- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.261
Harika olur canımmagickk nasılsın canım nasl gidiyor dönmüşsünüzdür ve çocuklar okula başlamıştr artk bir düzene oturabildinmi canm biz mezun ve izinde olan arkadaşlarla liste oluşturup son kalan kiloları atmaya karar verdik canm sende katılmak istermisim kendi aramızda grup yapıcaz canım ne dersin
Aaayyy çok sevindimHarika olur canımdöndüm şu an evdeyim daha dikkat ederim diye düşünüyorum
Benim sporum hamur yoğurmaKızlarrrrr ben yine tam 1saat kondisyon bisikletimi sürdüm şimdi de video eşliğinde platesimi yapmaya başlıyorum var mı bana katılan hadi spora
Evet kesinlkle bende öyle canımAaayyy çok sevindimben seninle aynı grupta iken hem çok mutlu oluyorum hem çok motive oluyorum canım pazartesi tartılıp başlıyoruz tamam mı
Canm ben daha önce vıch ve diedermina aldım ve özellikle vıch çok pahalı idi ve ikisinin de sonucu sıfır sakın oklarının kini alma canm şuan onlardan çok çok daha uygun inanılmaz ucuz bir fiyat a nivea Q10 sıkılaştırıcı aldım ve çok memnun kaldım kullanan herkes nette spor ile birlikte çok etki ediyor yazmış en pahalı kremlerde bile bu etki olmadı yazmışlar yorumları görünce hemen aldm ve bende gerçekten sporla beraber kullanınca fayda görenlerdenim cildi çok güzel toparlıyor Q10 ve Cvitamini etkisi çok iyi geliyor karnima ve iç bacağıma kullanıyor um bur kaç haftada gözle fark edilen sonuç oldu canm istersen kullanan karın yorumlarına bak herkes çok memnun du ama gene de kişiden kişye fark olur mu bilemem mavi kullandım memnun diilim çıban çıktı bıraktm filan dedi ama kremin etkisimidir denk mi geldi bilemem ama ben ben ve kullanan diğer herkes cildi pamuk gibi yaptığında hem fikiriz canm kk da ve hepsi burada da filan kullanıcı yorumlarını oku istersen herkes çok güzel nemlendirip yumuşacık güzel bir cilt yaptgndan hem fikir idiblonde ambition canım aldığın sıkılaştırıcı kremlerden memnun kaldın mı nasıl etkisi bende almayı düşünüyorum hangisini onerirsin
Canim kizimin sinif arkadasinda aynisi oldu beraber basladik oda cisini soyluyordu ama kakayi cözemedikleri icin tekrar beze dönduler erkeklerde bu sorun cok oluyormus, simdi 38 aylik gecen hafta yeniden baslamislar bu sefer hic itiraz etmemis ve 5 günde hallettilerYaz başından beri bende ara ara denedim ama hazır değildi bi hafta 10 gün oldu çişi söylüyo allaha şükür o konuda sorunumuz yok ama etrafımdaki herkes bi kere çıkarıyosan hiç takmıcan dedi kaka konusunda mafolduk biz kaç gün yapmadı 5 dk da bi ağlıyo kakam var diye yap diyom o zaman korkuyo en sonunda fitil kullandık bezinide taktık çok şükür inadı kırıldı normalde bez takmıyoz geldiğinde söylüyo çıkarıp tuvalete atıyoz snradan iyice araştrdm internette senin dediğin gibi yazıyo olmuyosa sonra deneyin diyo ama herkes zorlamadan olmaz deyince zorladm hepimiz mafolduk çok şükür geçti artık işliyorum yinede büyünce çişin gibi kakanıda buraya yapçan diye ne zaman dersr o zaman götürürüm boşverdim
Helloo anne olmayan kızlar hala okuyan var mı
Anlaştık canım yine çekişmeli bi rekabet bizi bekliyo o zamann
Tamam canım teşekkür ederim tabi ki araştırmadan almam sonucunu ve memnun kaldın mı diye merak ettimCanm ben daha önce vıch ve diedermina aldım ve özellikle vıch çok pahalı idi ve ikisinin de sonucu sıfır sakın oklarının kini alma canm şuan onlardan çok çok daha uygun inanılmaz ucuz bir fiyat a nivea Q10 sıkılaştırıcı aldım ve çok memnun kaldım kullanan herkes nette spor ile birlikte çok etki ediyor yazmış en pahalı kremlerde bile bu etki olmadı yazmışlar yorumları görünce hemen aldm ve bende gerçekten sporla beraber kullanınca fayda görenlerdenim cildi çok güzel toparlıyor Q10 ve Cvitamini etkisi çok iyi geliyor karnima ve iç bacağıma kullanıyor um bur kaç haftada gözle fark edilen sonuç oldu canm istersen kullanan karın yorumlarına bak herkes çok memnun du ama gene de kişiden kişye fark olur mu bilemem mavi kullandım memnun diilim çıban çıktı bıraktm filan dedi ama kremin etkisimidir denk mi geldi bilemem ama ben ben ve kullanan diğer herkes cildi pamuk gibi yaptığında hem fikiriz canm kk da ve hepsi burada da filan kullanıcı yorumlarını oku istersen herkes çok güzel nemlendirip yumuşacık güzel bir cilt yaptgndan hem fikir idiEki Görüntüle 2309708
