Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz onu 4 yapalim belki 5 her hafta 1 kilo versem anca 5. Haftada 600gr gider tama işte

tek rakibim kendim mi olacagim

bakalim beni yakalayabilecek mi uçuk kız

6 ayda 4 kilo gayet iyi canim cok fazla değilmiş
Sağol canım seninde boyuna göre çok iyi zaten hatırladığıma göre uzun boyluydun doğru mu bildim

Doğru canım ya sende benim gibisin zorla veriyoruz ama uslanmıyoruz neyse aman can boğazdan gelir

Kızlar ben şimdi hazırlanıyorum kızı 13gibi okula bırakıcam okul da biraz problem vardı bir çocuk ve velisi biraz problemli onla ilgili diger veliler berbar toplanti gibi bisiler olucak öğrtmen ve müdür ile görüşücez bakalım eğer işim orda uzar ise hallettikten sonra direk plates e geçicem ama işim kısa sürer ise önce direk sahile çıkar 1 saate yakın yürüyüş filan yaparım ondan sonra plates e geçerim kızlar akşamda latin dans a gidicem bugün gün içinde bidaha müsait olmaz isem gece gene girerim zaten fıstıklar öpüldünüz

Doğru canım ya sende benim gibisin zorla veriyoruz ama uslanmıyoruz neyse aman can boğazdan gelir
Yok kız ben uslandm valla en fazla 1-2 üstüne çıkmadan hemen tekrar diyete dönüyorum valla bu yıl baya uslandm ben izin aldm da da tatillere otellere gittiğim dede hep sabit döndüm canm en uzun şu ara ara vermiş idim kaç hafta dır diyetsiz dim ama +2 ile hemen gene döndüm normal olarak oda vücut tekrar tuz ,şeker ,karbonhidrat alınca zaten 1ko dan fazla bir ödeme oluyor diyetten çıkar çıkmaz canm yani 1 kilo civarı örme ise gerçek kilo olarak 1kilo ya aldım ya almadım gibi bi şi oldu seninde bu son bence sen de çok ders aldın canm bakma tam yaza denk geldi senin ki tam yaz ve 6ay kadar uzun ara yaz tatilleri derken çok normal 4 yoksa kışın mezun olsa idin bence sende hiç almıycam en fazla 1-2 ödem çıkardın sabit kalırdın kesin ❤ ama olsun hedefe surda 4 kılıcın var zaten çerez bize o Bu kez 4ü de verir bida da bence hayat boyu 60.00 ı bile hiç görmeyiz ben çok eminim (tabi Allah kaza bela hastalık bir sıkıntı vermefikçe) normal şartlarda ömür boyu fit kalacaz bak gör canım ❤❤❤

Haklisin canım sen çok uslandın ilk tanıdığimda 2 verip 3 aliyodun dengeyi oturtamamistin su an harikasın indigin kilo fiziğin super oldu ben evet tatillerden çok aldım ama uslanmam lazım artık 1 yada iki fazlalık olsun ki vermekte zorlanmayayim

kızlar benim diyet başlamadan bitti
yani 1 hafta ertelendi
memleketten abimler geliyor hafta sonuna kadar bizdeler sabah ve öğlen çok fazla dikkat ederim ama akşam için bişey diyemem evde misafir olunca gezme işimiz çok olur
ama çok özlemiştim yiğenimi diyet gidecek bile olsa çok mutlu oldum

Gozun aydin canim .en tehlikeli saatler akşam saatleri zaten ye ama sınırlı yemeye çalış cnm sen de

Massllah amma yogunsun ne güzel

Bnyo wc de pek ise yaramadi ya bn oralara kullandm da icime sinmedi ama mutfkta cok iyi kapilari fln da sildimingilizce hijyenik yaziyo ustunde mavi yuvarlk bi sise
Bugün bir bkayım olmazsa küvet lavabo temizliği için kolay şeyler öğrenmem lazım her dk banyoyu yıkayamıyorum .
Evet canım aldım hep alırım ben zaten hayatımda hiç aynı kiloda kalmadım
ne güzel 5leri görmüştün spor yapıyor musun
allah işte senişn kilona geleyim diye sana engel koydu

Evet canim 172 ama 65 sonrası artik ufaktan gobegim falan cikmaya başladı en ideali 62 63 64 arasi
Ah keşke senin gibi boyum olsada göbeğim çıksa ama bazı zayif insanlarda hiçbir fazlalık yok ama göbek oluyor benimde basen bacak ama çok göbeğim çıkmaz birde göbekli olsam nasıl olurum kimbilir

Daha başlamadım canım ama bir an önce başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…