- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.221
Burayla ilgili bir sıkıntı yokk. Sadece evle ilgili daha doğrusu apartmanla ilgili sorun var. Çok yakın bi zamanda taşınmak zorunda kalabilirim, kafamı toplayamıyorum hiç. Buraya yazamayacağım şeyler var. Bayramdan sonra da hiç adapte olamadım zaten. Takımı da zora sokmak istemiyorum. Kendimi tamamen zayıflamaya odakladığımda güzel kilo veriyorum ama şu an zorlaniyorum gerçekten.aaa neden kuzum
bi sorun yok dimi
kuzum çok üzüldüm senin adınaBurayla ilgili bir sıkıntı yokk. Sadece evle ilgili daha doğrusu apartmanla ilgili sorun var. Çok yakın bi zamanda taşınmak zorunda kalabilirim, kafamı toplayamıyorum hiç. Buraya yazamayacağım şeyler var. Bayramdan sonra da hiç adapte olamadım zaten. Takımı da zora sokmak istemiyorum. Kendimi tamamen zayıflamaya odakladığımda güzel kilo veriyorum ama şu an zorlaniyorum gerçekten.
Evet biraz oyle yapiyoruz fistikİste bak 20 kilo gitmis aslinda ne kadar cok sonucta bi anda almadik bu kilolari ama bi anda gitmesini bekliyoruz nankörluk yapiyoz gsliba
Gece cocuk uyaniyordu uyutunca esimle cay demleyip balkonda iciyorduk yaz sicagi evde de durulmuyor surekli gece gece cay puskevit yedim ustune ekledim isteBen ustune eklemedim allahtanemzirirken nasil aldin onu merak ettm nasil yedin yani alcak kadar
Burayla ilgili bir sıkıntı yokk. Sadece evle ilgili daha doğrusu apartmanla ilgili sorun var. Çok yakın bi zamanda taşınmak zorunda kalabilirim, kafamı toplayamıyorum hiç. Buraya yazamayacağım şeyler var. Bayramdan sonra da hiç adapte olamadım zaten. Takımı da zora sokmak istemiyorum. Kendimi tamamen zayıflamaya odakladığımda güzel kilo veriyorum ama şu an zorlaniyorum gerçekten.
Evet 5 kilo diye dusununce az gercektrn yaOyle deme ya cok guzel,5 kilo farkla atlatmak dogumu mucize bence
Ben sahsen bi anda aldim.3 ayda fln 8 kilo aldim hic normal degildi. Cok yedim falan sanacaksiniz ama gercekten alakasi yok. Sadece diyet yapmadim, artik bunye me Hale gelmisse. O yuzden ayni hizda vermek istiyorum mumkunse
Hakkinizda hayirlisi olsun cnm sorun cözülür insallah hemencikBurayla ilgili bir sıkıntı yokk. Sadece evle ilgili daha doğrusu apartmanla ilgili sorun var. Çok yakın bi zamanda taşınmak zorunda kalabilirim, kafamı toplayamıyorum hiç. Buraya yazamayacağım şeyler var. Bayramdan sonra da hiç adapte olamadım zaten. Takımı da zora sokmak istemiyorum. Kendimi tamamen zayıflamaya odakladığımda güzel kilo veriyorum ama şu an zorlaniyorum gerçekten.
