- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.461
Ben hiç yapmadım hiç mantıklı gelmediği içinde deneme gereği de duymadım canm sonuçta tansiyonun ve şekerdin düşme ihtimali yüksek ve tehlikeli bir şey üstelik enerjin olmadığı için performansın ve kalori yakımında daha düşük olacak yanlış bence zaten dene bi derim ama tabi karar senin canım zaten profesyonel sporcular spor öncesi enerji verici ve destekleyici yiyecek ve içecek mutlaka tüketirler iyi performans için ve kasın ihtiyacı olan glikoz ve protein in karşılanması için portakal suyu yada protein takviyesi yada protein oranı yüksek bir gıda mutlaka alınır canm üstelik en iyi yağ takımı sabah olmuyor hatta akşam üstü spor yapmak çok daha uygunmuş öyle okumuştum o sonucun listesini de bulup buraya aticam doğru spor saati ile ilgili olan ı bulup yüklerim göz atarsın canmGeceden kararlar veriyorum.hic bir zaman uygulaayamiyorum.
Yarın sabah kalkıp spor yapicam ac karna diyorum olmuyor . Yarın akşam yemeği yemiycem 3 gün cacık.yycem diyorum yine kesin olmaz ara öğün yapmiycam kahve ceviz filan yemiycem diyorum olmuyor . Özellikle sabah ac spor yapma fikrini 1 kez hariç hiç yapamaidm onda da from zorlsmisti
Harika olmuşsunKızlar 5 kilo daha vereyim alışveriş yapicam kazak vs . Gerçi dolu kazak var ama bu sene hepsi büyük gelecek . Dün uzun kollu bi badimle yazlık eteği kombin yaptım üst baya bol.geldiya sadece 5 kilo kaldı onu da versem 67 olucam . Ama dayanamıyorum sanırım birazdan dışarı çıkıcam şöyle.bi dolaşırim magazalari pek.alosveris zamanı değil zaten bi gezicem bakalim nasilim kac bedenim neler nasıl oluyor belki beğenirsem alırım bi iki parca ordan da spora geçerim Eki Görüntüle 2539105 saçlar baya dağınık ev hali
Yok ya sen de süpersin Sagol cnm mutlu ettin beni ❤ kollar sıkıntı bende aynen ya bi türlü inccelmiyir biraz daha bel ve gobek biraz sırt biraz iç bacak derken ya sanırım 5 6 kilo versem o zmn bu biraz ordan biraz surdan dediğim yerler kalmaz diye umuyorum .Çok taktım kafaya düşündükçe stres oluyorum moralim bozuluyor . Yani 72 kiloyken bile böle dusunuyorsam 85 de yıllarca nasıl gezmisim pes banaHarika olmuşsunben şuan incecik gayet zayıf bir bayan görüyorum süper kazak kolları kapattòğı için şuan 1 kilo bile fazlan yok gibi duruyor mavi bence tek sorun kol senin kolların incecik olsa var ya seni herkez 55 kilo sanar yani ve kış geldiği için kol sıkıntımız ortadan kalktı yaza kadar da oo hoo o kollar incecik rahat en az 25cm e inerler zaten ❤ valla süper şuan sen benden daha zayıfsın
Degistiremiyorum zatenBen hiç yapmadım hiç mantıklı gelmediği içinde deneme gereği de duymadım canm sonuçta tansiyonun ve şekerdin düşme ihtimali yüksek ve tehlikeli bir şey üstelik enerjin olmadığı için performansın ve kalori yakımında daha düşük olacak yanlış bence zaten dene bi derim ama tabi karar senin canım zaten profesyonel sporcular spor öncesi enerji verici ve destekleyici yiyecek ve içecek mutlaka tüketirler iyi performans için ve kasın ihtiyacı olan glikoz ve protein in karşılanması için portakal suyu yada protein takviyesi yada protein oranı yüksek bir gıda mutlaka alınır canm üstelik en iyi yağ takımı sabah olmuyor hatta akşam üstü spor yapmak çok daha uygunmuş öyle okumuştum o sonucun listesini de bulup buraya aticam doğru spor saati ile ilgili olan ı bulup yüklerim göz atarsın canmboşuna kendini zorluyorsun yani zaten senin normlara yaptgn doğru olanı onu hiç değiştirme
