Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar akşam doğum gününe davetliyim cnm da çok pasta istiyor napcaz

Yukarıda nasıl güzel yazmışsın bence sen az bir pasta yesen de yakarsın bugün yaptığın sporla şimdiden yakmış sın bile ama yememek de senin elinde tabi

Caniiiim ne guzel yazmissin dahs bugun konustuk ya bncede uzun vadede cok iyi kiloar verdik hepimiz illaki duraksama yada diyetten vazgecme durumuna geldik ama pes etmeyince gidiyo kilolar bn kendi adima butun takimin iradesini cabasii takdir tebrik ediyoeum

Hepiniz iyiki varsınız kilo vermede çok etkili oluyor birlik olmak ❤

Sadece iki çatal yerim sanrm zaten kalabalıkta herkese minicik dilimler düşer ben direk iki çatal alırım tabak filan istemiycem

Ben nerelerdeyim

Dayanamadım orta dilim pastayı yedim . O pastayı görünce ciddi dayanamadım ben ya irademin don noktasıydı bi de bana kestirdiler zorla . Asiri cnm cekti yedim cok buyuk degil dilim normaldi . Yarin mola yapacaktım sporda yapmiycam

Kaçamak üstüne hemen spor bakalım yarayacak mi kızlar çok yoğun adet olsamda bugün spor yapsamda o pastayı yediğim için baya atlayabildiğim kdr ip atliyczm şimdi bahcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…