Aslinda bnmde almam gerekiyodu simdi hatirliyormda her emzrmeye uyandigimda kurabiye yiyodm masanin ustunde hep bi tabak kurabiye git gel yeEvet biraz oyle yapiyoruz fistikama sende guzel verdin
Gece cocuk uyaniyordu uyutunca esimle cay demleyip balkonda iciyorduk yaz sicagi evde de durulmuyor surekli gece gece cay puskevit yedim ustune ekledim iste
insallah sorun neyse çözülür fıstığım hic olmazsa yedek listesinde kal yine kilo bildir olmaz mi canim hepten birakma bizi
Teşekkür ederimm. Ben de geriye dönmek istemiyorum. Dileğim en yakın zamanda buraya dönmek. Tamamen hazır şekilde amakuzum çok üzüldüm senin adına
o kadar emek verdin lütfen emegini çöp etme benim korkum o
bayramdan sonra adapte olamamandan yolunda gitmeyen şeyler olduğu belliydi ama inşallah en kısa zamanda haledersiniz sorun ne ise artık
özelden konuşmak istersende burdayız biz
Sinir bozucu ne demek kabusu yasadim. Versen farketmezler, alsan hemen dedektor takmis gibi gozlerine farkediverirler. Bir de kiyafet kabusu var. Inat ettim kiyafet almicam diye. Koca kisi,bahari ve malesef yazi, 2 pantolon , 2- 3 parca kazak tisort fln onlarla gecirdim. Cunku alisveris yaparsam bu kiloyu kabulleniomusum gibi hissedecektim bide zaten kiloluyken alisveris yapmak bir tur iskence benim icinEvet 5 kilo diye dusununce az gercektrn yaama 58de bana cok geldigi icin 10 kilo diye belirtmistm hedefimi
3 ayda 8 kilo baya iyi herkes demistir kilo aldin sen diye dimi nasir sinir bozucu oluyo o cumleyi duymak
Neyse buna da sukur verdik yaAslinda bnmde almam gerekiyodu simdi hatirliyormda her emzrmeye uyandigimda kurabiye yiyodm masanin ustunde hep bi tabak kurabiye git gel yeucuz atlatmisim o zaman
Bırakmayı hiç istemiyorum zaten. Hem burayı hem sizi çok sevdim. Teşekkür ederimmEvet biraz oyle yapiyoruz fistikama sende guzel verdin
Gece cocuk uyaniyordu uyutunca esimle cay demleyip balkonda iciyorduk yaz sicagi evde de durulmuyor surekli gece gece cay puskevit yedim ustune ekledim iste
insallah sorun neyse çözülür fıstığım hic olmazsa yedek listesinde kal yine kilo bildir olmaz mi canim hepten birakma bizi
Teşekkür ederimm inşallahhKizilbodur cok uzuldum canim, insallah hemen atlatabilecegin bir durumdur. En kisa zamanda isleri yoluna koyarsin umarim
Sağol canım inşallahhhHakkinizda hayirlisi olsun cnm sorun cözülür insallah hemencik
Bebek agliyo diye kimsenin sikayete hakki yok bebek bu sonucta bizimde bazen cok agliyo ses yapiyo ama kimsede demedi ki sizdn ses geliyo. Boyle bi haklari yok yani.Kizilbodur canım çakıl gece ağlıyor diye apartman sizi mi suçluyor bebek bu ağlayabilir. Sizi huzursuz ediyorlarsa hiç yokmuş gibi davransan onlar umursamasan. Sen onlar yüzünden neden kendinden böyle taviz veriyorsun kuzum. Senin hayallerin var çok güzel bir amacın var. Hayatı kendin içi yaşa ( tabi anne olduğunu unutma ) ( beni taşlamasınlar buradan )
Biz seni seviyoruz. Pes etme değersiz insanlar için.
Yok bizimki ağlıyor diye değill. Ama o gece değik apartman mahalleli nolur sustur bebeği dicejker sanmıştımKizilbodur canım çakıl gece ağlıyor diye apartman sizi mi suçluyor bebek bu ağlayabilir. Sizi huzursuz ediyorlarsa hiç yokmuş gibi davransan onlar umursamasan. Sen onlar yüzünden neden kendinden böyle taviz veriyorsun kuzum. Senin hayallerin var çok güzel bir amacın var. Hayatı kendin içi yaşa ( tabi anne olduğunu unutma ) ( beni taşlamasınlar buradan )
Biz seni seviyoruz. Pes etme değersiz insanlar için.
tamam kuzum en kısa zamanda sorunlarını halletmiş şekilde bekliyoruz seniTeşekkür ederimm. Ben de geriye dönmek istemiyorum. Dileğim en yakın zamanda buraya dönmek. Tamamen hazır şekilde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?