- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.341
Mezun olurken kacla mezun olmustum canim bayagi oldu demiGünaydın canım bende başladım bakalım tartildinmi bu arada ne kadar oldun
ay hadi inşallahneyse olsun sen onları 300 500 verirsin ben de veriyorumdum geri aliyorum veriyorum geri aliriyorumdum bu 2 3 kilo hep oynuyor ama 65 i aşmamıştım simdi gecti
nasıldı hafta sonun canımgünaydınn
70.5 kiloyum bugün
Cikamam kiay hadi inşallah
1 hafta deniyeceğim olmadı diyetisyen yolunu tutacağım
sende 2 haftada listeden çıkarsın ama bizim safak uzun
umduğun kadar kötü diilmiş canm boşuna korkmuşsun okadar ödemle gayet iyi çıkmıştabi yedin yedin aldın kiloları benim gibi söylede bilelim hadi kaç kilosun ben 62 geldim o kadar yedim ki normal cıktı yani
dikkat ettim canım sadece pazar kahvaltıda biraz kaçırdım ama onuda akşam dengeledim, regl olmam lazım olamıyorum onun şişliği varnasıldı hafta sonun canım
100 gram artı çok değil aslında p.tesi için ama dikkat edip 100 gram aldıysan o zaman üzücü
yiyip yiyip alan tek kişi ben miyim anasını satıyımumduğun kadar kötü diilmiş canm boşuna korkmuşsun okadar ödemle gayet iyi çıkmışbende 62lerde oldgmu biliyodum ama hala yemeye devam edince 63yada üstü cikarm diye korkmustum ama neyseki 62.8 çıktım o kadar yemeye bu sonuç bende memnun oldum ödemlwri atsak oo ooo ill haftadan bile çoğu gider zaten bende 62.8 olaraktan diyetime başladım şimdi
Cikamam kiyellowla 62 kiloda anlaştık 4 kiloyu nasil vereyim iki haftada
o zaman regl şişliğidir canımdikkat ettim canım sadece pazar kahvaltıda biraz kaçırdım ama onuda akşam dengeledim, regl olmam lazım olamıyorum onun şişliği var
ucuk,ben,schoner bi kapışsınDiyet başlangıcı 23 eylül 2019başlangıç kiloları
Grup 60'lar
@berkas =
magickk = 62.00
blonde ambition = 62.8
htc71 = 66.6
ucukgenclik =
tugbaFB =68.2
SchonerDuft = 69.9
akşam çorba ve yoğurt yedim sadece 100 gramı almış olamamo zaman regl şişliğidir canım
sadece kahvaltı dediğin gibi dengelenir hemen
sen yine de abartma bi süre kahvaltı bile olsaakşam çorba ve yoğurt yedim sadece 100 gramı almış olamam
ucuk,ben,schoner bi kapışsın
yellow,berkas,magic bir kapışsın
haticede kendi kendine kapışsın
abartmadım canım zaten ama bundan sonra daha çok dikkat ederimsen yine de abartma bi süre kahvaltı bile olsa
ucuk bizden önce başladı ama diyete yoksa oda bize rakip olurduhtc71 zaten bizi yakalarsa mezun olacak e berkas,ben ve magick zaten 62lerde htc nın hedef kilosundayız
ucukgenclik htc ye çok yakın ama hatta belki oda 66 çıkabilir çünki en son zaten 67idi htc ye rakip yani
Evet ya sorma canım o kadar yedim ki acayip korktum ama neysekiumduğun kadar kötü diilmiş canm boşuna korkmuşsun okadar ödemle gayet iyi çıkmışbende 62lerde oldgmu biliyodum ama hala yemeye devam edince 63yada üstü cikarm diye korkmustum ama neyseki 62.8 çıktım o kadar yemeye bu sonuç bende memnun oldum ödemlwri atsak oo ooo ill haftadan bile çoğu gider zaten bende 62.8 olaraktan diyetime başladım şimdi
6 ay oldu galiba oructan önce mezun olmuştum 58 le mezun oldum 4 kilo almışımMezun olurken kacla mezun olmustum canim bayagi oldu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?