- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.441
Sen yine 1 saat yapmışsın ben hiç yapmadımBen sadece bir saat yürüyüş yaptım.
Canm menün çok güzel ve ödem yapıcı hiç bir şey yok hatta kahve ve yeşil çay içmişsin ikiside ödem atıcıdır ama dediğin gibi ya regle ile ilgili bir şu tutulması yaşamışsındır yada yağ vücuttan atılmadan önce böyle bir artı bir ekşi dalgalanmalar yaşanıyor onla ilgili olabilir tekrar kilo düşeceği için olmuştur yani bunla ilgili resim atayım sana Bak şöyleKızlar günaydın,
Ne oldu bilmiyorum, bu sabah tartıldım en az 200-300 almışım. Regle daha bir hafta var normal mi?
Menüm:
Kahvaltı :
1 Haşlanmış Yumurta, 7-8 zeytin, tam buğday ekmeği , 1 yk labne
Öğlen :
Salata, Ayran
Ara:
1 elma
Ara:
2-3 Ceviz, 3-4 kuru kayısı
Akşam:
Patlıcan Yemeği, Yoğurt
1 Yeşil Çay, 2-3 Kahve
Of naptın yellowcum ya böyle gidersen seni zor yakalarız hızına yetişmek imkansız
Yok canım sen böyle sporla beni kesinlikle geçersin senin kadar spor yapamam ben spor acısından dedim sonuçta yapanla yapmayan bir olmaz heralde bu hafta 2 kilo falan rahat verirsin ben yapsamda arada yapabilirim çok yoğunum diyete sağlıklı beslenmeye başladım ya o bile çok önemli çünkü beslenmem kötüydü bu hafta ödem atarım haftaya kesinlikle spor yapmam lazımönce benim seni bir yakalamam lazım zaten canım sen 800 grm ben ve berkasdan öndesin haftada iki gün bu tempo olacak benim canm çünki plates ve latindans günleri çakıştı ikiside pazartesi ve çarşamba olacak ondan iki gün tempo böyle olur arada ki günlerde da yürüyüş+bisiklet +göğüs+kol+iç bacak çalış cam planım o ama bide mutlaka evde de dans ederim canm öğrendiğim teknik bilgileri filan tekrarlamış olurum iyi olur valla bu sefer hızlı kilo verirsem şaşmıycam
Bak işte gördünmü kuzum süpersin ya dedim sana ödemi takir takir atıyorsunKızlaaarrrrrveee dün ki temponun sonucu 1günde -500 62.3 çıktım
Çok iyimiş canım ya alcam bugünSüper Bişi canm ben daha önce ayağımda çıkınca alıp yapmıştım bandı açtığında nasır çıkmış oluyor süper pratik bir şey
2 3 gun akşam yemeğinde dayanabilirsen sadece corba iç ya da yoğurtlu limonlu pulbiber yap ye yanındaysa çok az sebze yemeği o zaman bence süper ise yarar ben şimdi 3 gün öyle.yapcam zayıflamak istiyorum artık .Kızlar günaydın patates ve kabak haricinde bildiğiniz detoks var mı ya benim acil yapmam lazım bu taşınma işinde dışarda falan yedik 1 kilo almışım
Ben de ondan canm bu tempoya geçicem ve vücutta ödem de var diye bu hafta 1.5 gider diye düşünüyorum demiştim hatta sana ama ağzından bal damlıyor ❤ keşke 2 gitse bir haftada tüm artılarım silinmiş olur ama 1 haftada okadar gitmez gibi geliyor 1.5 gitse ben onada razıyım canmYok canım sen böyle sporla beni kesinlikle geçersin senin kadar spor yapamam ben spor acısından dedim sonuçta yapanla yapmayan bir olmaz heralde bu hafta 2 kilo falan rahat verirsin ben yapsamda arada yapabilirim çok yoğunum diyete sağlıklı beslenmeye başladım ya o bile çok önemli çünkü beslenmem kötüydü bu hafta ödem atarım haftaya kesinlikle spor yapmam lazım
Ee çok normal valla hak ettin süperKızlaaarrrrrveee dün ki temponun sonucu 1günde -500 62.3 çıktım
Harikasınn canımmm ödemleri pıt diye attıkKızlaaarrrrrveee dün ki temponun sonucu 1günde -500 62.3 çıktım
Az önce yeşil mercimek çorbasıyla yapmışlar bunu o tarifleri okuyordum baya yağ yaktiriyormus bide sabah ac karnına maydonoz kürü.2 3 gun akşam yemeğinde dayanabilirsen sadece corba iç ya da yoğurtlu limonlu pulbiber yap ye yanındaysa çok az sebze yemeği o zaman bence süper ise yarar ben şimdi 3 gün öyle.yapcam zayıflamak istiyorum artık .
Cnm çok sağol.Canm menün çok güzel ve ödem yapıcı hiç bir şey yok hatta kahve ve yeşil çay içmişsin ikiside ödem atıcıdır ama dediğin gibi ya regle ile ilgili bir şu tutulması yaşamışsındır yada yağ vücuttan atılmadan önce böyle bir artı bir ekşi dalgalanmalar yaşanıyor onla ilgili olabilir tekrar kilo düşeceği için olmuştur yani bunla ilgili resim atayım sana Bak şöyle
Eki Görüntüle 2539033
Bende biliyorum o tarifleri genelde diyetisyen ayşe tuğba şengel de de var öyle detokslar 2 ogun normal.yiyorsun sadece akşam bu detoksu iciyorsun .Az önce yeşil mercimek çorbasıyla yapmışlar bunu o tarifleri okuyordum baya yağ yaktiriyormus bide sabah ac karnına maydonoz kürü.
1 hafta spor yapmadım dikkat etmedim ama en azından sadece 1 kilo almışım buna da şükür. Ama şu 3 gün bende dediğin gibi yapım canım dengeler en azından kiloyu
Süper cnm geçmiş olsun sıra bende o zaman. Nasirdan resmen yürüyemiyorumHerkes nerde kahvemi ve yeşil çayımı içtim sporumu yaptım kızlar siz neler yaptınız bakalım
Benden bugün 1 saat yürüyüş +50dakika k.bisikleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?