Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kusura bakmayın unuttum biraz kötüydüm bugün tartım geldi sadece Cuma günü yapmıyor muyuz bildirimleri
Kilo şuan 81.2
Cuma günü sabah ac karnına ve cıbıl halde tartılıyoruz,yarışma için bildirim yapılması zorunlu
P.tesi günüde aynı şekilde kontrol amaclı tartiliyoruz

Teşekkürler cnm senin nasıl gidiyor beslenmen nasıl bisiklet drvammi

Çok tbrk ederim. İnşallah ben de o günleri görürüm. Pro üye mi oldun şimdi

Teşekkürler cnm senin nasıl gidiyor beslenmen nasıl bisiklet drvammi
Beslenme kötü ama bisiklet+plates+dans devam onun için tartıda artılar var ama görüntü hala daha iyiye gidiyor pazartesi itibari ilede beslenmeye el atıp ve tekrar yürüyüşlere başlayarak dan tekrar sahalara dönücem

Inşallah cnm spora devam beslenmeyi de düzelt Bence de çok abartmadan herşeyden az az ye kilo almazsın zaten

Ya kızlar benim kedi kapıya onun için koyduğum suyun içine fare yakalayıp atmış öldürmüş. Çok fena bu kedi ya . Bizim.nahce katı ya girip çıkıyor isteği doğrultunda sonuçta sokak kedisiydi yıllardır tamamen eve hapsetmek istemiyorum tuvaleti gelincede kumu olsa da dışarıyı tercih ediyor oraya alıştığı için kapıya gelip miyavliyor ac diye . Neyse demin gördüm karanlıkta anlamadım birsey meğer o anda fare yakamıyormuş bizimki aslında fareyi de gördüm de hareket ederken değil herhalde birşeylerle oynuyor sandım kedi meğer fareymis baya da kucucuk birşey yazık öldürüp suya atmis

Inşallah cnm spora devam beslenmeyi de düzelt Bence de çok abartmadan herşeyden az az ye kilo almazsın zaten
Hafta içi çok abarttım pztsi artk ben diyeti bırakalı zaten 10gün dolacak bu yemeye 2 kilonun üstüne çıkmasın yeter canm zaten vücut tekrar karbonhidrattan ötürü şu da tutmaya başladığı için bir kısmı ödemdir çabuk gider spor yapmasa idim bu yediklerime baya şişerdim ama spor a hiç ara vermedim hergün 2saat yaptm gene onun sayesinde ölçülerim değişmedi ama tartı illa biraz yukarı çıkacak bakalm korkup vazgeçmez isem yarın sabah tartılcam merak ediyorum

Günaydın herkese
Ben bu hafta güzel kilo veremedim. Diyetimi bozmadığım halde. Bu durum, tüp bebek tedavisine bağlı galiba. Muhtemel su birikimi ödem var çünkü iştah açılması yok. İğnelerim bir iki güne bitiyor. Haftaya inşallah güzel bir bildirim yaparım sizlere. Pes etmek yok

Alıntı.
Burada kilo almaya neden olan hormonal ilaçlar, vücudun vereceği tepkilere göre etkisini göstermektedir. Tedavide kullanılan ilaçlar, vücutta su birikmesi, iştah açılması, ve ödem oluşturması etkisiyle kilo alınmasına neden olabilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…