- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.161
Muhteşem ifadesini detoks a katılmana koydum kiloya diil yani yanlış anlama artı olmana sevinecek değilim tabikiOlur canim ne zman yapiliyor, katilirim tabikirakibem korkma bu hafta cok geride kaldim yakaladin beni. 60.8 ciktim Sabah, bi umut spor diyet Allah ne verdiyse asildim bugun de bakalim sabaha ne olacak.
Ben internette video izledim kız 3 gün yaptı 54.6 dan 51 kusure geldi beni gaza getirdi ondan 3 gun olsun dedim ama size uyarim canım farketmez. Ozaman salıya kadar cezayı da kaç gün olacağını da kesin belirleyelim. Öbür hafta kesin listede birinciyiz herkes deli gibi eksiye girecekBu harika fikir kimse pes etmek istemez böylece
Ben kendime güveniyorum rahatca yapıyorum daha uzun bile yapabilecek bunyedeyim yaptm da hüdayi 5gun yapmisligim var ama deiyts öle demişti diye özellik bunu patates için dedi ondan patatesi 2gün yaptm hep ve kabak ve hurma için de geçerli mi bilmiyorum ama ondan metobolizmayı yavaşlatmaktan korkuyorum o risk dışın da 3gun bana risk diil yani hatta benim hurmayı ender saraç 7güne kadar yapılabiliyor diyor
Bakiyorum canim kac gun peki , sure belli mi ? Takimi kotu etkilememek icin elimden geleni yaptim bakalimMuhteşem ifadesini detoks a katılmana koydum kiloya diil yani yanlış anlama artı olmana sevinecek değilim tabikisabaha benim hedef te 60.8 aynı olabiliriz sabaha seni yakalarım belki de
Detoksa bu hafta salı günü başlıyoruz canm
Hurma+yoğurt
Patates+yoğurt
Sade patates
Ve Kabak detoksu
Bunlardan memnun kalanlar çok oldu ve aramız da bunları uygulayanlarda oldu ondan biz bunlardan birini seçtik canm sende googleden yada kk dan bir araştır istersen yapıların yorumunu ve yapılış şeklini sana uyanı seçersinbunlar uymaz ise başka detokslardan da arstrip bunlar dışın da da seçebilirsin tabiki
Tabiki canım gelir önemli olan bu son kiloları vermek zaten
Sadece merdivenleri inip ciksan yeter o zaman
Ben pek kabak sevmiyorum canım 3 gün üst üste yersem midemi düşünmek istemiyorumama kaptinn isterse salı başlarız siz kabak bizpatates yaparız ikiside 3 gün ikiside detoks sonuçta
Detoks kardesligikaptinn de patates yapmak istiyor canım beraber yapabilirsiniz bende kabak hiç sevmem ama patats detoksunu ve hurmayı severek yapıyorum size belki bende katılırım patates yada hurma yaparak
İsteyen herkes katıla bilir arakadaşlar
Detoksunuzu seçin aramıza gelin
SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK DETOKS GRUBU
@yellow girl - hurma detoksu
Verano_porteno patates detoksu
melisa- -kabak detoksu
kaptinn - patates detoksu
D Dlrykc - patates detoksu
@cakilinannesi - kabak dtks
@Mavi95 - kabak detks
A AcikYesil ?
Canm ozman dayanirsan 3gün yap bende 3 yaparm belki belli olmaz ama diğer arkadaşlar dayanamaz ondan grupça 2gün yapalım 3. Sabah sonucları belirleriz grupça yapmayı bitirmiş oluruz ama biz senle 3üncü güne devam ederiz ve tabi başka devam etmek isteyen de olursa oda ederBen internette video izledim kız 3 gün yaptı 54.6 dan 51 kusure geldi beni gaza getirdi ondan 3 gun olsun dedim ama size uyarim canım farketmez. Ozaman salıya kadar cezayı da kaç gün olacağını da kesin belirleyelim. Öbür hafta kesin listede birinciyiz herkes deli gibi eksiye girecek
He bide ben detoksla ilgili bilgi istiyorm internette menu fln var mi nasil yapcazİsteyen herkes katıla bilir arakadaşlar
Detoksunuzu seçin aramıza gelin
SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK DETOKS GRUBU
@yellow girl - hurma detoksu
Verano_porteno ?
melisa- -kabak detoksu
kaptinn - patates detoksu
D Dlrykc - patates detoksu
@cakilinannesi - kabak dtks
@Mavi95 - kabak detks
A AcikYesil ?
Grupca 2 gün yapıcaz canm 3.günün sabahı grupça sonlandiririz ama devam etmek isteyen olursa ederBakiyorum canim kac gun peki , sure belli mi ? Takimi kotu etkilememek icin elimden geleni yaptim bakalimmenumu yazdim cok Az yedim bugun
Carsamba persembe yapsaydik ozmaan cumaya kesin eksi cikardikGrupca 2 gün yapıcaz canm 3.günün sabahı grupça sonlandiririz ama devam etmek isteyen olursa eder
Sen patates dedin diye ona karar verdin sandm canm karar vermediysen internette de kk da da bu detokslari yapan çok var önce bir araştır ona göre karar ver ozman canmHe bide ben detoksla ilgili bilgi istiyorm internette menu fln var mi nasil yapcaz
Tamam canım öyle yapalım ozaman anlaştıkCanm ozman dayanirsan 3gün yap bende 3 yaparm belki belli olmaz ama diğer arkadaşlar dayanamaz ondan grupça 2gün yapalım 3. Sabah sonucları belirleriz grupça yapmayı bitirmiş oluruz ama biz senle 3üncü güne devam ederiz ve tabi başka devam etmek isteyen de olursa oda edersen yoğurt+patates mi yapıcaksın yoksa sade patates mı canım ?
Tm patates yogrtlu olani yapcmda nasil yaocmSen patates dedin diye ona karar verdin sandm canm karar vermediysen internette de kk da da bu detokslari yapan çok var önce bir araştır ona göre karar ver ozman canm
Dinlenmiş olursun cnm iyi olmuş benceEşim daha 2 . Günden bugün spora gitmiycem diyor ona güvenip Bn de gündüz gitmedim . Bugün spor yapamadım . Yarın tartiya etkisi olmaz umarim
Günde 3 òğün yoğurt +patates yiyorsun canm miktarı değişiyor bir kaç çeşit liste kiminde 3öğünde de 2şer patates e 1bardak yoğurt diyor kimindeyseTm patates yogrtlu olani yapcmda nasil yaocm
Bende yapmak istiyorum ama bu ara mümķün degil siz yapın ben arkadan gelirimBenim bildiklerim bunlar başka varsa ekleyelim bide salı sabahı detoks başlarken tartılalım sonra bide detoks bitişi tartılır hepimizin detoks sonucumuzu görmüş oluruzkaç gün yapıcaz 2 mi 3 mü?
melisa-
blonde ambition
kaptinn
D Dlrykc
@Mavi95
@cakilinannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?