Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim.etekler geçti ama erken davranmisim yine bol geliyor yaptirdikLrim
O fena işte ya benimde bi eteğim var çok begenerek aldım terziye 2 kere götürdüm kalıbı bozuldu ben geçtim yanlarından dikiş makinasıyla bi tuhaf oldu hayır gelmedi inşallah seninkinler düzgün olur canım

Bende deniyim canım çok sağol
Canm o şekilde canın yanar bence ve naşir tam sökülmeye bilir bence hiç uğraşıp öyle zorlama canm eczanede nazır bandı satılıyor yarandandı kadar Bişi o nasır bandını nasırın üzerine yapıştırıyorsun bidaha acımıyor zaten 2gun sonra filanda bandı ayağından sönüyorsun nasırca onla bir sökülmüş oluyor

Çok sağol canım ya hiç duymamıştm baktım internettede çok iyi bişeye benziyo yarın alıyım baya kafama takılmaya başlamıştı teşekkür ederim

Çok sağol canım ya hiç duymamıştm baktım internettede çok iyi bişeye benziyo yarın alıyım baya kafama takılmaya başlamıştı teşekkür ederim
Süper Bişi canm ben daha önce ayağımda çıkınca alıp yapmıştım bandı açtığında nasır çıkmış oluyor süper pratik bir şey

Kızlar ben anca menü ve spor yazacak fırsat buldum çok yoğun bir gündü ve dans çok geç saatte bitiyor eve girmem 00:00 ı bulacak dans günleri ama müthiş eylenceli çok mutluyum harika bir gündü❤

Bugün ki sporlarım

1 saat sahil yürüyüşü
1 saat plates dersi
20 dakika koşu bandı
40 dakika kondisyon bisikleti
2 saat bachata dansı

Ahahaaa kızlar tam 5 saat spor yapmışım yarın kaç kilo çıkıcam acaba bu temponun ortasında bide kızın toplantısı 1saat sürdü sonrada veliler ile cafe de birer kahve içtik ve bu yoğunlukta içtiğim su yu filan takip edemedim bitki çayı içme fırsatı da bulamadım menü bile ayak üstü gibi oldu

Kahvaltı= çeyrek simit, kaşar peyniri,domates,çay

Ara = sade türk kahvesi

Ara= süt ile hazrlnms çözünebilir kahve

Akşam = 200grm fırın tavuk ,el kadar parça lavaş

4.5 saat spor yapmış oluyorsun nasıl dayandın ya maşallah müthiş ötesi . Boyle haftada 5 kilo gider

Afiyet olsun canm ama karides diyette yenmiyor mu sonuçta çok güzel bir protein yani neden diyet bozulsun ki bence bozulmamış
Hiçbir diyet listesinde okumadığım için o yüzden canım sıkılmıştı. Zaten kediye hazırlamak için saf suda haşladık. Tereyağlı soslu yapmadı babam öyle yapsa yemezdim. tadına bakardım sadece

4.5 saat spor yapmış oluyorsun nasıl dayandın ya maşallah müthiş ötesi . Boyle haftada 5 kilo gider
Ahaahaa 4.5 diil 5 saat yaptm hem de arada ordan oraya yürüyüp kosusturmalarım hariç tam net 5saati spor ile geçti tekar yazym senin için
1saat yürüyüş +1saat pilates+ 2saat dans =4saat eder canm zaten ve artı olarak 20dakika koşubandı+40dakika da bisikletivar =1saatte ediyor toplam tam 5 saat spor yaptm yani benim bünyem alışkın yıllardır ara ara hep bu tarz tempolar yaptgm oluyor bide enerjim dans ve spor konusunda hiç bitmiyor çünki aşırı seviyorum özellikle dansı 8saat aralıksız yapabilirim mesela öyle doymuyorum dans ederken yeterki vakit olsun clube filan eğlenceye gittiğimizde gece23:00 den sabah 5e kadar ben hiç oturmam mesela hemde topuklu ile öyle bir dans aşkı var müziği duyunca mest oluyorum

Kizlar ilk gün -700 ile aranizdayim
Menüm:
Sabah minik kepek ekmekli sandawich
Ara: 2 gün kurusu
Öglen: ton balikli salata
Ara: yesil elma
Aksam: kiymali yumurta, 2 dilim ekmek
Ara: kefir
Gün boyu Dukan birasi

1 saat tempolu yuruyus
Ve misafirim gelecegi icin evi bi elden gecirdim 5 saat hic oturmadan temizlik yaptim

Kızlar günaydın,
Ne oldu bilmiyorum, bu sabah tartıldım en az 200-300 almışım. Regle daha bir hafta var normal mi?

Menüm:

Kahvaltı :
1 Haşlanmış Yumurta, 7-8 zeytin, tam buğday ekmeği , 1 yk labne

Öğlen :
Salata, Ayran

Ara:
1 elma

Ara:
2-3 Ceviz, 3-4 kuru kayısı

Akşam:
Patlıcan Yemeği, Yoğurt

1 Yeşil Çay, 2-3 Kahve

Evet kızlar bende listemi paylaşayım uzun aradan sonra diyetimin 1. Günü yani dün
Sabah iki şeftali üzerine iki yemek kaşığı tahin
Öğle karabuğday salatası bol yeşillikle
Ara 2 erik
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği 1 kepçe ezogelin çorba
Spor yok
2 lt su

Of naptın yellowcum ya böyle gidersen seni zor yakalarız hızına yetişmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…