Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim ❤ bende seni tebrik ederim başardık valla
Cok sukur ki diyet yaoarken zor ama simdi dönüp bakinca 10 kilo verdim hemde hizli bi sekilde isteyince oluyo
kaptinn kuzum tebrik ederim mezuniyetini
Daha dün geldin ya ne ara verdin
Sagol bebegiiiiim tezcanliuim bn hemen vririm oyle(eskiler sussun bnmle ilgili tek kelime edeni vururum yenilere hava atcam )

Gitmedi o gobek bnde bakii galiba
Birazcik abartiyirmusun ne o kadarcik minnak bir gobek olabilir
Cok sukur ki diyet yaoarken zor ama simdi dönüp bakinca 10 kilo verdim hemde hizli bi sekilde isteyince oluyo

Sagol bebegiiiiim tezcanliuim bn hemen vririm oyle(eskiler sussun bnmle ilgili tek kelime edeni vururum yenilere hava atcam )
ben birsey bilmiyorum ki masallah iyi verdin kuzum

Verano_porteno canm geçen konuşurken söyliycektim sonra unuttum canm senin kilon ve vucut ölçülerin çok güzel oldu ❤ acaba bize bir fotonu atabilirmisin çok merak ediyorum fotodan kafanı kesersin yada karalarsın canm olurmu lütfeeennnn

Aynen öyle ypcam cnm sebze yycm full kahvaltida yoğurt filan değişiklik yapicam hafta ici ve sbh gidebilirsek ac karna spor zaten bu hafta diziler basliyorr perşembe bir zamanlar cukurova varr

Canim haftaya bi dugun var bugun bi elbise aldim 34 beden oldu biraz dar ama bu hafta en Az 1 kilo daha vermem lazim. birazdan Atarim tabiki

Ya ben daha öncede diyet yaptım ve gerçekten sağlıklı kg verdim demekki ki 2014 yılından sonra ilk defa hamilelikte aldım o kiloları geri. Ben o hafta güzel kg vermişsem pazar gününü serbest bırakıyodum aşırıya kaçmadan. Düzenim çok iyiydi. Yine aynısını yapabilirm biliyorum ama ya dütüm azalırsa vsvs diyerek yemeye devam ediyorum. Benim tek sorunum bu. Hatta doğumdan sonra yediğim çikolata sınırlıdır ama evde yaptığım yediğim tatlıların haddi hesabı yok. Onuda yapmasam yemiyorum ama işte iç sesim hadi sütlüden bişey olmaz diyo :)valla öylesi böylesi yok kg vermek şart. Sana da maşallah canımm
Ya bide ben hala regl olmadım çocuğum 10 aylık olacak neredeyse acaba onunda etkisi varmıdır merak editorum

Tatli almak yemek yapmak yok

Birazcik abartiyirmusun ne o kadarcik minnak bir gobek olabilir

ben birsey bilmiyorum ki masallah iyi verdin kuzum
sakin kimseye deme vermeedigimi
Sagol bebegim sen daha guzel verdin bnce bnden zayif duruyosun
Onu mezuniyet sonrası bende yaptım sonra o 2-3 günlük iyi yemem 1 hafta daha devam etti yarın son zaten pazartesi ben tekrar başlıyorum
Bn yarin dur dicm istediklerimi yedim 2 gunde hamburger pilav ekmek cig kofte tatlilarw grcmedim gecmemem lazim

Bugün kilo almazsam başka gün almam sanırım Ben pazartesi tartılmayayım 80 gilan çıkarım mazallah bütün psikoloji yerlerde sürünür sonra cumaya kadar full.diyet ve spor ile bugünü kurtarmam şart 45 dk cardio beni kurtarmaz bugün bence cumaya en azından 71.6 filan olsam ne Gzl olur

Ne yedinde

Kizlar ben hem cocuga hem okula hem diyete yetisemiyorum. 64.7de kaldim. Durdu kilo vermem. Daha kasamiycam simdilik. Canim da hep ekmek falan istiyor. Beni minik adaylardan silebilirsiniz. Hepinizi opuyorum. Insallah guzel guzel zayiflarsiniz.
SchonerDuft favorim sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…