Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika olur canım döndüm şu an evdeyim daha dikkat ederim diye düşünüyorum

blonde ambition canım aldığın sıkılaştırıcı kremlerden memnun kaldın mı nasıl etkisi bende almayı düşünüyorum hangisini onerirsin
Canm ben daha önce vıch ve diedermina aldım ve özellikle vıch çok pahalı idi ve ikisinin de sonucu sıfır sakın oklarının kini alma canm şuan onlardan çok çok daha uygun inanılmaz ucuz bir fiyat a nivea Q10 sıkılaştırıcı aldım ve çok memnun kaldım kullanan herkes nette spor ile birlikte çok etki ediyor yazmış en pahalı kremlerde bile bu etki olmadı yazmışlar yorumları görünce hemen aldm ve bende gerçekten sporla beraber kullanınca fayda görenlerdenim cildi çok güzel toparlıyor Q10 ve Cvitamini etkisi çok iyi geliyor karnima ve iç bacağıma kullanıyor um bur kaç haftada gözle fark edilen sonuç oldu canm istersen kullanan karın yorumlarına bak herkes çok memnun du ama gene de kişiden kişye fark olur mu bilemem mavi kullandım memnun diilim çıban çıktı bıraktm filan dedi ama kremin etkisimidir denk mi geldi bilemem ama ben ben ve kullanan diğer herkes cildi pamuk gibi yaptığında hem fikiriz canm kk da ve hepsi burada da filan kullanıcı yorumlarını oku istersen herkes çok güzel nemlendirip yumuşacık güzel bir cilt yaptgndan hem fikir idi

Canim kizimin sinif arkadasinda aynisi oldu beraber basladik oda cisini soyluyordu ama kakayi cözemedikleri icin tekrar beze dönduler erkeklerde bu sorun cok oluyormus, simdi 38 aylik gecen hafta yeniden baslamislar bu sefer hic itiraz etmemis ve 5 günde hallettiler
Sen baskalarinin lafina bakma tuvalet egitimi cok önemli psikolojik olarak bile etkiler cocuklari, ufak denemeler yap ama zorlama bu konuda insanlar sidik yaristirmayi pek seviyorlar benim kizim tam 2 yasinda birakti ama bende hazirdim oda hazirdi, bayramda memlekete gittik kuzenim sordu ne zaman birakti diye 2 yasinda dedim annesi bi bagirdi kiza tembel sen bekle daha ki cocuk daha cumle kuramiyor

Tamam canım teşekkür ederim tabi ki araştırmadan almam sonucunu ve memnun kaldın mı diye merak ettim

Kızlar kusura bakmayın o kadar aptal bir hafta geçirdim ki stresliydi Ona buna bağırıp cagirdim resmen. Evleneli 1 sene olacak ama biz yeni eşya aldığımızdan evlendigimi resmen yeni anladım. Eşya alma başka şehirden getirtme olayı tam bir belaymis ama onu anladım. Gece 2 de bizim eşyalar hala kuruluyordu düşünün yani neyseki yerleştim. O süreçte buraya zaman ayıramam diye alel acele yazdım izin işini de. Umarım sizi sıkıntıya sokmadım

Kızlar hava buz çok esiyor deniz ılıktı ama yarım saat yüzdüm dönüyoruz malesef ya havası geçmiş denizin
Ben denize gidiyoruz dediğinde yazacaktım cnm ama oranın iklim şartları belki burdan farklıdır diye bişey denedim cnm. Bikaç gündür hava bayağı serin. Çocuklara eşofman giydirmeye başladım.

Eski yerine bıraktık baş edemedik illa küçük tuvaletin olduğu yerde istedi. Bense ona havadar bir yer vermiştim o karanlık yerdeki tuvaleti istedi. Sokağa bile çıkardığımda eve dönene kadar saatlerce tutuyor eve geldiğimizde yapıyor. Çılgın bir yavru işte.

Ne kusuru canim bi tereddutte kaldik hangi haftaydi diye ayiriverdik seni izine
Yerlesmis olmana da sevindim canim rahatlamisindir biraz olsun

Ben denize gidiyoruz dediğinde yazacaktım cnm ama oranın iklim şartları belki burdan farklıdır diye bişey denedim cnm. Bikaç gündür hava bayağı serin. Çocuklara eşofman giydirmeye başladım.
bnde biliyordum aslında da çılgınlık olsun dedim off günüm.yolda geçti karnım da aşırı açıktı öğlen azıcık sardalya yedim 5 tane filan çok karnım.ac eve gitmeyi bekliyorum daha yemek yapicam filan falan .

Kızlar yine kilo verememenin stresi oldu bende oturup ağlayasım var hem.yemeyip hem spor yapip hem 200 gram arttim ya sadece küçücük bi pizza değildir bence sebebi çünkü o gün yarısından çoğunu yakacak kadr spor yaptım . Üstüne hafta ici çok az yemek yedim ve hep.sebze tarz yedik akşam spor da hep yaptım neden böyle oldu anlamıyorum .
Yiyememenin stresinden biktim usandım artık karşılığını da alamıyorum ki hemen hep.az az yavaş yavaş alıyorum çok.sinir edici

Son düzenleme:
Ben hergün o stresi yaşıyorm. Sabah 7.30 da en geç evden çıkıyorm. İşe gidiyrm tüm gün kafamda bi plan çiziyorm. 17.00 civarı evde olup yemek yapıyorm eşim 17.30 da geliyor yemek yiyorz.

Olur kuzum 2 hafta once 65 dim ama en son 66 oldum bende son durum ne tartilmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…