- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.361
Bende senin gibiyim diyete başlamadan önce baklava börek çörek ne varsa yerimbenim nasılsa diyete başlayacağım diye kilo almalarım meşhurdurüstüne bi reglim 3 gün gecikti felan ama bu bahane değil kesinlikle hakettim ve 68.2 ile bugün başladım seende 6 lara hoşgeldin demişin
88.7 kgPAZARTESİ KİLO KONTROL
Verano_porteno ? ->
Cordelia_1605 88.4 ->
AcikYesil ? ->
Kedisever ? ->
Elifcig93 66.4 -> 65.9
aydingelini 79.2 -> 78.5
fantastikaaa 90.4 ->90.8
poncikbirgelincik 70.4 -> 70.5
mavi95 72.6 ->
yellow girl ->
tgb1907 -> 68.2
brkas ->
ucukgenclik ->
magickk -> 62
schonerDuft ->
htc71 -> 66.6
Evet canm bende ondan yakalayabilirdiye düşünüyorumucuk bizden önce başladı ama diyete yoksa oda bize rakip olurdu
Diyet başlangıcı 23 eylül 2019başlangıç kiloları
Grup 60'lar
@berkas =
magickk = 62.00
blonde ambition = 62.8
htc71 = 66.6
ucukgenclik =67.7
tugbaFB =68.2
SchonerDuft = 69.9
Kızlar bu sabah WC çıkamadım ve yeni uyandım. Dün balık yemiştim sanırım o yaramadı bana.
geçin siz dalganızı
ben hep bu şekilde tartılıyorum haksızlık ama banaCanm wc çok ciddi fark yaratıyor wc siz bu ise ooo ooo uyanır uyanmaz wc siz ile uyandıktan sonra bir süre geçip vücudun şişliği çekilip bide wc ye çıkmış olmak baya baya fark yaratıyor canm 66 'yı ucundan gòrürdün bile bence ama olsun cumaya hepimiz çılgın düşüşler yaşıycaz
tugbaFB o konuda rakip tanımaz rekor üstüne rekor kırıyor 70i görmeden direkten dönüyor ya ben ona da şükrediyorum bıraksak 70e kadar yolu var tubi bu gazla bu hafta 3 kilo verirsin artık ahaahaaaa
Evet ya bencede ama çok da güzel kilo veriyor kafaya koydumu yapar o bizi bile geçer geçen sene hiç spor yapmadan verdiği kilolar aklıma gelditugbaFB o konuda rakip tanımaz rekor üstüne rekor kırıyor 70i görmeden direkten dönüyor ya ben ona da şükrediyorum bıraksak 70e kadar yolu var tubi bu gazla bu hafta 3 kilo verirsin artık ahaahaaaa
Sakın detoks filan yapma 2gidiyor 5geliyor gerçekten3 değil ama 2 yi zorlarım
sonra onu 5 olarak geri alırım
canlarım ya nasıl biliyorlar tubiyiEvet ya bencede ama çok da güzel kilo veriyor kafaya koydumu yapar o bizi bile geçer geçen sene hiç spor yapmadan verdiği kilolar aklıma geldibiz deli gibi spor yapıyoduk o hiç uğraşmıyordu bile tubi bakalım perfonmasin aynı mi göreceğiz
yok canım detoks yok ama bugün ve yarın dukan birası içicem ödemimi güzel attırıyor sonrası yeşil çay saedeceSakın detoks filan yapma 2gidiyor 5geliyor gerçektendetoks filan yok cıııss yağdan kilo vericez biizz ama ödem atıcı çaylar içip ödemi atmayı destekleyebilirsin bol da şu iç ödem+yağ kaybı barasın 2yi bulur gerçekten senin artın çok çünki bende artılanmış olmama rahmen aramızdaki fark 6 kiloya çıkmış tubi olacak iş diil bu arada magickk ve @berkas ı yakalamış olmam da ayrı bir şok ben daha farklı şekilde yakalamayı düşünüyordum ama nasip böyle imiş
Tabi canım bu gazla 60 i görürsün sen biz niye varız burda baştacanlarım ya nasıl biliyorlar tubiyi
tubi bu gazla çalışır nasılsa veriyim gazı veriyim gazı
blonde ambition ve magickk kızlar elinize düştüm zayıflatın beni
bu sefer spor olarak ip atlama ve zumbayıda ekliyorum
canlarım ya nasıl biliyorlar tubiyi
tubi bu gazla çalışır nasılsa veriyim gazı veriyim gazı
blonde ambition ve magickk kızlar elinize düştüm zayıflatın beni
bu sefer spor olarak ip atlama ve zumbayıda ekliyorum
Şu dukan birasını bir ben yapmadım denemek lazımyok canım detoks yok ama bugün ve yarın dukan birası içicem ödemimi güzel attırıyor sonrası yeşil çay saedece
sen 2 alıyorsan ben 5 aldığımdan aramızdaki fark kapanmıyor hiç
magickk ayrılalı kaç ay oldu bence süper 4 kilo alması beni onun aldığını 1 ayda aldım
Hadi bakalm benim de bu hafta hedef 1.5 kiloTabi canım bu gazla 60 i görürsün sen biz niye varız burda baştablonde ambition ve ben seni zayiflaticaz fazla aldin bu hafta 2 kilo gidecek bekliyoruz bak bende 1 kilo versem iyidir
Ben herzamanki gibi minik adımlarla ilerleyeyimHadi bakalm benim de bu hafta hedef 1.5 kilo
Biz onu 4 yapalimyiyip yiyip alan tek kişi ben miyim anasını satıyım
siz niye almıyorsunuz o kiloları acaba
yedikleriniz nereye gidiyor acaba
hadi bilemedin 3 olsun
ucuk,ben,schoner bi kapışsın
yellow,berkas,magic bir kapışsın
haticede kendi kendine kapışsın
bakalim beni yakalayabilecek mi uçuk kızhtc71 zaten bizi yakalarsa mezun olacak e berkas,ben ve magick zaten 62lerde htc nın hedef kilosundayız
ucukgenclik htc ye çok yakın ama hatta belki oda 66 çıkabilir çünki en son zaten 67idi htc ye rakip yani
6 ayda 4 kilo gayet iyi canim cok fazla değilmiş6 ay oldu galiba oructan önce mezun olmuştum 58 le mezun oldum 4 kilo almışım
Bende minik adımlarla ilerlerim zaten kuzum bu haftada yağdan en fazla 500grm verme hedefim var ama ilk hafta olduğu için 1kiloda ödem atarım ondan ikisi 1.5 olur diye düşündüm bakalım olacak mıBen herzamanki gibi minik adımlarla ilerleyeyim
sende mi kilo aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?