- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.241
Dimi aldiginda herkes farkediyo masallah sanirsin takip ediyolar. Bende bu yaz bisey almadim kendime istesigim kiloya gelince alcam dedim bence en mantiklisini yaptikSinir bozucu ne demek kabusu yasadim. Versen farketmezler, alsan hemen dedektor takmis gibi gozlerine farkediverirler. Bir de kiyafet kabusu var. Inat ettim kiyafet almicam diye. Koca kisi,bahari ve malesef yazi, 2 pantolon , 2- 3 parca kazak tisort fln onlarla gecirdim. Cunku alisveris yaparsam bu kiloyu kabulleniomusum gibi hissedecektim bide zaten kiloluyken alisveris yapmak bir tur iskence benim icin
He ya zayifcacik oldukNeyse buna da sukur verdik ya
hemde bayağı iyiBu hafta fazla ekmek,hamur işi tuketmistim ama yine de vermişim şükür. 15 günde yaklaşık 3 kilo iyi değil mi
Gayet iyiBu hafta fazla ekmek,hamur işi tuketmistim ama yine de vermişim şükür. 15 günde yaklaşık 3 kilo iyi değil mi
Aynı ben eşim artık çok kızıyor artık kendine bişey al diyeSinir bozucu ne demek kabusu yasadim. Versen farketmezler, alsan hemen dedektor takmis gibi gozlerine farkediverirler. Bir de kiyafet kabusu var. Inat ettim kiyafet almicam diye. Koca kisi,bahari ve malesef yazi, 2 pantolon , 2- 3 parca kazak tisort fln onlarla gecirdim. Cunku alisveris yaparsam bu kiloyu kabulleniomusum gibi hissedecektim bide zaten kiloluyken alisveris yapmak bir tur iskence benim icin
süpersin canımSelam hanımlar ben detoxla az bir kaçak yaparak 1.4 kilo verdim yani 75.6 çıktım
Yüzdem 1.77
Yok yemem yemem zaten canım da çok istemiyor artık teşekkürlerhemde bayağı iyi
ama nasılsa yiyorum veriyorum diye tüketmeye devam etme tabi ki
İnşallah gider ya çok şükür bı kaç oarca kıyafet aldım kendimi iyi hissedince. Daha da vereceğimGayet iyidaha cok dikakt edersen dsha cok gidicek demek ki
Hayır ilk defa bir takımda yarışıyorumsüpersin canım
senide grupta aktif görüyorum sende devam etmek istersen bu hafta esas listeye girebilirsin diye düşünüyorum
bir de daha önce başka takımda yarışmışmıydın?
İyi o zaman arkadaşına bizden selam söyleYok bizimki ağlıyor diye değill. Ama o gece değik apartman mahalleli nolur sustur bebeği dicejker sanmıştımneyseki bir gecelik bir şeydi uyuyo cadı mışıl mışıl.
Ben de sizi çok seviyorum cidden. Hepten bırakmaya niyetim yok hiççbi arkadaşa bakıp gelicem
Selam hanımlar ben detoxla az bir kaçak yaparak 1.4 kilo verdim yani 75.6 çıktım
Yüzdem 1.77
Yeniyil icin hedefler belirleriz herkes olmak.istedigi kilolari yazar ve hepimiz ona gore incecik olur
HarikaÇok mutluyum bu hafta sonunda 400 gr dan 900 e cıktı verme hizimgeçen cuma 74.0 bugün 73.1 listede 75 lerde kalmıştı sanrm
Tebrikler canım çok iyi gerçektenSelam hanımlar ben detoxla az bir kaçak yaparak 1.4 kilo verdim yani 75.6 çıktım
Yüzdem 1.77
Bu hafta listede ben de olmalıydım?**14.Takım 638.Etap***
kaptinn(56.4/55.9/0.5/%0.83)
cakilinannesi (72.1/71.5/0.6/%0.83)
Dlrykc (53.9/52.5/1.4/2.6%)
yellow girl (60.8///%)
Verano_porteno (60//%)
14. Takım ortalaması :
Yeni listeyi göremedim ekleyecektim ama eskisi var sanrmHarika
Bende öyleyim canm 80i görmüştüm doğum daKacla hamile kaldin? Bence harika 63 le dogum yapmak nedir Ben hamile kalsam kesin 80 i gorururm var o potansiyel cunku
Aynı ben cnm . Demekki bizim bünyeye kaçamak iyi gelmiyor yapmamaliyiz67.4
Nihayet bir gunluk kacamagi bir haftada erittim. Ama gecen cuma ile ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?