- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.001
az bişey kurcalayayımhesap detaylarından yptım sanırım canım
Aşure ve pilav olmamış cnmSabah yok
Ogle
4 kasik Tavuk sote
4 kasik pilav
1 bardak ayran
3 kasik asure
Aksam
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
3 kasik asure
1 muz
Spor
11000 adim
Çubukkreker çok kalorili cnm akşam yemeğinde kanat da çok yagli oldugundan genelde diyette yasaklardanSabah
2 tane sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Öğlen
Yoğunluktan yiyemedim dolapta büyük ayran vardı onu içtim bide sade çubuk yedim
Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak zyağlı kabak yemeği
2 lokma tb ekmeği
4 küçük kanat
Su 3 litreyi geçti
Günaydın Kızlar,
Dün için yemek Listem;
Kahvaltı :
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim Peynir, 10-12 Zeytin, 1 Haşlanmış Yumurta , 2 Ceviz.
Öğlen :
Salata, 2 Bardak ayran
Ara:
1 Şeftali
Ara:
bir avuç Leblebi
Akşam:
Patlıcan yemeği, Yoğurt
10000 Adım yüksek tempoda yürüyüş
Gün içinde 3 Türk Kahvesi, 2-3 Yeşil çay ve ada çayı
Çubukkreker çok kalorili cnm akşam yemeğinde kanat da çok yagli oldugundan genelde diyette yasaklardan
kahvaltıyı genelde yapıyorsundur muhtemelen . fındıkla beraber 1 meyve yeseydin meyveden şekerde almış olurdunPazartesi menüm
Sabah
Şekersiz sütsüz kahve
Öğle
5 küçük köfte
2 kaşık kuskus salatası
1 kepçe tarhana çorbası
Ara
5-6 fındık kavrulmuş
Akşam
1 tabak Zeytinyağlı kabak yemeği+ yoğurt
10000 adım atmışım...
bittersiz olmaz diyorsun mücver yanına ayran ya da salata olaydı kuru kuru yemişsinKhvlti
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 ceviz
Çay ( Sekersz)
Ara
Sekersz turk kahvesi
1 kare bitter
Oglen
6 ymk ksgi taze fasulye yemeği
1 dilim cavdar
1buyuk bardak ayran
Ara
4 küçük incir
Akşam
3 mücver
Ara
Sütlü sekersiz granür nescafe
Spor
30 dk normal yürüyüş
6 dk koşu 10.0 hızında
31 dk 6.7 hızında yürüyüş
5 dk eliptik
10 dk ağırlık
10 dk bölgesel çalışma
1000 tane ip atlama
akşam olmamış muhtemelen bir günlük böyle olmuştur.Sabah yok
Ogle
4 kasik Tavuk sote
4 kasik pilav
1 bardak ayran
3 kasik asure
Aksam
1 kase yogurt
2 dilim ekmek
3 kasik asure
1 muz
Spor
11000 adim
yanına ceviz fındık meyve koysan yoğun olduğunda ara öğünün olur tek ayran ile olmazSabah
2 tane sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmeği
Şekersiz çay
Öğlen
Yoğunluktan yiyemedim dolapta büyük ayran vardı onu içtim bide sade çubuk yedim
Akşam
1 kase yoğurt
1 tabak zyağlı kabak yemeği
2 lokma tb ekmeği
4 küçük kanat
Su 3 litreyi geçti
salata protein salatamıydı klasik salata mı .Günaydın Kızlar,
Dün için yemek Listem;
Kahvaltı :
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim Peynir, 10-12 Zeytin, 1 Haşlanmış Yumurta , 2 Ceviz.
Öğlen :
Salata, 2 Bardak ayran
Ara:
1 Şeftali
Ara:
bir avuç Leblebi
Akşam:
Patlıcan yemeği, Yoğurt
10000 Adım yüksek tempoda yürüyüş
Gün içinde 3 Türk Kahvesi, 2-3 Yeşil çay ve ada çayı
olmuş poncik yeşillendin sendeaz bişey kurcalayayımbide sen gizlemşisin profilini ben de yapmaya çalıştım ama olmuş mu bilmiyorum bakabilir misin
öyle yapıcam canım meyve alıcaktım ama unutmuşum bugün yarın yanıma alıcam badem fındık fıstık ceviz hangisini bulabilirsem alıcamkahvaltıyı genelde yapıyorsundur muhtemelen . fındıkla beraber 1 meyve yeseydin meyveden şekerde almış olurdun
bittersiz olmaz diyorsun mücver yanına ayran ya da salata olaydı kuru kuru yemişsin
akşam olmamış muhtemelen bir günlük böyle olmuştur.
