- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.421
Benim.etekler geçti ama erken davranmisim yine bol geliyor yaptirdikLrimÖyle valla bütün eşyalarımız terzinin elinden geççek nerdeysekazaklar çaresiz ama alışveriş nedenide tabi
O fena işte ya benimde bi eteğim var çok begenerek aldım terziye 2 kere götürdüm kalıbı bozuldu ben geçtim yanlarından dikiş makinasıyla bi tuhaf oldu hayır gelmedi inşallah seninkinler düzgün olur canımBenim.etekler geçti ama erken davranmisim yine bol geliyor yaptirdikLrim
Canım sen o listede diilsinki zaten onlar mezun ve izinli olanların listesiYine kıran kirana . Hadi kolay gelsin kızlar en kilolunuz benim
Afiyet olsun canm ama karides diyette yenmiyor muKızlar benim bugünkü menüm bozuldu. Babam kedi için karides almış dayanamadım. Bende yedim.
Canm o şekilde canın yanar bence ve naşir tam sökülmeye bilir bence hiç uğraşıp öyle zorlama canm eczanede nazır bandı satılıyor yarandandı kadar Bişi o nasır bandını nasırın üzerine yapıştırıyorsun bidaha acımıyor zaten 2gun sonra filanda bandı ayağından sönüyorsun nasırca onla bir sökülmüş oluyorBende deniyim canım çok sağol
Çok sağol canım ya hiç duymamıştm baktım internettede çok iyi bişeye benziyo yarın alıyım baya kafama takılmaya başlamıştı teşekkür ederimCanm o şekilde canın yanar bence ve naşir tam sökülmeye bilir bence hiç uğraşıp öyle zorlama canm eczanede nazır bandı satılıyor yarandandı kadar Bişi o nasır bandını nasırın üzerine yapıştırıyorsun bidaha acımıyor zaten 2gun sonra filanda bandı ayağından sönüyorsun nasırca onla bir sökülmüş oluyor
Süper Bişi canm ben daha önce ayağımda çıkınca alıp yapmıştım bandı açtığında nasır çıkmış oluyor süper pratik bir şeyÇok sağol canım ya hiç duymamıştm baktım internettede çok iyi bişeye benziyo yarın alıyım baya kafama takılmaya başlamıştı teşekkür ederim
Biliyorum cnm öyle kendimle dalga geceyim biraz diye yazdımCanım sen o listede diilsinki zaten onlar mezun ve izinli olanların listesisen asıl listedesin orda da en kilolu diilsin zaten
Kızlar ben anca menü ve spor yazacak fırsat buldum çok yoğun bir gündü ve dans çok geç saatte bitiyor eve girmem 00:00 ı bulacak dans günleri ama müthiş eylenceliçok mutluyum harika bir gündü❤
Bugün ki sporlarım
1 saat sahil yürüyüşü
1 saat plates dersi
20 dakika koşu bandı
40 dakika kondisyon bisikleti
2 saat bachata dansı
Ahahaaakızlar tam 5 saat spor yapmışım yarın kaç kilo çıkıcam acaba bu temponun ortasında bide kızın toplantısı 1saat sürdü sonrada veliler ile cafe de birer kahve içtik ve bu yoğunlukta içtiğim su yu filan takip edemedim bitki çayı içme fırsatı da bulamadım menü bile ayak üstü gibi oldu
Kahvaltı= çeyrek simit, kaşar peyniri,domates,çay
Ara = sade türk kahvesi
Ara= süt ile hazrlnms çözünebilir kahve
Akşam = 200grm fırın tavuk ,el kadar parça lavaş
Hiçbir diyet listesinde okumadığım için o yüzden canım sıkılmıştı. Zaten kediye hazırlamak için saf suda haşladık. Tereyağlı soslu yapmadı babam öyle yapsa yemezdim.Afiyet olsun canm ama karides diyette yenmiyor musonuçta çok güzel bir protein yani neden diyet bozulsun ki bence bozulmamış
4.5 saat spor yapmış oluyorsun nasıl dayandın ya maşallah müthiş ötesi . Boyle haftada 5 kilo gider
1saat yürüyüş harika canm ❤ hergün böyle yürürsen çok hızlı kilo attırırBen sadece bir saat yürüyüş yaptım.
Of naptın yellowcum ya böyle gidersen seni zor yakalarız hızına yetişmek imkansızKızlar ben anca menü ve spor yazacak fırsat buldum çok yoğun bir gündü ve dans çok geç saatte bitiyor eve girmem 00:00 ı bulacak dans günleri ama müthiş eylenceliçok mutluyum harika bir gündü❤
Bugün ki sporlarım
1 saat sahil yürüyüşü
1 saat plates dersi
20 dakika koşu bandı
40 dakika kondisyon bisikleti
2 saat bachata dansı
Ahahaaakızlar tam 5 saat spor yapmışım yarın kaç kilo çıkıcam acaba bu temponun ortasında bide kızın toplantısı 1saat sürdü sonrada veliler ile cafe de birer kahve içtik ve bu yoğunlukta içtiğim su yu filan takip edemedim bitki çayı içme fırsatı da bulamadım menü bile ayak üstü gibi oldu
Kahvaltı= çeyrek simit, kaşar peyniri,domates,çay
Ara = sade türk kahvesi
Ara= süt ile hazrlnms çözünebilir kahve
Akşam = 200grm fırın tavuk ,el kadar parça lavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?