Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay aşure demeyin.
Geçen komşu getirdi yiyemedimmmm. içimde kaldı.

Valla bende diyecektim aklınızda kalan bisey varsa yiyin diye ama benim tubim hiç düşünmez mi zaten ben demeden düşünür yer ahaahaa r bende senin gibi pizza menü,hamburger menü,döner menü ,kömürde karışık sandwich menü hepsini yedim tramüsü, frambuazlı chesskek,browni,kazandibi,wafle,profitöröl hepsini sırayla birer gün yedim sevipte yemedığım tatlı ve hamur işi ve facefood kalmadı canim zaten izmir fuarına gittigmiz gün de yöreseller bölümüne mutlak giriyoruz orada ca kababı ve antakya künefesi de yedim tabi ki anneme de en sevdiklerimi pişi ve börek ve sarma yaptrdim dolu dolu yedim en sevdiklerim ablam da mantı, hepsini tam porsiyon yanında kolalar ile beraber götürdüm sabahları nutella lar simitler ,pohaçalr kız dünyayı yemişim tek izmir boyozu kaldı dedim canım çelikte yemediğim eşimde bugün çalışmıyor baktm sabah bisürü boyoz almış gelmiş Allah dedim sen demiştin ya içinde kalmasın diyor hadi bu sabah da yağlı yağlı boyozlari ,çilek reçeli ve nutellayı götürdük sonunda bun akşam masun bişey var menüde balık yapıcaz akşam çipura +salata yicez ama sonra sinema keyfi yaparken gene çerezi görürüz akşamları da avuç avuç çerez yedim hazır soğuk içeceklere de dadanınca bende suyu çok azalttım valla ve kaç haftadır bunca şeye sadece +2 kilo çıktım tubi SchonerDuft canım sende bugün yarın haftasonu bitene kadar canın çeken aklında kalan bir şeyler varsa ye ve vedalaş canım ve kaçamak defterini hepberaber gözümüz,aklımız,miğdemiz doymuş olarak pazartesi kapatalım yeni sayfa açalım ben de yarın son bir pizza menü yerim pazar zaten klasik biz balık menü yapıyoruz tehlikesiz olur ben pazar gününde keserim kaçamağı bugün yarın son

Üzülme canım haftaya 71'lere geçer öyle mezun olursun sonun da 69u görmene sadece 3kilocuk kalmış öyle düşün bence çok iyi yol kat ettin
Sağol.cnm ama keşke 71 leri gorseydim bugün ciddi anlamda baya az yiyorum çünkü artık 3 hafta boyunca gece gündüz spora gittim bu hafta eşim.birakinca teke düştü ama baya da az yedim o zayıflamak için full sebze yemeği yaptırdı bana bu hafta ici . Mesela pazartesi taze fasulye salı türlü çarşamba barbunya dün kuru fasulye yaptım. Ama.dun ben kuru fasulye ertesi gün şişkinlik yapar diye sadece çorba icip 2 adet kofte yemistim. Vücudum çok değişti ama belki bu kilolarda yine durabilir diye korkuyorum çünkü bikac yıl önce hep 73 72 lerdede yıllarca kalmıştım yine bunu bi sınır belirleyebilir vücudum yine bi 2 hafta daha böyle 72 lerde kalabilirim diye korkuyorum

Yazacaktim sen yazmissin cnm sagol cok az yiyip spor yapmama ragmen artidayim vücudum artı gibi değil.ama

Maşallah amma yemissin cnm

anaaa kız özelden yazsaydın keşke bunları hepsini benimde yememe rağmen canım çekti neyse kızlar siz bizim dediğimizi yapın yaptığımızı yapmayın olur mu sen yeme konusunda benide geçmişin valla c.tesi aşure yapıcam pazarda eşimin arkadaşlarıyla buluşacaz onlarada diyetteyim demek istemiyorum (1 sene öncede buluşmuştuk ve yine diyetteydim diyecekler bu kız hep diyette ama icraat yok ) o nedenle ikisini atlatınca önümde uzun bi süre memleket seyahati de olmadığına göre hazırım ve nazırım komutanım

Bugun spora gidesim dr yok hevesim kacti 72.6 yi gorunce ben 71.6 olur derken 72.6 oldu . Kacamak filan yapmadım tabiki akşamda sardalya aldim mmm onu yeriz spora da gidicem.bir saat sonra filan havada kapalı serin birzz. Canım.hala profiterollu pasta çekiyor ne pastaymış ya yiyemedim gitti . Ne 69 mus onu da olamadım.gitti ya aslında bu serüveni eylül basi 69 olup bitirecektim ama olmadı hesaplar tutmadı bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemistim .
kendime hedef koyuyorum evlilik yıldönümünde 16 kasımda 66 kilo olucam . Ekim 15 gibi 69 olurum herhalde

biri beni 69 yapsın da biraz ben de yiyeyim ya profiterollu pasta cnm.ucok.istiyor aylardır ya da ben 58 olayım böyle yeyim.yeyim yeyim hep yeyim

