Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim nasılsa diyete başlayacağım diye kilo almalarım meşhurdur üstüne bi reglim 3 gün gecikti felan ama bu bahane değil kesinlikle hakettim ve 68.2 ile bugün başladım seende 6 lara hoşgeldin demişin
Bende senin gibiyim diyete başlamadan önce baklava börek çörek ne varsa yerim sonuçta hepsini çok özleyeceğim vedalastim tek tek

88.7 kg

ucuk bizden önce başladı ama diyete yoksa oda bize rakip olurdu
Evet canm bende ondan yakalayabilirdiye düşünüyorum uçuk hafta sonu hem yürüyüş vs. Hem diyet yaptı ondan daha düşük olacak ama siz de haftaya ona göre baya fazla düşersiniz o şimdi ödemelerin birazını atıp tartılcak ama full ödemle tartıldık bunun cuma tartısı var son gülen iyi güler cumaya şakır şakır düşeriz

Canm wc çok ciddi fark yaratıyor wc siz bu ise ooo ooo uyanır uyanmaz wc siz ile uyandıktan sonra bir süre geçip vücudun şişliği çekilip bide wc ye çıkmış olmak baya baya fark yaratıyor canm 66 'yı ucundan gòrürdün bile bence ama olsun cumaya hepimiz çılgın düşüşler yaşıycaz

Evet ya sorma canım o kadar yedim ki acayip korktum ama neyseki tugbaFB kadar almamışım
tugbaFB o konuda rakip tanımaz rekor üstüne rekor kırıyor 70i görmeden direkten dönüyor ya ben ona da şükrediyorum bıraksak 70e kadar yolu var tubi bu gazla bu hafta 3 kilo verirsin artık ahaahaaaa

Evet ya sorma canım o kadar yedim ki acayip korktum ama neyseki tugbaFB kadar almamışım
geçin siz dalganızı
ben hep bu şekilde tartılıyorum haksızlık ama bana

tugbaFB o konuda rakip tanımaz rekor üstüne rekor kırıyor 70i görmeden direkten dönüyor ya ben ona da şükrediyorum bıraksak 70e kadar yolu var tubi bu gazla bu hafta 3 kilo verirsin artık ahaahaaaa
3 değil ama 2 yi zorlarım
sonra onu 5 olarak geri alırım

Evet ya bencede ama çok da güzel kilo veriyor kafaya koydumu yapar o bizi bile geçer geçen sene hiç spor yapmadan verdiği kilolar aklıma geldi biz deli gibi spor yapıyoduk o hiç uğraşmıyordu bile tubi bakalım perfonmasin aynı mi göreceğiz

3 değil ama 2 yi zorlarım
sonra onu 5 olarak geri alırım
Sakın detoks filan yapma 2gidiyor 5geliyor gerçekten detoks filan yok cıııss yağdan kilo vericez biizz ama ödem atıcı çaylar içip ödemi atmayı destekleyebilirsin bol da şu iç ödem+yağ kaybı barasın 2yi bulur gerçekten senin artın çok çünki bende artılanmış olmama rahmen aramızdaki fark 6 kiloya çıkmış tubi olacak iş diil bu arada magickk ve @berkas ı yakalamış olmam da ayrı bir şok ben daha farklı şekilde yakalamayı düşünüyordum ama nasip böyle imiş

canlarım ya nasıl biliyorlar tubiyi
tubi bu gazla çalışır nasılsa veriyim gazı veriyim gazı
blonde ambition ve magickk kızlar elinize düştüm zayıflatın beni
bu sefer spor olarak ip atlama ve zumbayıda ekliyorum

yok canım detoks yok ama bugün ve yarın dukan birası içicem ödemimi güzel attırıyor sonrası yeşil çay saedece
sen 2 alıyorsan ben 5 aldığımdan aramızdaki fark kapanmıyor hiç
magickk ayrılalı kaç ay oldu bence süper 4 kilo alması beni onun aldığını 1 ayda aldım

Tabi canım bu gazla 60 i görürsün sen biz niye varız burda başta blonde ambition ve ben seni zayiflaticaz fazla aldin bu hafta 2 kilo gidecek bekliyoruz bak bende 1 kilo versem iyidir

harika canım ikiside süper kilo attırıyor şakır şakır kilo atan tuğba geri geldi desene

Şu dukan birasını bir ben yapmadım denemek lazım

yiyip yiyip alan tek kişi ben miyim anasını satıyım
siz niye almıyorsunuz o kiloları acaba
yedikleriniz nereye gidiyor acaba

hadi bilemedin 3 olsun
Biz onu 4 yapalim belki 5 her hafta 1 kilo versem anca 5. Haftada 600gr gider tama işte
ucuk,ben,schoner bi kapışsın
yellow,berkas,magic bir kapışsın
haticede kendi kendine kapışsın
tek rakibim kendim mi olacagim
bakalim beni yakalayabilecek mi uçuk kız
6 ay oldu galiba oructan önce mezun olmuştum 58 le mezun oldum 4 kilo almışım
6 ayda 4 kilo gayet iyi canim cok fazla değilmiş

Ben herzamanki gibi minik adımlarla ilerleyeyim
Bende minik adımlarla ilerlerim zaten kuzum bu haftada yağdan en fazla 500grm verme hedefim var ama ilk hafta olduğu için 1kiloda ödem atarım ondan ikisi 1.5 olur diye düşündüm bakalım olacak mı sonra ki haftalar zaten gene yavaş yavaş gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…