- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.861
Cok sukur ki diyet yaoarken zor ama simdi dönüp bakinca 10 kilo verdim hemde hizli bi sekilde isteyince oluyoSağol canım benim ❤bende seni tebrik ederim başardık valla
Sagol bebegiiiiim tezcanliuim bn hemen vririm oyle
Cok sukur ki diyet yaoarken zor ama simdi dönüp bakinca 10 kilo verdim hemde hizli bi sekilde isteyince oluyo
Sagol bebegiiiiim tezcanliuim bn hemen vririm oyle(eskiler sussun bnmle ilgili tek kelime edeni vururum yenilere hava atcam )
kaptiiiin çok tatlısın
Birazcik abartiyirmusun neGitmedio gobek bnde bakii galiba
Cok sukur ki diyet yaoarken zor ama simdi dönüp bakinca 10 kilo verdim hemde hizli bi sekilde isteyince oluyo
Sagol bebegiiiiim tezcanliuim bn hemen vririm oyle(eskiler sussun bnmle ilgili tek kelime edeni vururum yenilere hava atcam )
Onu mezuniyet sonrası bende yaptımo senin tatliligin bebegim yalniz bn dun bugun iyi yedim he
Aynen öyle ypcam cnm sebze yycm full kahvaltida yoğurt filan değişiklik yapicam hafta ici ve sbh gidebilirsek ac karna spor zaten bu hafta diziler basliyorr perşembe bir zamanlar cukurova varrVucut uzun süreli spor sonrası en son yağları kullanmaya başlıyor canm yani spor yaparken ilk başta vücuttaki karbonhidrat ve glikozu kullaniyor ondan onları diyette tüketmiyoruz ki onlar olmayınca uzun sureli spor sonrasi yağ yakımına geçsin diye şimdi karbonhidrat ve glikozu yaptn yani ve 45dk boyunca yapıp tempolu cardio ip tarzı yaptgm için yediklerinin tamamı yanmıştır artk hafta içi gene dikkatli beslenirsin ve yağ yakımıda yaparsın
Canim haftaya bi dugun var bugun bi elbise aldim 34 beden olduVerano_porteno canm geçen konuşurken söyliycektim sonra unuttum canm senin kilon ve vucut ölçülerin çok güzel oldu ❤ acaba bize bir fotonu atabilirmisin çok merak ediyorum fotodan kafanı kesersin yada karalarsın canm olurmu lütfeeennnn
Ya ben daha öncede diyet yaptım ve gerçekten sağlıklı kg verdim demekki ki 2014 yılından sonra ilk defa hamilelikte aldım o kiloları geri. Ben o hafta güzel kg vermişsem pazar gününü serbest bırakıyodum aşırıya kaçmadan. Düzenim çok iyiydi. Yine aynısını yapabilirm biliyorum ama ya dütüm azalırsa vsvs diyerek yemeye devam ediyorum. Benim tek sorunum bu. Hatta doğumdan sonra yediğim çikolata sınırlıdır ama evde yaptığım yediğim tatlıların haddi hesabı yok. Onuda yapmasam yemiyorum ama işte iç sesim hadi sütlüden bişey olmaz diyo :)valla öylesi böylesi yok kg vermek şart. Sana da maşallah canımmBende 24 yaşındayım . Mart ayında 91 kiloydum şimdi 72.4 sen dr yapacaksın yaparsın yapabilirsin .
Şunu söyleyeyim diyete başlamak insanlara bidaha hiç güzel.seyler yiyemeyecekmiş algısı yaratıyor nedense . Sanki ölecekmiş gibi yarın diyetteyim hadi bugün baklava pasta yiyim deyip yiyenler var ki ben de daha önce yapmıştım.
Bu kendi kendine insani strese sokmasidir bence. Sonrada diyete başlamayınca yedikleri yanına kar kalıyor ki başlasa bile bi de o yediklerinden başlaması gerek yakmaya ki kendine zorluk yaratmak oluyor bu sefer de .