Canm Bende 60kilonun altına 10-12 yıldır hiç inmedim yani bunun altı artık lise zamanlarım kilosu olacak tı ama liseli olcam kafaya koydum onu bikere neyse uzun lafın kısası bende hamilelik öncesi kiloma ve yillardir gòrdüğüm en düşük kiloyu 60ı tekrar görünce ondan hemen mezun olmak istedim canm kalkıp 12 yıllık kilonun altını 50lileri görmeye çabalarken listede olmak istemedim iyi oldu rahatladım sınıra gelince ve liste sorumluluğunu da atınca şimdi farklı bir ilerleme yeni bir sayfa açıcam dedim 2-3 haftadır da ne istiyorsam yiyip içtim vücudda dinlendirdirdim onunda biraz zamana ihtiyacı var sürekli yağ atmaktan yoruldular ama artk her yönden hazırım sende istersen haftaya mezun ol son kiloları kolay vermeyeceğiz tabiki ama başaracağız değişik biseyler yaparsak gider ben pazartesi yepyeni şeylere başlatıyorum bomba gibi dönücem sende bisiler değiştir canm bu sonkilolara farklı taktikler lazım o tartılar sende 69 u bende 59 u gösterecek canm ben de baya yedim 62lere çıktım zaten biraz ödem de vardır suyu az içip karbonhidrat ,şeker dolayısı ile ödem de yapıyor ama ödem +kilo hepsi beraber sadece +2 oldu ama düşünsene sadece 3kilocuk verince sende 69 bende 59 yazacak hadi bunuda yaparz biz ikimiz de tam aynı noktalardayız en zayıf halelerimize geldik ve hayalimizdeki rakamlara geçmek üzereyiz şuanda

Söyle dusununce aslında almakta çok kolay değil o kdr yiyorsun vücut öyle alıyor hemen gider bence o 2 kilon yeni aldığın icin 2 3 sporla kaybolur valla bende sasirdim ne yöntemi yapsam napsam da bari 1 kilo gitse 1 haftada diye . Bırakıp 1 hafta dinlenip sonra 800 900 kalorilik bi diyet mi yapsam dedim.sonra vazgeçtim

Maşallah amma yemissin cnm
Canm mezuniyetim bu yana kaç haftalk yediklerim bunlar ama hergün 1 - 2 öğünüm mutlaka tehlikeli ve yasaktı bunca şeye sadece +2 şok normalde yemesen bile diyet dışı yemeye geçince 1-2 artı olması gerecekti zaten valla şoktaym demekki kalıcı vermişim ya şimdi 2-3 gün diyet beslenip ödem atıcı çay su içsem şu tüketimini arttırıp ödemesini atsam geriye artı olarak ne kalacak yani nerde ise kilo almamışım şoktaym baya kalıcı kilo vermesim ben yavaş verdiğinize üzülme yani biz kalıcı ve sporlada vucudumuz şekilli veriyoruz canım önemli olan da bu

Canm bu saatten sonra haftada 1 kilo hedef doğru olmaz ki hele spor yapan birinin koyacağı hedef diil bu hadi spor yapmasan hiç kasım artmaz ve sporsuz kilo verenler de mutlaka her yağ atılımı ile bir likte bir miktar karda kaybediyorlarmış ve bundan yüksek kilo düşüşü yaşıyorlar azıcık kas tartıda yüksek düşüş yapıyor biliyorsun ve bunları diyetisyen söyledi canm mutlaka kas kaybediyorlarmış her hafta biz doğruyu yapıyoruz bak fotolarımızdan belli herkes bana spor yaptığın çok belli diyor ve seninde çok belli oluyor canm kesi likle doğru yoldayız sen haftalık arttırdığı 300-400 gram kas ı da hesaba goat yani sen haftada 1 kilo verdiğinde 400grm da kasını arttırdığı için ev tartisinda 600grm vermiş gibi görünürsün oyuzden aslında 600grm düşünce sen en az 1kilo verdiğinden emin ol canım ve 600grm haftalık hedef koyalım kendimize canm benim genelde 300grm artıyordu kasım ama sen daha fazla ağırlık yapıyorsun benim 300grm ise senin rahat 400-500 grm kas artman oluyordur bence kuzum yani biz tartıda görüneni vermiyoruz verdiğimiz yağ daha yüksek ondan eridi gitti o göbekler filan baya ciddi yağ artık biz 1 kilo idel kilo bunu verince bunun 300-400 hatta 500grm kas olarak artı olacak biz de ondan haftada 500-600 gram düşüş görürüz sağlam spor ve diyet ile diyorum kuzum tamam mı hedefimiz bu

Inşallah aslında doğru soyluyorsun çünkü 400 gram.gidiyor mesela ama vücudum 2 kilo gibi değişiyor her hafta ve sana birşey diycem bak foto aticm yanlarım gitti resmen yok oldu 74 den sonra inmeye başlamıştı şimdi çok çok azaldi

200 gram almışım ama belim geçen hafta 76 idi bu hafta 75
Ozman kas artmış canm verdiğin yağ dan daha fazla kadın artmıştır yani 200grm yağ verdi isen 400grm da kas taptı isen tartı +200 olur kesin ondan çünki incelmen var bu yağ /kas olayının kanıtı mezuredir zaten canm benimde artılara rağmen karın ve bel ölçüm aynı kalmış kilom sabit gibi

Canm bacaklar ,basen ,göğüs süper duruyor hatta karın çıkıktın yan simit çıkıntıda yok olmuş süper olmuş canm sen direk kolları inceltsen ve belden inceltsen muhteşem manken gibi duracaksan canm şuan kol ve bel kalın onun dışın da her yer incecik olmuş maşallah sen sporda diğer bölgeleri yarıya azaltıp vaktinin çoğunu kol ve bel bölgesi çalışmasını iki katına çıkar ozman 1 ay sonra muhteşem birşey orataya çıkar❤

Belim de baya inceldi aslında ama hala var sırt kollar da var uğraşıyoruz bakalım daha yolum var

Süper öyle hemen artması çok acimasizca olurdu zaten ya hemen biraz dikkat edip.biraz spor yaparsan tartı da yine eski kilonu görürsün kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…