- 14 Kasım 2017
- 37
- 78
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.821
Dalgınlıktan yanlış yere paylaştım kusura bakmayın4 adet haşlanmış patates
1 kase çorba
4 tane muz
Doğru düzgün beslemedim iyi olmadığım için o yüzden bugünlük menüm böyle
Sağol canım benim ❤ayyy ne cok ozlemisim boyle seyler gormeuiii tebrikler kuzu azmettin basardin
Cuma günü sabah ac karnına ve cıbıl halde tartılıyoruz,yarışma için bildirim yapılması zorunluKusura bakmayın unuttum biraz kötüydüm bugün tartım geldi sadece Cuma günü yapmıyor muyuz bildirimleri
Kilo şuan 81.2
Teşekkürler cnmEvt canm artk artı ya geçmediğin bòyle dwvam ettiğin sürece tabiki istediğin zaman olabilirsinama bu aralar zaten duraklamayı kırdın düzenli kilo veriyorken mezun olma bence canm eğer önümüzdeki haftalar ilerde tekarar kilo vermen durursa ozman mezun olursun bu arada tebrik ederim çok güzel kilo verdin ve %80ini yakaladın bile
Tamamdır tekrar kusura bakmayın dikkat edeceğimCuma günü sabah ac karnına ve cıbıl halde tartılıyoruz,yarışma için bildirim yapılması zorunlu
P.tesi günüde aynı şekilde kontrol amaclı tartiliyoruz
Ama hedefin 6972 oldum ama
Mezun olma beni bırakmayın. Hepiniz mezun olup diplomalar almayın. Bikaç sene bekle beraber olalım72 oldum ama
Ben 2 senedir burdayımMezun olma beni bırakmayın. Hepiniz mezun olup diplomalar almayın. Bikaç sene bekle beraber olalım
Buna sevindim. Gruptaki herkesi seviyorum ama bazılarına karşı ayrı sempati duyuyorm. Gruba girdikten sonra diyete daha bir motive oldum tşk ederim herkese.Ben 2 senedir burdayım
Mezun olunsada gidilmiyor canım burdan
Çok tbrk ederim. İnşallah ben de o günleri görürüm. Pro üye mi oldun şimdiKızlar benim karnem verilmiş
@htc71tugbaFB
Kızlarrrrrr kilomun %20 sini vermişim wooww
blonde ambition blonde ambition 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (549. Etap) : 75,8
Bitiş Kilosu (638. Etap) : 60,6
Verilen Toplam Kilo : 15,2
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,05%
Toplam Süre : 48 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,42%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 317
deneme süresi dahil edilmiştir 58 olan hedefinin %85ini tamamlamıştır
Eki Görüntüle 2307280
Tşk edrmÇok tbrk ederim. İnşallah ben de o günleri görürüm. Pro üye mi oldun şimdi
Beslenme kötü ama bisiklet+plates+dans devam onun için tartıda artılar var ama görüntü hala daha iyiye gidiyorTeşekkürler cnmsenin nasıl gidiyor beslenmen nasıl bisiklet drvammi
Inşallah cnm spora devam beslenmeyi de düzelt Bence de çok abartmadan herşeyden az az ye kilo almazsın zatenBeslenme kötü ama bisiklet+plates+dans devam onun için tartıda artılar var ama görüntü hala daha iyiye gidiyorpazartesi itibari ilede beslenmeye el atıp ve tekrar yürüyüşlere başlayarak dan tekrar sahalara dönücem
Ben 1000 ip nasl atlanır hayal bile edemiyorum halaDondurma yedim diye 1500 tane daha ip atladım bugün rekor 3000 tane iple ip atladım.
Artık çok rahat atlıyorum ipi baya 1000 tane benim için çerez
Hafta içi çok abarttımInşallah cnm spora devam beslenmeyi de düzelt Bence de çok abartmadan herşeyden az az ye kilo almazsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?