- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.321
Gcmis olsun cnm.sporun super
günaydın canımGünaydın kızlar. Pazartesi kilo bildirmi yapılıyomu yine, listeyi göremedim. Ben 78,5 çıktım bu sabah. Dün akşam yemeği yiyemedim diyebilirim. Şuan kurt gibi açım ama öğlene doğru eşimle kahvaltı ediceğimiz için şimdi bi kahve yapıp geçiştiricem
Günaydın canım bende başladım bakalım tartildinmi bu arada ne kadar oldunkızlar günaydın
bugün diyetimin ilk günü çok heyecanlıyım
tartıldım tartıldım ama ne sen sor ne ben söyleyimGünaydın canım bende başladım bakalım tartildinmi bu arada ne kadar oldun
Sağol canım teşekkür ederim. Bu hafta eğer kg vermiş olursam bende listeye dahil olup artık bi sorumluluğun altına gireyim diyorum yoksa böyle 3 geri bi ileri bişey olmayacak bendengünaydın canım
listeyi yayınlayamadım ama evet yapıyoruz p.tesileri bildirim
ben eklerim senin kilonu listeye
sabah aç karnına kahve içtiğimde bağırsaklarınmı acayip çalıştırır benim :)
evet canım bu hafta listeye seni de alalımSağol canım teşekkür ederim. Bu hafta eğer kg vermiş olursam bende listeye dahil olup artık bi sorumluluğun altına gireyim diyorum yoksa böyle 3 geri bi ileri bişey olmayacak benden
Benimde karnımı tok tutuyo kahve ya. Bakalım birazda gerginim inşallah iyi gelir.
Mutlu haftalarımız olsun hepimizin
tartıldım tartıldım ama ne sen sor ne ben söyleyim
sen kaç çıktın bakıyım de hele
İnşallah iyi bi giriş yaparım da takım da bende musmutlu oluruzevet canım bu hafta listeye seni de alalım
kararlığın olduktan sonra kilo konusuna takılma alırız canım (ama yine de iyi bi giriş yapsan hiç fena olmaz)
mutlu haftalar
benim nasılsa diyete başlayacağım diye kilo almalarım meşhurdurtabi yedin yedin aldın kiloları benim gibi söylede bilelim hadi kaç kilosun ben 62 geldim o kadar yedim ki normal cıktı yani
sen yine ideal kilona cok uzak değilsinEvettt eski mezun , izinli 60lilar yazin bakem kilolari bende yazayim66.6 cıktı 63 kusurle mezun olmustum
sen yine ideal kilona cok uzak değilsin
ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?