Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çubukkreker çok kalorili cnm akşam yemeğinde kanat da çok yagli oldugundan genelde diyette yasaklardan

Menun süper olmuş

kahvaltıyı genelde yapıyorsundur muhtemelen . fındıkla beraber 1 meyve yeseydin meyveden şekerde almış olurdun
bittersiz olmaz diyorsun mücver yanına ayran ya da salata olaydı kuru kuru yemişsin
Sabah yok

Ogle
4 kasik Tavuk sote
4 kasik pilav
1 bardak ayran
3 kasik asure

Aksam
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
3 kasik asure
1 muz

Spor
11000 adim
akşam olmamış muhtemelen bir günlük böyle olmuştur.
yanına ceviz fındık meyve koysan yoğun olduğunda ara öğünün olur tek ayran ile olmaz
salata protein salatamıydı klasik salata mı .
zeytin miktarı fazla yağ oranı yüksek zeytinin sağlıklı yağ da olsa fazla çünkü yumurta , peynir ceviz mevcut

öyle yapıcam canım meyve alıcaktım ama unutmuşum bugün yarın yanıma alıcam badem fındık fıstık ceviz hangisini bulabilirsem alıcam

olmuş poncik yeşillendin sende
yaşasın

Haftaiçi çok kahvaltı yapamıyorm. Haftasonu yapıyorm. Meyve yesem iyi olurdu aslında evet ama o an canım istemedi.

Hımmm öyleyse zeytini biraz azaltmak lazım. Salata klasikti.

Kızlar hepinize bi şey sorucam
diyete başladım başlayalı tırnaklarım çok az uzuyor. Tesadüf mü? Sorduğum kişiler süt iç diyorlar. siz ne dersiniz? Bide denediğiniz hızlı tırnak uzatan bi ürün var mı?

öyle yapıcam canım meyve alıcaktım ama unutmuşum bugün yarın yanıma alıcam badem fındık fıstık ceviz hangisini bulabilirsem alıcam

yaşasın
sana hatırlatırım kuruyemişi meyveyi bimde kavulmuş fındık var tazede geçen ordan aldım .
Haftaiçi çok kahvaltı yapamıyorm. Haftasonu yapıyorm. Meyve yesem iyi olurdu aslında evet ama o an canım istemedi.
yaparsan daha hızlı verirsin aslında .
1 kutu süt 5 6 fındık 1 meyve ile iş yerinde yapabilirsin kahvaltını yada evde tam buğdaydan poğaça yapıp yanında götürsen birşeyler yemiş olursun daha sağlıklı da olur miden yorulmaz .
benimde bu ara canım sürekli muz ve şeftali istiyor

5 tane ile sınırlandır .
salatanın içine ton balığı ya da 1 kk kdar peynir yada 2 yk nohut atarsan tok tutucu hle gelir.
vitaminsiz kalıyorsundur. menülerini tm bilmiyorum yoğurt süt tüket . görümcemin kızı limon sirke su dan karışım yapıyordu. annemde limon ve zeytin yağından karışım yapardı hem cilde hem de tırnağa iyi geliyor

yakınlarda bim yok kuzum şok var oraya bakarım sabah vardır

şoktan hiç almadım .
şokun meyvesi hoşuma gidiyor burda yakınsa hergün taze taze alabilirsin meyvenide
ben şokun herşeyini beğeniyorum ya süt ürünleri çok güzel yoğurt mayalamaya başlamadan önce yoğurdumu hep ordan alırdım işyerinede sürekli ayran alıyorum dışardan söylediğimde markasız değişik ayranlar gönderiyolar güzel oluyor
evet meyvesi de güzel ama her zaman meyve bulunmuyor evden getirmek daha mantıklı geliyor ondan canım

Canm çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmeli

yakınlarda bim yok kuzum şok var oraya bakarım sabah vardır
Belki gözden kaçar diye sanada kopyalıyorum canım kavrulmuş kuruyemiş yemeyin
çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…