bardak yoğurt diyor

Kimide 3öğün de 1patatese 1bardak yoğurt demiş

Ama hepsi de bu 3 öğün dışın da tek lokma farklı bisi yemek yok ve kesinlikle tuz atilmiycak yoksa etki etmez ama sade patates yapmak istersen ondan miktar sınırı yok

Sade patates= 3er öğün ve her öğünde doyana kadar yağsz/tuzsuz hazırlanmış patates yeniyor 5er saat ara ile 3 öğün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…