Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı
5 yk menemen
2 dilim ekmek
Malesef 100 gr ekmeğe sürmelik açık cikolata ( ev yapımı tarzı sarkuteriden)
Çay
Ara
Türk kahvesi Sekersz
Öğlen
Pidesiz yağsız iskender
Ayran
Turk kahvesi sekersiz
Önüme zorla baklava koydular misafirlikte yemedim hiç zorla ısrarla yedirmeye çalıştılar yemedim
Akşam
Firinda tavuk 150 gram
2 yk pilav
2 bardak ayran
Spor
45 dk hitt cardio

Günaydın kızlar. Pazartesi kilo bildirmi yapılıyomu yine, listeyi göremedim. Ben 78,5 çıktım bu sabah. Dün akşam yemeği yiyemedim diyebilirim. Şuan kurt gibi açım ama öğlene doğru eşimle kahvaltı ediceğimiz için şimdi bi kahve yapıp geçiştiricem

A AcikYesil ve Verano_porteno kızlar bildiğiniz gibi cuma günü bildirim yapmadınız ve kk ya girmenize rağmen bi açıklama da yapmadınız, takım olarak yarıştığımız için sizin bildirim yapmamanız takımıda etkiliyor ve doğal olarak takım arkadaşlarınız bi açıklamayı hakediyor
Kedisever91 sende cuma bildirim yapmadın ve kk ya en son 16 sında giriş yapmışın umarım kötü bişey yoktur.

günaydın canım
listeyi yayınlayamadım ama evet yapıyoruz p.tesileri bildirim
ben eklerim senin kilonu listeye
sabah aç karnına kahve içtiğimde bağırsaklarınmı acayip çalıştırır benim :)

günaydın canım
listeyi yayınlayamadım ama evet yapıyoruz p.tesileri bildirim
ben eklerim senin kilonu listeye
sabah aç karnına kahve içtiğimde bağırsaklarınmı acayip çalıştırır benim :)
Sağol canım teşekkür ederim. Bu hafta eğer kg vermiş olursam bende listeye dahil olup artık bi sorumluluğun altına gireyim diyorum yoksa böyle 3 geri bi ileri bişey olmayacak benden
Benimde karnımı tok tutuyo kahve ya. Bakalım birazda gerginim inşallah iyi gelir.
Mutlu haftalarımız olsun hepimizin

evet canım bu hafta listeye seni de alalım
kararlığın olduktan sonra kilo konusuna takılma alırız canım (ama yine de iyi bi giriş yapsan hiç fena olmaz )
mutlu haftalar

evet canım bu hafta listeye seni de alalım
kararlığın olduktan sonra kilo konusuna takılma alırız canım (ama yine de iyi bi giriş yapsan hiç fena olmaz )
mutlu haftalar
İnşallah iyi bi giriş yaparım da takım da bende musmutlu oluruz
Kış geldi artık dışarı çıkıp bebekle yürüme ihtimalide zor ne kadar versem o kadar kâr. Eğer oğlum durursa leslie ye de başlıycam ufaktan

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Verano_porteno ? ->
Cordelia_1605 88.4 ->
AcikYesil ? ->

Kedisever ? ->
Elifcig93 66.4 -> 65.9

aydingelini 79.2 -> 78.5
fantastikaaa 90.4 ->
poncikbirgelincik 70.4 ->
mavi95 72.6 ->
yellow girl ->
tgb1907 ->
brkas ->
ucukgenclik ->
magickk ->
schonerDuft ->
htc71 ->

@tgb1907 kaptanim listeye kendimizide ekledim

tabi yedin yedin aldın kiloları benim gibi söylede bilelim hadi kaç kilosun ben 62 geldim o kadar yedim ki normal cıktı yani
benim nasılsa diyete başlayacağım diye kilo almalarım meşhurdur üstüne bi reglim 3 gün gecikti felan ama bu bahane değil kesinlikle hakettim ve 68.2 ile bugün başladım seende 6 lara hoşgeldin demişin

PAZARTESİ KİLO KONTROL

Verano_porteno ? ->
Cordelia_1605 88.4 ->
AcikYesil ? ->

Kedisever ? ->
Elifcig93 66.4 -> 65.9

aydingelini 79.2 -> 78.5
fantastikaaa 90.4 ->
poncikbirgelincik 70.4 ->
mavi95 72.6 ->
yellow girl ->
tgb1907 -> 68.2
brkas ->
ucukgenclik ->
magickk ->
schonerDuft ->
htc71 ->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…