- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.401
PAZARTESİ KİLO KONTROL
Verano_porteno ? ->
Cordelia_1605 88.4 -> 88.7
AcikYesil ? ->
Kedisever ? ->
Elifcig93 66.4 -> 65.9
aydingelini 79.2 -> 78.5
fantastikaaa 90.4 ->90.8
poncikbirgelincik 70.4 -> 70.5
mavi95 72.6 ->
Oyleymisim gerçekten sevindim şimdiDiyet başlangıcı 23 eylül 2019başlangıç kiloları
Grup 60'lar
magickk = 62.00
@yellow girl = 62.8
melisa- = 62.8
htc71 = 66.6
@ucukgenclik =67.7
@tgb1907 =68.2
@SchonerDuft = 69.9
Listenin son hali hazır Kızlar herkes tamamben kaçtım kızlar seviliyorsunuz byyyy ❤❤❤ magickk canm aldm diye hiç üzülme bak listenin en zayıfı sensin
Nasir çok zor olur canım geçmiş olsun eczaneden bandını falan alsaydınAyağımın tam.ortasinds nasir çıkmış aşırı acıyor spora gidiyordum zor yürüyorum suan
Ya inanır mısın bende de sabahları hele nasıl acıyo napmak lazm bilmiyorumAyağımın tam.ortasinds nasir çıkmış aşırı acıyor spora gidiyordum zor yürüyorum suan
Ben genelde ilk 10 kiloyu falan orantili aliyorum canim kimse 10 kilo aldigimi anlamiyor ama simdik pek fazlalik yok gobek cikti azcik.Ah keşke senin gibi boyum olsada göbeğim çıksaama bazı zayif insanlarda hiçbir fazlalık yok ama göbek oluyor benimde basen bacak ama çok göbeğim çıkmaz birde göbekli olsam nasıl olurum kimbilir
Işte canım o 10 kilo boy uzun olduğundan kurtarıyorsun ben 10 kiloda yarim dünya gibi oluyorum avantajlisin bizim 10 kilo alma lüksümüz bile yok aramızda 10 cm fark varBen genelde ilk 10 kiloyu falan orantili aliyorum canim kimse 10 kilo aldigimi anlamiyor ama simdik pek fazlalik yok gobek cikti azcik.
bir yerden sonra da ust taraftan simit gobek daha belirgin cikar kilo aldikca15 kilonun ustunr ciktikca su tipte kilo aliyorum ustune daha fazla gobek ve simit ekleniyor
Eki Görüntüle 2538816
Sağol cnmNasir çok zor olur canım geçmiş olsun eczaneden bandını falan alsaydın
Sıcak suda ayağını tutup yumuşayınca nasir taşıyla kazımak gerek sanrm ben eve gidince yapicamYa inanır mısın bende de sabahları hele nasıl acıyo napmak lazm bilmiyorum
HarikaÇıktım spordan baya acim kahvaltyla duruyorum . 30 dk normal yürüyüş 24 dk 6.6 hızında yürüyüş 12 dk koşu . 10 dk ip.atlama 800 tane atladım. 11 dk eliptik bisiklet 10 dk ağırlık. Bugün bunları yaptim
Işte canım o 10 kilo boy uzun olduğundan kurtarıyorsun ben 10 kiloda yarim dünya gibi oluyorum avantajlisin bizim 10 kilo alma lüksümüz bile yok aramızda 10 cm fark var
Bende deniyim canım çok sağolSıcak suda ayağını tutup yumuşayınca nasir taşıyla kazımak gerek sanrm ben eve gidince yapicam
Bencede veririz canımbende almayim yarmagul gibi hissediyorum kendimi zaten cok cok fazlamiz yok onlarında veririz kış gelmeden
Süpermiş insan çok mutlu oluyor vala benimde öyle baya oldu hatta tüm kazaklar iki beden bolYa kızlar kışlıkları çıkardm bitane çok sevdiğim pantolonum vardı 4 5 senedir olmuyodu artık olur diyw giydim ben şok içine giremiyodum bacaklarmda kalıyodu çok rahat oldu hatta belinin daraltılması lazmm çok mutlu oldum
Öyle valla bütün eşyalarımız terzinin elinden geççek nerdeyseSüpermiş insan çok mutlu oluyor vala benimde öyle baya oldu hatta tüm kazaklar iki beden bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?