mavi süper gözüküyosunKızlar 5 kilo daha vereyim alışveriş yapicam kazak vs . Gerçi dolu kazak var ama bu sene hepsi büyük gelecek . Dün uzun kollu bi badimle yazlık eteği kombin yaptım üst baya bol.geldiya sadece 5 kilo kaldı onu da versem 67 olucam . Ama dayanamıyorum sanırım birazdan dışarı çıkıcam şöyle.bi dolaşırim magazalari pek.alosveris zamanı değil zaten bi gezicem bakalim nasilim kac bedenim neler nasıl oluyor belki beğenirsem alırım bi iki parca ordan da spora geçerim Eki Görüntüle 2539105 saçlar baya dağınık ev hali
Harika görünüyosun canım tam vücut tipine göre giyinmişsin yellow da demiş çokk zayıf gözüküyorsun bacakların incecik maşallahlar bugün sana geliyoKızlar 5 kilo daha vereyim alışveriş yapicam kazak vs . Gerçi dolu kazak var ama bu sene hepsi büyük gelecek . Dün uzun kollu bi badimle yazlık eteği kombin yaptım üst baya bol.geldiya sadece 5 kilo kaldı onu da versem 67 olucam . Ama dayanamıyorum sanırım birazdan dışarı çıkıcam şöyle.bi dolaşırim magazalari pek.alosveris zamanı değil zaten bi gezicem bakalim nasilim kac bedenim neler nasıl oluyor belki beğenirsem alırım bi iki parca ordan da spora geçerim Eki Görüntüle 2539105 saçlar baya dağınık ev hali
Afiyet olsun canım bende 1 saat yürüyüş yaptm oğlanı parka götürdüm geldim uyuttum kahvemi içtim ve kardiyoya başlıyorumHerkes nerde kahvemi ve yeşil çayımı içtim sporumu yaptım kızlar siz neler yaptınız bakalım
Benden bugün 1 saat yürüyüş +50dakika k.bisikleti
Yok ya sen de süpersin Sagol cnm mutlu ettin beni ❤ kollar sıkıntı bende aynen ya bi türlü inccelmiyir biraz daha bel ve gobek biraz sırt biraz iç bacak derken ya sanırım 5 6 kilo versem o zmn bu biraz ordan biraz surdan dediğim yerler kalmaz diye umuyorum .Çok taktım kafaya düşündükçe stres oluyorum moralim bozuluyor . Yani 72 kiloyken bile böle dusunuyorsam 85 de yıllarca nasıl gezmisim pes banaçok yavasladi ya bi de bu hafta 200 gr artti hic olamiycakmsm gibi geliyor . Daha 69 hedefini tutturamadim 67 koydum hedefi
Hemen yapayım dur cnm aticam smdi
Maşallah canım. Çok güzel zayıflamışsın. Öncesi sonrası yapsan. Ben eskiyi bilmiyorum.
Son öncesi sonrası da yapicam eski önce sonraları attım Sagol cnm daha 5 kg varmavi süper gözüküyosun
bence hiç fazlan felan kalmamış
bi öncesi sonrası bekliyoruz senden
Muhteşem canım. Maşallah. Darısı tüm topiğimize olsun.
canım harika zayıflamışsın.Bu da son halimle önce ve sonrası kızlarEki Görüntüle 2539128
Alt artik 44 olmustu ust 42 idi alt 38-40 arasi degisiyor ustte aynı şuan gecisteyim sanirim bazen 38 bazen 40 oluyor . Kısaca alt 44 den 40 oldu üst de 42 den 40 filan .zayıflarsın cnm ben bilr cikolata bağımlısıyken şimdi yemiyorum. Hep diyet spor yapip 8 kilo verip birakip hep geri aldim bu sefer tek sirrim kilo verme durdugunda vazgecmedimcanım harika zayıflamışsın.Birkaç kilo daha verip ,biraz da kollara falan çalışsan tam fıstık olcan. Seni gördüm daha da hırslandım şimdi. Zayıflamak istiyorummmmm.
Bu arada kaç beden küçüldün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?