- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.021
canım teşekkür ederim, biliyorum aslında bi ara karatayı uzunca bir araştırmıştımBelki gözden kaçar diye sanada kopyalıyorum canım kavrulmuş kuruyemiş yemeyin
çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmeli
Belki gözden kaçar diye sanada kopyalıyorum canım kavrulmuş kuruyemiş yemeyin
çiğ fındık yememiz gerekiyor ve tüm kuruyemişleri ceviz,badem,fıstık,fındık vs. Çiğ olmalı kavrulunca kalorisi çok çok yükseliyor diyette kavrulmuş verilmiyor üstlik içindeki değerli yağlar da kavrulunca maleseflf yok olup onun yerini trans yağa bırakıyor ve yine önemli olan lif değeride yok edilmiş oluyor . Kavrulma esnasında kullanılan yüksek ısı ile vitamin,mineral,protein,faydalı yağ tamamen yok ediliyor ve bir de tuz eklenerek iyice sağlığa zararlı hale getiriliyor tansiyonu yüksekte,kilo vermeyi kiloyu tutma yı sağlayan yüksek tuzdan dolayıda kesinlikle kullanılmaması gerekiyor mutlaka çiğ tüketilmeli
doğa sever klubüne tik attım yeşil oldum kuzum :)
ediyorum ama verdiğimi hissetmiyorum her tarafım şişti . cumartesi hamama gittim sauna buhar odası şoklama kese derken ödem atarım dedim ama sıcaktan şişeceğimi hiç hesaba katmadım
senin nasıl gidiyor
ya ben uzun süredir kullanıyorum aslında 5 senedir falan yeni evliydik aldık bimeksten . ama daha az gösteren tartı bulursam alırım bir tane
Cok mu Aldin canimNasılsınız kızlar? Ben yokken ne güzel kilo vermişsiniz. Ben resmen utancımdan yazamıyorum.
68.5 oldum. Adetinde etkisi olabilir. İnşallah haftaya kadar üç kilo gider. Berbat bir dönem geçirdim kendi adıma.Cok mu Aldin canim
2 avuc biraz çok olmus ama kahvalti olmadığı icin cok etkilemez afiyet olsun canim aksam kabagin yanina yogurt olabilirdiSalı menüm
Sabah
Kahve
Öğle
2 tane karnıyarık
2 bardak ayran
Ara
2 avuç çiğ fındık
1 kare bitter
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu kabak yemeği 1 tabak
7000 adım
Ne oldu ucuk kiz68.5 oldum. Adetinde etkisi olabilir. İnşallah haftaya kadar üç kilo gider. Berbat bir dönem geçirdim kendi adıma.
Sizleri de özledim.
Aslında o kdr yemeyecektim ama kendimi durduramadım haklısın çok oldu2 avuc biraz çok olmus ama kahvalti olmadığı icin cok etkilemez afiyet olsun canim aksam kabagin yanina yogurt olabilirdi
Sevgilimden ayrıldım. Restaurantta kimse durmuyor gelen işi bırakıyor. Çok ağır yorucu diye. Yazdan beri ilk kez tüm gün evdeydim. Regl olduğum için tüm gün uyuyarak geçirdim. KPSS puanım hiç iyi gelmedi iyi hoş hazırlanmadım normal bu puanda. Belki kilo aldığım için bu kadar karamsar ve mutsuzda olabilirim.Ne oldu ucuk kizbizde seni ozldik
Kaç kilosun cnm sen neler yapıyorsun? Biz aynı uğraşıyoruzNasılsınız kızlar? Ben yokken ne güzel kilo vermişsiniz. Ben resmen utancımdan yazamıyorum.
Üzüldüm ama karamsar olMa herşey düzene girer cnm . Hayırlısı olsun .. kpss yine çalış yine gir sınava yine denersin üzülme . Sevgili olayinada üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm.uzme tatlı canını herşeye bir çare bulunur sağlık olsun daSevgilimden ayrıldım. Restaurantta kimse durmuyor gelen işi bırakıyor. Çok ağır yorucu diye. Yazdan beri ilk kez tüm gün evdeydim. Regl olduğum için tüm gün uyuyarak geçirdim. KPSS puanım hiç iyi gelmedi iyi hoş hazırlanmadım normal bu puanda. Belki kilo aldığım için bu kadar karamsar ve mutsuzda olabilirim.
Yogurt sever seniKhvalti
1 yumurta li omlet
3 yeşil zeytin
1 ceviz Çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
3 kucuk incir
Oglen
2 mücver
1 bardak ayran
4 ince dilim sucuk
Yarim dilimden daha da az cavdar ekmegi
Ara
2 incir
Akşam
250 gram türlü yemeği ( terazimle ölçtüm)
200 gram cacık
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Spor
30 dk normal yürüme
5 dk koşu 10.0 hizinda
25 dk tempolu yürüyüş 6.7 hızında
1000 tane ip atlama
15 dk bölgesel çalışma 5 dk si ağırlıkla
10 dk eliptik bisiklet
Normalde de kahvalti yapmiyo musun canim yoksa bugunluk muyduSalı menüm
Sabah
Kahve
Öğle
2 tane karnıyarık
2 bardak ayran
Ara
2 avuç çiğ fındık
1 kare bitter
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu kabak yemeği 1 tabak
7000 adım
AyranciyizYogurt sever seni
Zorla gitmek istemediğin bir yere gitme tabi ama herkesin kaderi naasibi farklı becereksizlik değil bu öyle düşünme canım seni daha güzelleri bekliyordur bilemezsin. Sen gitmediginde annen mecbur anlayacaktirB Baharyagmuru35 ayrılmak birkaç gün üzer fakat ayrılmamız kaçınılmazdı. 68.5 şuanki kilom. Annem başarısız olduğum için teyzemin yaşadığı yerde övülen bir kurs varmış oraya göndermek istiyor. Ben gitmek istemiyorum fakat anlamıyor beni o yüzden bu gece gene tartıştık onunla. İnsan olmak istemediği bir yerde nasıl başarılı olabilir ki . onun üç çocuğuda evli ve hepsinin kendi dükkânı başarılı bir işi var ben onların yanında kendimi kötü beceriksiz hissediyorum ama annem anlamıyor beni
Haftaiçi yapamıyorm haftasonu yapıyorm. Yoğunbakımda çalışıyrm. Kahvaltı yapamıyım sabahları işimiz çok yoğun oluyor.Normalde de kahvalti yapmiyo musun canim yoksa bugunluk muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?