yanına ceviz fındık meyve koysan yoğun olduğunda ara öğünün olur tek ayran ile olmaz
salata protein salatamıydı klasik salata mı .
zeytin miktarı fazla yağ oranı yüksek zeytinin sağlıklı yağ da olsa fazla çünkü yumurta , peynir ceviz mevcut
yaşasınolmuş poncik yeşillendin sende
Haftaiçi çok kahvaltı yapamıyorm. Haftasonu yapıyorm. Meyve yesem iyi olurdu aslında evet ama o an canım istemedi.kahvaltıyı genelde yapıyorsundur muhtemelen . fındıkla beraber 1 meyve yeseydin meyveden şekerde almış olurdun
bittersiz olmaz diyorsun mücver yanına ayran ya da salata olaydı kuru kuru yemişsin
yanına ceviz fındık meyve koysan yoğun olduğunda ara öğünün olur tek ayran ile olmaz
zeytin miktarı fazla yağ oranı yüksek zeytinin sağlıklı yağ da olsa fazla çünkü yumurta , peynir ceviz mevcut
kahvaltıyı genelde yapıyorsundur muhtemelen . fındıkla beraber 1 meyve yeseydin meyveden şekerde almış olurdun
sana hatırlatırım kuruyemişi meyveyi bimde kavulmuş fındık var tazede geçen ordan aldım .öyle yapıcam canım meyve alıcaktım ama unutmuşum bugün yarın yanıma alıcam badem fındık fıstık ceviz hangisini bulabilirsem alıcam
yaşasın
yaparsan daha hızlı verirsin aslında .Haftaiçi çok kahvaltı yapamıyorm. Haftasonu yapıyorm. Meyve yesem iyi olurdu aslında evet ama o an canım istemedi.
5 tane ile sınırlandır .Hımmm öyleyse zeytini biraz azaltmak lazım. Salata klasikti.
Kızlar hepinize bi şey sorucam
diyete başladım başlayalı tırnaklarım çok az uzuyor. Tesadüf mü? Sorduğum kişiler süt iç diyorlar. siz ne dersiniz? Bide denediğiniz hızlı tırnak uzatan bi ürün var mı?
yakınlarda bim yok kuzum şok var oraya bakarım sabah vardırsana hatırlatırım kuruyemişi meyveyi bimde kavulmuş fındık var tazede geçen ordan aldım .
yaparsan daha hızlı verirsin aslında .
1 kutu süt 5 6 fındık 1 meyve ile iş yerinde yapabilirsin kahvaltını yada evde tam buğdaydan poğaça yapıp yanında götürsen birşeyler yemiş olursun daha sağlıklı da olur miden yorulmaz .
benimde bu ara canım sürekli muz ve şeftali istiyor
Teşekkür ederim canım ❤Sonundatebrik ederim canım
şoktan hiç almadım .yakınlarda bim yok kuzum şok var oraya bakarım sabah vardır
mezun bir yellow gördüm nasılsınTeşekkür ederim canım ❤
ben şokun herşeyini beğeniyorum ya süt ürünleri çok güzel yoğurt mayalamaya başlamadan önce yoğurdumu hep ordan alırdım işyerinede sürekli ayran alıyorum dışardan söylediğimde markasız değişik ayranlar gönderiyolar güzel oluyorşoktan hiç almadım .
şokun meyvesi hoşuma gidiyor burda yakınsa hergün taze taze alabilirsin meyvenide
Canm çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmelisana hatırlatırım kuruyemişi meyveyi bimde kavulmuş fındık var tazede geçen ordan aldım .
yaparsan daha hızlı verirsin aslında .
1 kutu süt 5 6 fındık 1 meyve ile iş yerinde yapabilirsin kahvaltını yada evde tam buğdaydan poğaça yapıp yanında götürsen birşeyler yemiş olursun daha sağlıklı da olur miden yorulmaz .
benimde bu ara canım sürekli muz ve şeftali istiyor
Sağol canım iyiyim demek adettenmiş derler ya öyle bir durum iştemezun bir yellow gördüm nasılsın
Belki gözden kaçar diye sanada kopyalıyorum canım kavrulmuş kuruyemiş yemeyinyakınlarda bim yok kuzum şok var oraya bakarım sabah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?