Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim mezun olmam için kaç kg olmam lazım??
Eğer yanlış bilmiyorsam hedefinin %80 ini tutturmuş olman gerekiyor. Sen 91 ile başlamışsın. 69 olmak istemişsin. 91-69=22 kilo vermek üzerine hedef koymuşsun. 22 kilonun %80 ini vermen gerekiyor. Yani 17,6 kilo vermen lazım. Sonuçta 73,4 le mezun olabiliyorsun. Benim önceden beri bildiğim bu şekilde.

Kızlar cnm dondurma çekti bu sefer yiycem tartı günü kaçamağı aman yesem de yemesem dE gram gram gidiyor zaten cok yavas ilerliyor aralığa kadar yolu var yavaş yavaş veririz napalim . Bi dondurmadan olmem ya yYcem valla

Gruba bu kiloyla girmedim ama 86 filandım sanirim .evet evet 86 ile başladım 13.6 kg vermem.lazim ve bugün tam mezun olma kilom 72.4 ve ben 72.4 um

Son düzenleme:
86 ile girmişim 69 hedef 17 kilo yani 17 nin %80 i 13.6 kilo yapıyor bende 13.6 kg yi bugün vererek 72.4 oldum mezun olabiliyor muyum @tgb1907
Evt canm artk artı ya geçmediğin bòyle dwvam ettiğin sürece tabiki istediğin zaman olabilirsin ama bu aralar zaten duraklamayı kırdın düzenli kilo veriyorken mezun olma bence canm eğer önümüzdeki haftalar ilerde tekarar kilo vermen durursa ozman mezun olursun bu arada tebrik ederim çok güzel kilo verdin ve %80ini yakaladın bile

Evet bende geçenlerde hesaplamistim ayni 73 bulmustum bende tugbaFB yanlis hesapladin galiba canm htc71 ve ben de geçenlerde hesaplamıştık aynı 73küsür bulmuştuk mavi yi

Kızlar benim karnem verilmiş
htc71 tugbaFB
Kızlarrrrrr kilomun %20 sini vermişim wooww

blonde ambition blonde ambition 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (549. Etap) : 75,8
Bitiş Kilosu (638. Etap) : 60,6
Verilen Toplam Kilo : 15,2
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,05%
Toplam Süre : 48 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 317
deneme süresi dahil edilmiştir 58 olan hedefinin %85ini tamamlamıştır

Tebrik ederim fistik

ayyy ne cok ozlemisim boyle seyler gormeuiii tebrikler kuzu azmettin basardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…