- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.221
Markası neyki wc banyo için gerekli bana bir ürün şuan asprin kullanıyorum ama daha iyisi olursa işim kolaylaşırAmiiiinn insallahhhhhhhalilarimi gonderdim bnde sonunda bi kac gundur temizlik yapiyom a101 in bi temixlk urununu aldm her yeri temizliyo muthis bisey ba yil diiimmmm
Ay ben ne edecemi bilmiyorum listelere başlayacam diyorum olmuyor.SchonerDuft
tugbaFB
htc71
blonde ambition
Kızlar hepimiz ara verince birazcik artılandık ve daha aşşağıda bir kiloda olmak istiyorduk ve kart minnaklar grubu yapacaktik hani ne oldusiz hala zayıflatmayı düşünmüyormusunuz ne liste var ve ne tartılan var ne de diyet yapan var gibi geliyor bana bizim kart takım hadi canlanın artk eylül ayı da bitmek üzere artk iyice kış gelmeden bir yerden başlayalım burda şişman şişman yaşlancak diiliz dimi kimler fit olmaya hazır bakalım
Kapışalım kaptanım benim hırslanmam lazım dicem de şuan hhırs bende son noktadaaynyızdır sanırım kapışalım mı
Canim simdi geldimKızlar listeniz hazır değil mi süre azaldı yardımcı olayım
Tamam canım bende paylasım olmayınca bakayım dedim ♥Canim simdi geldimsaatin gectigini farketmedim bile simdi paylasiyorum kuzum cok saol ❤
Tekrar cok saol canim ❤bu ara cok vakit ayiramiyorum arkadaslarda saolsun zamaninda bildirimlerini yapmayinca bòyle olduTamam canım bende paylasım olmayınca bakayım dedim ♥
En büyük sıkıntı canım bildirimin zamanında yapılmamasıTekrar cok saol canim ❤bu ara cok vakit ayiramiyorum arkadaslarda saolsun zamaninda bildirimlerini yapmayinca bòyle oldu
Insqllah canimEn büyük sıkıntı canım bildirimin zamanında yapılmaması
Insallah haftaya herkes bildirimi zamanında yapar derece yaparsınız
Öpüyorum canım görüşürüz
O hırs bende varda son kilolar son 5 kilom kaldı diye aşırı yavaş ilerliyorBu hafta 4. Sıradaki yerimizi bile koruyamamışız. Grup olarak silkelenip kendimize gelelim. Hiçbirimizde yeteri kdr hırs yok. Sonuçta çok kilo vermek dereceyi getiriyor ve hepimizde kilo verebilmek için burdayız. Bildirimlerimizi de zamanında yaparsak kaptanımız listeyi zamanında paylaşır ve dier takımların kaptanlarının yardım talep etmesine grk kalmamış olur.
Banada yer var mııSchonerDuft
tugbaFB
htc71
blonde ambition
Kızlar hepimiz ara verince birazcik artılandık ve daha aşşağıda bir kiloda olmak istiyorduk ve kart minnaklar grubu yapacaktik hani ne oldusiz hala zayıflatmayı düşünmüyormusunuz ne liste var ve ne tartılan var ne de diyet yapan var gibi geliyor bana bizim kart takım hadi canlanın artk eylül ayı da bitmek üzere artk iyice kış gelmeden bir yerden başlayalım burda şişman şişman yaşlancak diiliz dimi kimler fit olmaya hazır bakalım
TabikisiBanada yer var mıı
Uçuk kuzum hadi sen de bizim listeye geltugbaFB kaptanım kapışmaya başladık dimi cumartesi pazar eski arkadaşlar falan abartmazsın dimi ben işten geldim üstüne 1 saat yürüdüm zayıflma çayımı da içtim
Ben hazırım şuan tam gaz ilerleyebilirim. Kış geliyor. Kazaktı monttu pofuduk ayıcık olmak istemiyorum.Tabikisi❤❤❤ senle yine aynı listede yarışmak süper olur barkasım sana hiç yer olmaz mı ❤ ama umarım pek artın filan yoktur şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun kuzum başlayalım bu hafta listemizi yapalım
Uçuk kuzum hadi sen de bizim listeye geltubi ,berkas,sen ,ben hep beraber programa girip kapislaim kendi listemizi yapalım hedefimizi koyalım baslayilyoruz hatta sen başlamışsın bile ❤❤❤tabi katılmak isterlerse SchonerDuft ve htc71 sizi de bekleriz
Ben de tam gaz hazırım bigün temizlik yaptm dip köşe yarına komple bitirip pazar günü de pazar alış verişi ile dolabimi doldurdummu tam gaz diyet ve spora hazır olarak pazartesi başlıyorumBen hazırım şuan tam gaz ilerleyebilirim. Kış geliyor. Kazaktı monttu pofuduk ayıcık olmak istemiyorum.
Çok sağol canım bu sabah tam 62 çıktım hedef 58 oğlana tuvalet eğitimi veriyorumda beynim yanıyo inadından diyet miyet gitti hayattan bıkmıştm o derece de küçük bi düzen oluşturduk biraz rahatladm tartılmak aklıma geldiTabikisi❤❤❤ senle yine aynı listede yarışmak süper olur barkasım sana hiç yer olmaz mı ❤ ama umarım pek artın filan yoktur şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun kuzum başlayalım bu hafta listemizi yapalım
Uçuk kuzum hadi sen de bizim listeye geltubi ,berkas,sen ,ben hep beraber programa girip kapislaim kendi listemizi yapalım hedefimizi koyalım baslayilyoruz hatta sen başlamışsın bile ❤❤❤tabi SchonerDuft ve htc71 sizi de bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?