Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amiiiinn insallahhhhhh halilarimi gonderdim bnde sonunda bi kac gundur temizlik yapiyom a101 in bi temixlk urununu aldm her yeri temizliyo muthis bisey ba yil diiimmmm
Markası neyki wc banyo için gerekli bana bir ürün şuan asprin kullanıyorum ama daha iyisi olursa işim kolaylaşır

Ay ben ne edecemi bilmiyorum listelere başlayacam diyorum olmuyor.
Ama dengelemeye başladım yürüyüş çok yapamıyorum hava az daha serinlesin çıkarım.
Yinede düzenli bir programım olamayacak gibi .

Haftanın yorgunluğu sanırım bugün çok zorlaniyorumbi de sol kasikta ağrı oldu ip atlayınca bıraktım bugün 20 dk salona yürüyüş 4 dk koşu 21 dk tempolu yürüyüş . 5 dk eliptik bisiklet 5 dk vantilatorlu bisiklet ( adını bilmiyorum fakat gördüğüm en zor alet dinlene dinlene yapılıyor aşırı zor kalp krizi gecircem sandım çok hızlandırdı 30 saniyede kalbim beynimde attı resmen ) ve 300 ip atlama sabah ac karna da 500 atladım topla..800 ip atlama biraz faha zorliycam sonra eve giderim

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
Yarim.dilim mara bugday ekmegi
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4 çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak.ayran
Akşam
8 adet filan sardalya
Çeyrek dilimden az iki ısirik sadece kara bugday ekmegi
3 dilim karpuz
Yarim kase arpa sehriye corbasi
Salata
Ara
Cay
Spor
4 dk koşu
10 dk eliptik
22 dk tempolu yürüyüş
20.dk normal yuruyus
800 adet ip atlama

Tekrar cok saol canim ❤bu ara cok vakit ayiramiyorum arkadaslarda saolsun zamaninda bildirimlerini yapmayinca bòyle oldu
En büyük sıkıntı canım bildirimin zamanında yapılmaması
Insallah haftaya herkes bildirimi zamanında yapar derece yaparsınız
Öpüyorum canım görüşürüz

Bu hafta 4. Sıradaki yerimizi bile koruyamamışız. Grup olarak silkelenip kendimize gelelim. Hiçbirimizde yeteri kdr hırs yok. Sonuçta çok kilo vermek dereceyi getiriyor ve hepimizde kilo verebilmek için burdayız. Bildirimlerimizi de zamanında yaparsak kaptanımız listeyi zamanında paylaşır ve dier takımların kaptanlarının yardım talep etmesine grk kalmamış olur.

O hırs bende varda son kilolar son 5 kilom kaldı diye aşırı yavaş ilerliyor

Banada yer var mıı

Banada yer var mıı
Tabikisi❤❤❤ senle yine aynı listede yarışmak süper olur barkasım sana hiç yer olmaz mı ❤ ama umarım pek artın filan yoktur şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun kuzum başlayalım bu hafta listemizi yapalım
tugbaFB kaptanım kapışmaya başladık dimi cumartesi pazar eski arkadaşlar falan abartmazsın dimi ben işten geldim üstüne 1 saat yürüdüm zayıflma çayımı da içtim
Uçuk kuzum hadi sen de bizim listeye gel tubi ,berkas,sen ,ben hep beraber programa girip kapislaim kendi listemizi yapalım hedefimizi koyalım baslayilyoruz hatta sen başlamışsın bile ❤❤❤tabi SchonerDuft ve htc71 sizi de bekleriz

Ben hazırım şuan tam gaz ilerleyebilirim. Kış geliyor. Kazaktı monttu pofuduk ayıcık olmak istemiyorum.

Ben hazırım şuan tam gaz ilerleyebilirim. Kış geliyor. Kazaktı monttu pofuduk ayıcık olmak istemiyorum.
Ben de tam gaz hazırım bigün temizlik yaptm dip köşe yarına komple bitirip pazar günü de pazar alış verişi ile dolabimi doldurdummu tam gaz diyet ve spora hazır olarak pazartesi başlıyorum pazartesi gündüz hoca eşliğinde pilates e ve akşamında da latin das a başlıyorum haftanın 2 günü1er saat plates 2gün de 1.5 ar saat latin dans salsa ve bachata ya gidicem kalan aralar da gene kondisyon bisikleti ve koşu bandı yada sahil yürüyüşü eee daha ne olsun beslenmemide gene sağlıklı beslenme ve kalori kontrolüne çevirdim mi tamam dır rahatlıkla 5 kilo daha atarım ocak ayına kadar devam edicem plates ve danslara 2020 ye bomba olarak giriyoruz

Çok sağol canım bu sabah tam 62 çıktım hedef 58 oğlana tuvalet eğitimi veriyorumda beynim yanıyo inadından diyet miyet gitti hayattan bıkmıştm o derece de küçük bi düzen oluşturduk biraz rahatladm tartılmak aklıma geldi

Surda 69 a kalmış 3.5 kg bir veremedim ya toplam 67 ye 5.5 kg kaldı neden bu kdr yavaş anlamıyorum niye bu kadar eziyetli işkenceli ..
Tam böyle kilonun sınırındayım bundan bi Tik fazla.olunca balık etliye doneerim dönüyorum.
75 bende balık etli 80 kilolu 85 baya kilolu oluyor. 72 zayıflık ile balık etlilik arası . Yani şuan olduğum olay o . Insanlara soruyorum nasıl diye fazla birseyin yok diyolar demekki biraz var .
Ki bunu bende biliyorum çok istiyorum.o 69 u 65 i istiyorum olucam ama neden böyle yavaş böyle uzun vadeli. Zayıf görünmek istiyorum artık ama şuan malesef sıradan normal durumdayım oysa 65 olsam 62 olsam 176 boyla bi farkım olur .
O farkı yaratmaliyim elimden geleni herseyiyle yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…