- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.301
Gidiyor gidiyor bak öyle diye diye nerelere geldinşaka maka valla Kizilbodur ni de yakaladın oda en son 72 idi şurda 69 a ne kaldı canım aklıma şaban geldi
Olsun haticeyi boşver netice bak bu hafta 72ye de bay bay dersin sen öne geçersindaha 72.0 olamadık ama bakalım çakılın 3 haftada verdiğini ben 3 aydır veremedim
Bakalım umuyorum . 700 gram giderseOlsun haticeyi boşver netice bak bu hafta 72ye de bay bay dersin sen öne geçersin
Günaydın fıstıkGünaydın, herkes sessiz sessiz yiyor mu?
Spor yürüyüş falan mı yapıyor.
Canım azmini koru. Yenilme yiyeceklerin cazibesine.Ben çok kötü birşey yaptım açık ekmeğe sürmelik cikolata yedim 100 gram filan hemdedayanamıyorum artık yememeye patlama asamasina varmak üzereyim .Allah ım ben be yaptım spor yapicam bugun
Maşallah. Bende başlarım artık sporaGünaydın fıstıkbende şimdilik bir şey yok bugün yürüyüş,bisiklet filan yapmam ama dambıl ile kol ve göğüs çalışmayı düşünuyorum bir kahve sonrası
Geçmiş olsun canimKızlar ben çok hastayım. İshal ve kusmam var. Hiç halim yok. Hiçbirşey yiyemiyorm
Geçmiş olsun canm patates ye canm ikisinide iyi gelir,papatya çayı bulantı alp rahatlatır ,nane ve kemik çayı da öyle der yada ıhlamur içebilirsin .Kuru kahve yi bir kaşık yutarsan ishali anında kesiyorKızlar ben çok hastayım. İshal ve kusmam var. Hiç halim yok. Hiçbirşey yiyemiyorm
Pazar kahvaltısı olduğu için ve miktarları çok minik olduğu için helva,reçel yada 1dilim sucuk bence uygun ve kahvaltı çok çok güzel olmuş ara öğün de harika akşam öğünün sebze,protein,ekmek,yoğurt hepsi var çok besleyici ve miktarlar uygun çünki öğle yemeği yok onun için 2dilim ekmek de bence uygun ben öğle ve akşamı bir öğünde birleşirmişsin olarak düşündüm öğle yi yemediğin için akşamı da bu menü ikisi bir arada olarak uygun ve başarılı canm yani taaakiii şu akşam saati yediğin kek i görene kadar harika bir pazar menüsü diyecektim ama akşam akşam o bir dilim kek keşke olmasa imiş22 eylül 2019 - 31. Gün bugün
Sabah
2 dilim ekmek
2 adet zeytin
1 KK peynir
Yarım KK helva
2 haşlanmış yumurta
1 çatal sucuk
1 çatal reçel
Ara
Sade türk kahvesi
2 kuru incir
1 avuç fındık
Akşam
5 parça kanat mangal
3 kaşık patlıcan salata
3 kaşık domates salatası
2 dilim ekmek
3 adet köz biber
1 bardak ayran
Ara
Çay ve 1 dilim ıslak kek
Geçmiş olsun, canım. Bugün hala 67.2 çıktım tartıda bakalım yarın kaç olucam şuan çok acıktım.Sporum:
45 dakika kondisyon bisikleti
Dambıl ile 100 göğüs
Dambıl ile 100 kol
50 yarım Şınav , 5tam şınav
Plank (dakika tutmadım dayanabildiğim kadar)
Yarın tekrar diyete başlıyacağım için menülerimide yarn itibari ile paylaşıcam ama evde ailecek hastayız ondan bal,pekmez,tahin ve meyve de tüketiyorum bilginiz olsun iyileşince bal ve pekmezi kesicem
Bende yarın kaç çıkacağımızı çok merak ediyorum canım yarın tartılıp diyete başlıyorumGeçmiş olsun, canım. Bugün hala 67.2 çıktım tartıda bakalım yarın kaç olucam şuan çok acıktım.
Hemen yapıyorum lesliePazar kahvaltısı olduğu için ve miktarları çok minik olduğu için helva,reçel yada 1dilim sucuk bence uygun ve kahvaltı çok çok güzel olmuş ara öğün de harika akşam öğünün sebze,protein,ekmek,yoğurt hepsi var çok besleyici ve miktarlar uygun çünki öğle yemeği yok onun için 2dilim ekmek de bence uygun ben öğle ve akşamı bir öğünde birleşirmişsin olarak düşündüm öğle yi yemediğin için akşamı da bu menü ikisi bir arada olarak uygun ve başarılı canm yani taaakiii şu akşam saati yediğin kek i görene kadar harika bir pazar menüsü diyecektim ama akşam akşam o bir dilim kek keşke olmasa imişhareketli bir spor yapıp kek i eritmeye çalışmanı tavsiye ederim yoksa bu saatte vücut o keki direk kilo ya cevirip depo eder.
Sporum:
45 dakika kondisyon bisikleti
Dambıl ile 100 göğüs
Dambıl ile 100 kol
50 yarım Şınav , 5tam şınav
Plank (dakika tutmadım dayanabildiğim kadar)
Yarın tekrar diyete başlıyacağım için menülerimide yarn itibari ile paylaşıcam ama evde ailecek hastayız ondan bal,pekmez,tahin ve meyve de tüketiyorum bilginiz olsun iyileşince bal ve pekmezi kesicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?