Evt canm ben memnunumTamam canım teşekkür ederim tabi ki araştırmadan almam sonucunu ve memnun kaldın mı diye merak ettim
Ben denize gidiyoruz dediğinde yazacaktım cnm ama oranın iklim şartları belki burdan farklıdır diye bişey denedim cnm. Bikaç gündür hava bayağı serin. Çocuklara eşofman giydirmeye başladım.Kızlar hava buz çok esiyor deniz ılıktı ama yarım saat yüzdüm dönüyoruz malesef ya havası geçmiş denizin
Zorla tartılmaya ikna ederiz bizdeinslh ama 1 ay tartilmiycam filan demişti ondan sordum canm en son diyet yapıcam diyor du ama tartılmıycam diyordu tartılacaksa ekleriz
Eski yerine bıraktık baş edemedik illa küçük tuvaletin olduğu yerde istedi. Bense ona havadar bir yer vermiştim o karanlık yerdeki tuvaleti istedi. Sokağa bile çıkardığımda eve dönene kadar saatlerce tutuyor eve geldiğimizde yapıyor. Çılgın bir yavru işte.Aynen canım her çocuk ayrı bi dünya her birine aynı taktik uymuyo ama etraf anlamıyo gaza getiriyolarda kendimize uygun bi düzen bulduk şükür bundan snrada Allah kerim
Ne güzel denk geldi ya bende bi silkelenmek istiyodum listeyle daha motivasyonlu olcaz
Bide biz manyak köpek alcaktık iyiki almamışız oğlanın çişi köpeğin çişi delirirdik artık onlarda çocuk gibi alışkanlıkları var sonra noldu peki alıştırdın mı pes mi ettin
Ne kusuru canim bi tereddutte kaldik hangi haftaydi diye ayiriverdik seni izineKızlar kusura bakmayın o kadar aptal bir hafta geçirdim ki stresliydi Ona buna bağırıp cagirdim resmen. Evleneli 1 sene olacak ama biz yeni eşya aldığımızdan evlendigimi resmen yeni anladım. Eşya alma başka şehirden getirtme olayı tam bir belaymis ama onu anladım. Gece 2 de bizim eşyalar hala kuruluyordu düşünün yani neyseki yerleştim. O süreçte buraya zaman ayıramam diye alel acele yazdım izin işini de. Umarım sizi sıkıntıya sokmadım
bnde biliyordum aslında da çılgınlık olsun dedim off günüm.yolda geçti karnım da aşırı açıktı öğlen azıcık sardalya yedim 5 tane filan çok karnım.ac eve gitmeyi bekliyorum daha yemek yapicam filan falan .Ben denize gidiyoruz dediğinde yazacaktım cnm ama oranın iklim şartları belki burdan farklıdır diye bişey denedim cnm. Bikaç gündür hava bayağı serin. Çocuklara eşofman giydirmeye başladım.
Tamam tartılacakZorla tartılmaya ikna ederiz bizde
Ben hergün o stresi yaşıyorm. Sabah 7.30 da en geç evden çıkıyorm. İşe gidiyrm tüm gün kafamda bi plan çiziyorm. 17.00 civarı evde olup yemek yapıyorm eşim 17.30 da geliyor yemek yiyorz.bnde biliyordum aslında da çılgınlık olsun dedim off günüm.yolda geçti karnım da aşırı açıktı öğlen azıcık sardalya yedim 5 tane filan çok karnım.ac eve gitmeyi bekliyorum daha yemek yapicam filan falan .
Olur kuzum 2 hafta once 65 dim ama en son 66 oldum bendeTahmin ettim canm etraf malesef hep yanlis yonlendiriyor canm bizimde yipratici olmustu o surec bende ondan çok arastirmistim canm ama sonunda hallolduguna sevindim rahatlarsin simdi biraz ❤ucukgenclik pazartesi bizde hep beraber kontrol tartılması yapalım kızlar pazartesi cuma liste leri yaparım ben beraberce veririz kalanları tugbaFB SchonerDuft htc71 kızlar siz tartılmak bildirmek filan istermisiniz sizi de ekliyeyim mı listeye pazartesi tartılıp liste yapıp başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?