- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.241
Mükemmel bayıldım. Kaslar uzayacak ve daha güzel gözükeceksin. Daha kadınsı ve daha seksiBen de tam gaz hazırım bigün temizlik yaptm dip köşe yarına komple bitirip pazar günü de pazar alış verişi ile dolabimi doldurdummu tam gaz diyet ve spora hazır olarak pazartesi başlıyorumpazartesi gündüz hoca eşliğinde pilates e ve akşamında da latin das a başlıyorum ❤ haftanın 2 günü1er saat plates 2gün de 1.5 ar saat latin dans salsa ve bachata ya gidicem kalan aralar da gene kondisyon bisikleti ve koşu bandı yada sahil yürüyüşü eee daha ne olsun beslenmemide gene sağlıklı beslenme ve kalori kontrolüne çevirdim mi tamam dır rahatlıkla 5 kilo daha atarım ocak ayına kadar devam edicem plates ve danslara 2020 ye bomba olarak giriyoruz
Günaydın,Bu hafta 4. Sıradaki yerimizi bile koruyamamışız. Grup olarak silkelenip kendimize gelelim. Hiçbirimizde yeteri kdr hırs yok. Sonuçta çok kilo vermek dereceyi getiriyor ve hepimizde kilo verebilmek için burdayız. Bildirimlerimizi de zamanında yaparsak kaptanımız listeyi zamanında paylaşır ve dier takımların kaptanlarının yardım talep etmesine grk kalmamış olur.
Günaydın,
cnm sıralamaya nerden bakıyosun ben göremedim.
Canm bizimde zor olmuştu kızım paylaşmıştı bende eğer o tarz bir durum var ise inatlaşması sürer ve sen ısrar ettik çe psikolojik olarak oda sende yıpranırsınız böyle olmaması için ben direk hemen kesip takara beze döndüm ve iyice unutama kadar hiç teklif etmedim bir kaç ay unuytumturduktan sonra tekrar yeniden denedik böyle böyle hazır olduğu zamanı bulana kadar beklemek lazım her yönden hazır olmaya biliyorlar canm acele etmenin aslında hiç ansı yol hatta hazır histetemeyen yada inat yapan çocuklara zararlı büyüklere yada etrafa bakma sen fiziksel ve psikolojik olarak çocuğun hazırmı ve sen bu sürece hazır mısın ona bak kuzum diilsen ara verin bir kaç ay sonra tekrar deneyin biz ikimizde hazir olana kadar çok kez tekrar tekrar uğraştık çok iyi anlıyorum zor süreç ❤ bende 62küsürleri gördüm kuzum ve benim hedef de 58Çok sağol canım bu sabah tam 62 çıktım hedef 58 oğlana tuvalet eğitimi veriyorumda beynim yanıyo inadından diyet miyet gitti hayattan bıkmıştm o derece de küçük bi düzen oluşturduk biraz rahatladm tartılmak aklıma geldi
Mükemmel bayıldım. Kaslar uzayacak ve daha güzel gözükeceksin. Daha kadınsı ve daha seksi
Yaz başından beri bende ara ara denedim ama hazır değildi bi hafta 10 gün oldu çişi söylüyo allaha şükür o konuda sorunumuz yok ama etrafımdaki herkes bi kere çıkarıyosan hiç takmıcan dedi kaka konusunda mafolduk biz kaç gün yapmadı 5 dk da bi ağlıyo kakam var diye yap diyom o zaman korkuyo en sonunda fitil kullandık bezinide taktık çok şükür inadı kırıldı normalde bez takmıyoz geldiğinde söylüyo çıkarıp tuvalete atıyoz snradan iyice araştrdm internette senin dediğin gibi yazıyo olmuyosa sonra deneyin diyo ama herkes zorlamadan olmaz deyince zorladm hepimiz mafolduk çok şükür geçti artık işliyorum yinede büyünce çişin gibi kakanıda buraya yapçan diye ne zaman dersr o zaman götürürüm boşverdimCanm bizimde zor olmuştu kızım paylaşmıştı bende eğer o tarz bir durum var ise inatlaşması sürer ve sen ısrar ettik çe psikolojik olarak oda sende yıpranırsınız böyle olmaması için ben direk hemen kesip takara beze döndüm ve iyice unutama kadar hiç teklif etmedim bir kaç ay unuytumturduktan sonra tekrar yeniden denedik böyle böyle hazır olduğu zamanı bulana kadar beklemek lazım her yönden hazır olmaya biliyorlar canm acele etmenin aslında hiç ansı yol hatta hazır histetemeyen yada inat yapan çocuklara zararlı büyüklere yada etrafa bakma sen fiziksel ve psikolojik olarak çocuğun hazırmı ve sen bu sürece hazır mısın ona bak kuzum diilsen ara verin bir kaç ay sonra tekrar deneyin biz ikimizde hazir olana kadar çok kez tekrar tekrar uğraştık çok iyi anlıyorum zor süreç ❤ bende 62küsürleri gördüm kuzum ve benim hedef de 58beraber 4 kilo daha atacağız süper ben bize liste yapıcam pazartesi başlıyoruz tamam mı
