- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.181
Niye oyle oldu ki canim acabaaa baslarda guzel gider aslindaGünaydın kızlaar. Benim kilo 79,4pazartesi 79,5 ti gide gide 100 gr gitmiş.
Haha super canimVerano_porteno canım kilonu yazamadığına göre çok iyi verdin dimi
(ben sayfada kimler var görebiliyorum ya)
5 li haneleri görmüşündür ama dimiHaha super canimNormalde Sabah tartilip yaziorum ama bugun oglen eve gitcem. Belki az daha gider diye oglene erteledim Simdikinden pek hayir yok cunku
59.8 canim5 li haneleri görmüşündür ama dimi
Ooo hosgeldin 5 lereeee59.8 canimgordum cok sukur ama iki haftadir buralarda takildim, dogru durust sevinemedim ki
Trbrikler caniiiim her hafta 1 kg verden ayda 4 kilo yaparHerkese günaydın, mutlu sabahlar.
89.1 Kg. Oran 0.67
tartın düzelmiş gözün aydın**14.Takım 638.Etap***
kaptinn(56.4/55.9/0.5/%0.83)
cakilinannesi (72.1///%)
Dlrykc (53.9/52.5/1.4/2.6%)
yellow girl (60.8///%)
Verano_porteno (60//%)
14. Takım ortalaması :
5 lere geçmen süper canım59.8 canimgordum cok sukur ama iki haftadir buralarda takildim, dogru durust sevinemedim ki
Saol canim cok ozLemisim yaaOoo hosgeldin 5 lereeee
canım reglinin ilk günü olmasına rağmen çok iyi benceHerkese günaydın, mutlu sabahlar.
89.1 Kg. Oran 0.67
Kahvalti yapmadigim icin belki daha fazla gider, Sabah bide yuzdum. En azindan bi 300 gitsin ya5 lere geçmen süper canım
eve gidince tartıl bi daha bakalım 100-200 daha düşerse süper olur
İnşallah. Haftaya cuma kilomdan ve benden beklenen düşüşü gösterebilirim.canım reglinin ilk günü olmasına rağmen çok iyi bence
1 kilo fazlası vermiş bulunuyorsun
merakla bekliyor olacağız o zamanKahvalti yapmadigim icin belki daha fazla gider, Sabah bide yuzdum. En azindan bi 300 gitsin ya
bu hafta extra dikkat et canımİnşallah. Haftaya cuma kilomdan ve benden beklenen düşüşü gösterebilirim.
Evet pili bitmis sıkistırdim biraz duzeldi kuzumtartın düzelmiş gözün aydın
güzelde vermişin kuzum tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?