- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.841
Allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin de kiloları her türlü verirsin zaten cnm. Azimli hatunsun sen...Günaydın herkese
Ben bu hafta güzel kilo veremedim.Diyetimi bozmadığım halde. Bu durum, tüp bebek tedavisine bağlı galiba. Muhtemel su birikimi ödem var çünkü iştah açılması yok. İğnelerim bir iki güne bitiyor. Haftaya inşallah güzel bir bildirim yaparım sizlere. Pes etmek yok
Alıntı.
Burada kilo almaya neden olan hormonal ilaçlar, vücudun vereceği tepkilere göre etkisini göstermektedir. Tedavide kullanılan ilaçlar, vücutta su birikmesi, iştah açılması, ve ödem oluşturması etkisiyle kilo alınmasına neden olabilmektedir.
Doğru ama Bn de çok uğraşıyorum hep 400 gram gidiyor çok sınır bozucu ama sen daha yeni sayılırsın . Dahada dikkat et ben ilk zmnlar çok sıkı diyet yapıyordum canim
Kızlar ya sizin bu iyiliğinize motive edişinize hayranım. Kendime söz verdim bu hafta düzgün beslenip dengeleyeceğim.Moral bozmak yok canım bak hatalarını görüyorsun bu bile güzelbu hafta çok dikkat et kuzum haftaya listeye çok güzel giriş yaparsın
Hayırlı olsun canım ❤Günaydın herkese
Ben bu hafta güzel kilo veremedim.Diyetimi bozmadığım halde. Bu durum, tüp bebek tedavisine bağlı galiba. Muhtemel su birikimi ödem var çünkü iştah açılması yok. İğnelerim bir iki güne bitiyor. Haftaya inşallah güzel bir bildirim yaparım sizlere. Pes etmek yok
Alıntı.
Burada kilo almaya neden olan hormonal ilaçlar, vücudun vereceği tepkilere göre etkisini göstermektedir. Tedavide kullanılan ilaçlar, vücutta su birikmesi, iştah açılması, ve ödem oluşturması etkisiyle kilo alınmasına neden olabilmektedir.
Bende 24 yaşındayım . Mart ayında 91 kiloydum şimdi 72.4 sen dr yapacaksın yaparsın yapabilirsin .Kızlar ya sizin bu iyiliğinize motive edişinize hayranım. Kendime söz verdim bu hafta düzgün beslenip dengeleyeceğim.
200 gr fazla verdiğimi görünce hemen bi hallerim hareketlerm değişiyo ama gördümki böyle iki ileri bi geri hep başladığım kilodayım. Pazartesiden itibaren düzgün olarak başlıyorum diyete bu kg ya verilecek ya verilecek. Yoksa 25 yaşımda böyle kendimden memnuniyetsiz üzgün olarak yaşıycam bunu isteniyorum
Supersin❤ 1saat plates yaptm her yerim harika çalıştıbirde yoga yaptm çok rahatladım ohh şimdi kahvemi yudumluyorum birazdankahvem bitince 1saat kondisyon bisikleti yapıp sonrada dans etmeyi planlıyorum bugün full dans&spor
Ay bide 25 yaşındasın şimdi senin metobolizman var ya nasıl çalışıyordur yazık etmeKızlar ya sizin bu iyiliğinize motive edişinize hayranım. Kendime söz verdim bu hafta düzgün beslenip dengeleyeceğim.
200 gr fazla verdiğimi görünce hemen bi hallerim hareketlerm değişiyo ama gördümki böyle iki ileri bi geri hep başladığım kilodayım. Pazartesiden itibaren düzgün olarak başlıyorum diyete bu kg ya verilecek ya verilecek. Yoksa 25 yaşımda böyle kendimden memnuniyetsiz üzgün olarak yaşıycam bunu isteniyorum
Metabolizman daha çok çalışır işte süperRegl oldum sonunda. İnşallah tekrar kilo verebileceğim bugün itibariyle.
En küçük boy ve ince hamur ye bariKizlar ben bi delilik yaptim pizzadayım ve pizza yiycez
Açılın yellow geri döndü❤ 1saat plates yaptm her yerim harika çalıştıbirde yoga yaptm çok rahatladım ohh şimdi kahvemi yudumluyorum birazdankahvem bitince 1saat kondisyon bisikleti yapıp sonrada dans etmeyi planlıyorum bugün full dans&spor
Öle yaptım en küçük boy ve normsl hamur ve küçük kutu kola toplam 700 kalori ikisi baktım hey maşallahEn küçük boy ve ince hamur ye bari
Açılın yellow geri döndü
Normal hamur clasik hamur seçimin iyi olmamış mavi keşkeÖle yaptım en küçük boy ve normsl hamur ve küçük kutu kola toplam 700 kalori ikisi baktım hey maşallahvalla kötü oldu ama akşam.yemegi yemeyip gecstirrsem kahvaltiyla beraber 1000 kalori filan bikac bisey yesem 1500 ile kapatirim günü . Olmadı akşam biraz ip atlarim . Çok zararlı oldu ins kilo olmaz hemen napalim yedim bile isteye çekerim cilemi 72.4 dum cuma bakalım bu cuma gorcez ama 71 lere düşeceğim eminim çünkü bu saniyeden sonra diyete devam
Sofrayı toplar toplamaz 45 dk içinde ip atlamayla karışık cardio yaptım 1600 ip atlama şuan kalbim güm gum yeni bitti ter içinde kipkirmiziyim dusa giricem hemen üstüne yaptım sporu ins biraz olsun karbonhidratlar kullanilmistirNormal hamur clasik hamur seçimin iyi olmamış mavi keşketugbaFB nın dediği gibi ince hamur yeseydin onun pek bir zararı olmazdı sporla kolay giderdi ve kola zero,şekersiz,light seçse idin vücuda şeker de almazdın onuda normal almışsın seçimlerin yanlış olmuş kaloriden yarı yarıya kâr edebilirdin neyse sporu gene bol yap da erişin bari özellikle ip atlayınca vücut karbonhidratı yakar
Vucut uzun süreli spor sonrası en son yağları kullanmaya başlıyor canm yani spor yaparken ilk başta vücuttaki karbonhidrat ve glikozu kullaniyor ondan onları diyette tüketmiyoruz ki onlar olmayınca uzun sureli spor sonrasi yağ yakımına geçsin diye şimdi karbonhidrat ve glikozu yaptn yani ve 45dk boyunca yapıp tempolu cardio ip tarzı yaptgm için yediklerinin tamamı yanmıştır artk hafta içi gene dikkatli beslenirsin ve yağ yakımıda yaparsınSofrayı toplar toplamaz 45 dk içinde ip atlamayla karışık cardio yaptım 1600 ip atlama şuan kalbim güm gum yeni bitti ter içinde kipkirmiziyim dusa giricem hemen üstüne yaptım sporu ins biraz olsun karbonhidratlar kullanilmistir
Gitmedizaten gayet iyi olmustun en son gordugum fotografinda
Cok minnak bir gobek vardi oda gitmistir gitmediyse bile sporla halledersin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?