Tahmin ettim canm etraf malesef hep yanlis yonlendiriyor canm bizimde yipratici olmustu o surec bende ondan çok arastirmistim canm ama sonunda hallolduguna sevindim rahatlarsin simdi biraz ❤Yaz başından beri bende ara ara denedim ama hazır değildi bi hafta 10 gün oldu çişi söylüyo allaha şükür o konuda sorunumuz yok ama etrafımdaki herkes bi kere çıkarıyosan hiç takmıcan dedi kaka konusunda mafolduk biz kaç gün yapmadı 5 dk da bi ağlıyo kakam var diye yap diyom o zaman korkuyo en sonunda fitil kullandık bezinide taktık çok şükür inadı kırıldı normalde bez takmıyoz geldiğinde söylüyo çıkarıp tuvalete atıyoz snradan iyice araştrdm internette senin dediğin gibi yazıyo olmuyosa sonra deneyin diyo ama herkes zorlamadan olmaz deyince zorladm hepimiz mafolduk çok şükür geçti artık işliyorum yinede büyünce çişin gibi kakanıda buraya yapçan diye ne zaman dersr o zaman götürürüm boşverdim
Helloo anne olmayan kızlar hala okuyan var mı
Anlaştık canım yine çekişmeli bi rekabet bizi bekliyo o zamann
Ben kedimde tuvaletin yerini değiştirdiğimde az ızdırap çekmemiştim o geldi aklıma sürekli eski tuvaletinin yerine yapmak istiyordu saatlerce tutuyordu ben oraya geri getirene kadarYaz başından beri bende ara ara denedim ama hazır değildi bi hafta 10 gün oldu çişi söylüyo allaha şükür o konuda sorunumuz yok ama etrafımdaki herkes bi kere çıkarıyosan hiç takmıcan dedi kaka konusunda mafolduk biz kaç gün yapmadı 5 dk da bi ağlıyo kakam var diye yap diyom o zaman korkuyo en sonunda fitil kullandık bezinide taktık çok şükür inadı kırıldı normalde bez takmıyoz geldiğinde söylüyo çıkarıp tuvalete atıyoz snradan iyice araştrdm internette senin dediğin gibi yazıyo olmuyosa sonra deneyin diyo ama herkes zorlamadan olmaz deyince zorladm hepimiz mafolduk çok şükür geçti artık işliyorum yinede büyünce çişin gibi kakanıda buraya yapçan diye ne zaman dersr o zaman götürürüm boşverdim
Helloo anne olmayan kızlar hala okuyan var mı
Anlaştık canım yine çekişmeli bi rekabet bizi bekliyo o zamann
Bence kaptanımız katılır.Düelloya davet ondan gelmişti banaTahmin ettim canm etraf malesef hep yanlis yonlendiriyor canm bizimde yipratici olmustu o surec bende ondan çok arastirmistim canm ama sonunda hallolduguna sevindim rahatlarsin simdi biraz ❤ucukgenclik pazartesi bizde hep beraber kontrol tartılması yapalım kızlar pazartesi cuma liste leri yaparım ben beraberce veririz kalanları tugbaFB SchonerDuft htc71 kızlar siz tartılmak bildirmek filan istermisiniz sizi de ekliyeyim mı listeye pazartesi tartılıp liste yapıp başlıyoruz
Süper kahvaltıBu sabah 3 yumurta, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin, maydanoz, roka, 2 dilim ekmek, çay
Dolu dolu bir kahvaltı oldu ama çok acıkmışım. Birazdan annemin yanına gidicem. 7 saat oradayken zaten hareket halindeyken bunlarda erir. 3 gibi bir şeyler yer eve döner. Sonra akşam yürüyüşü. Pazartesine alıştırıyorum bünyeyi
inslh ama 1 ay tartilmiycam filan demişti ondan sordum canm en son diyet yapıcam diyor du ama tartılmıycam diyordu tartılacaksa eklerizBence kaptanımız katılır.Düelloya davet ondan gelmişti bana
Herkese günaydın 20 eylül 2019 - 29. Gün dün
Sabah
1.5 adet ev yapımı poğaça
Ara
Sade türk kahvesi
1 avuç fındık
Öğlen
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık, biber
1 KK peynir
6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 seftali
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Tavuklu patates
1 dilim çavdar ekmeği
Çoban salata
Ara
Sade türk kahvesi
1 çatal çikolatalı pasta
Ara
1 kase yoğurt
Aynen canım her çocuk ayrı bi dünya her birine aynı taktik uymuyo ama etraf anlamıyo gaza getiriyolarda kendimize uygun bi düzen bulduk şükür bundan snrada Allah kerimTahmin ettim canm etraf malesef hep yanlis yonlendiriyor canm bizimde yipratici olmustu o surec bende ondan çok arastirmistim canm ama sonunda hallolduguna sevindim rahatlarsin simdi biraz ❤ucukgenclik pazartesi bizde hep beraber kontrol tartılması yapalım kızlar pazartesi cuma liste leri yaparım ben beraberce veririz kalanları tugbaFB SchonerDuft htc71 kızlar siz tartılmak bildirmek filan istermisiniz sizi de ekliyeyim mı listeye pazartesi tartılıp liste yapıp başlıyoruz
Bide biz manyak köpek alcaktık iyiki almamışız oğlanın çişi köpeğin çişi delirirdik artık onlarda çocuk gibi alışkanlıkları var sonra noldu peki alıştırdın mı pes mi ettinBen kedimde tuvaletin yerini değiştirdiğimde az ızdırap çekmemiştim o geldi aklıma sürekli eski tuvaletinin yerine yapmak istiyordu saatlerce tutuyordu ben oraya geri getirene kadar
Hastanedeydim. Özellikle yedim. Tokluk şekeri ne çıkacak diye? Bakalım ne çıkacak? :))Şu pogacadan vazgecemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?