Diyet demek sadece zararlı şeyleri yememek demek ki bu da sağlık açısından olması gereken birşey . Kendine sorular sor neyde en çok zorlaniyorum diye ona karşı bir çözüm ara ve o çözümü bul . O çözümü bulamazsan diyet çok zor olur . Birakmaktansa en azından o canının çok istediği ne varsa az miktarda snirli olarak 3 haftada 1 yersen en azından diyeti devam ettirebilirsin. Çünkü o yoyemedigin şey gözünde buyur yemedikçe bi yerde patlama olur diyet bozuldu diye yersin dde yersin .
Tavsiyem kendine neyde zorlandigini sorman ve çözüm araman canım .
Ve birde yararlı şeyleri dr porsiyon yapmalısın .
Yararlı diye abartmamalısın yani nasıl.yapiyorsun bilmiyorum genel.olarak söylüyorum .
En önemlisi mesela benim büyük sorunum tatlı cikolata . Ben onları yemeden duramazdim. Tüm kilomun sebebi de onlar . Şimdi arıyorum 3 gunde 2 kare yiyorum ya da nescafe kahve ile bastırıyorum . Ve meyve yemezdim cikolata var diye meyvelerin tadına vardım . Artık kurabiye biskuvi almıyorum . Mesela cnm çok dondurma çekti dün aldim yedim ama 3000 tane ip atladım . Her cnm dondurma çektiğinde gidip almıyorum tabiki 2 haftada 1 kez alıyorum mesela.
Mesela cnm çok simit istedi 2 haftada 1 yiyorum . Ama bunu yaparken zayiflamamin yavaslamasini da kabul ediyorum . Birseyi yaparken başka yerden ödün vermeden olmaz . Ve ben bunu yapmazsam bu diyeti surduremem bunu bildiğim için böyle yapıyorum sende kendine çözümler bul ki devamlı olabilsin
Ya bide ben hala regl olmadım çocuğum 10 aylık olacak neredeyse acaba onunda etkisi varmıdır merak editorumAy bide 25 yaşındasın şimdi senin metobolizman var ya nasıl çalışıyordur yazık etme
Kilo vermeye bi başla sen nasıl heveslenip devam etmek istiyorsunama bi süre en azından hayatından seker ve ünü çıkarman gerekiyor
Ya ben daha öncede diyet yaptım ve gerçekten sağlıklı kg verdim demekki ki 2014 yılından sonra ilk defa hamilelikte aldım o kiloları geri. Ben o hafta güzel kg vermişsem pazar gününü serbest bırakıyodum aşırıya kaçmadan. Düzenim çok iyiydi. Yine aynısını yapabilirm biliyorum ama ya dütüm azalırsa vsvs diyerek yemeye devam ediyorum. Benim tek sorunum bu. Hatta doğumdan sonra yediğim çikolata sınırlıdır ama evde yaptığım yediğim tatlıların haddi hesabı yok. Onuda yapmasam yemiyorum ama işte iç sesim hadi sütlüden bişey olmaz diyo :)valla öylesi böylesi yok kg vermek şart. Sana da maşallah canımm
Ya bide ben hala regl olmadım çocuğum 10 aylık olacak neredeyse acaba onunda etkisi varmıdır merak editorum
Birazcik abartiyirmusun neo kadarcik minnak bir gobek olabilir
ben birsey bilmiyorum ki masallah iyi verdin kuzum
Bn yarin dur dicm istediklerimi yedim 2 gundeOnu mezuniyet sonrası bende yaptımsonra o 2-3 günlük iyi yemem 1 hafta daha devam etti yarın son zaten pazartesi ben tekrar başlıyorum
Evet ben zaten 2 diywtisyene gittim ikiside spor salonlarındaki ağır sporların bana uygun olmadığını sadece yürüyüş yapmamı söylediYuruyuste baya kilo verdiriyo bnce
Sonunda mantikli bi diyetisyenEvet ben zaten 2 diywtisyene gittim ikiside spor salonlarındaki ağır sporların bana uygun olmadığını sadece yürüyüş yapmamı söyledi
Ne yedindeBugün kilo almazsam başka gün almam sanırımBen pazartesi tartılmayayım 80 gilan çıkarım mazallah bütün psikoloji yerlerde sürünür sonra cumaya kadar full.diyet ve spor ile bugünü kurtarmam şart 45 dk cardio beni kurtarmaz bugün bence cumaya en azından 71.6 filan olsam ne Gzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?