- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.521
Kizlar benim acil bi isim cikti , suan yurtdisindayim. Cuma gunu firsat bulamadim malesef, haftasonu donucem. Cuma Sabah 58.5 ciktim bu cuma da 58.5 diyebilirsiniz. Pazar donuyorum cunku, tartilma imkanim yok. Ozel bir durum olmasa surekli yaziyorken neden Boyle yapim ki..@AcikYesil veVerano_porteno kızlar bildiğiniz gibi cuma günü bildirim yapmadınız ve kk ya girmenize rağmen bi açıklama da yapmadınız, takım olarak yarıştığımız için sizin bildirim yapmamanız takımıda etkiliyor ve doğal olarak takım arkadaşlarınız bi açıklamayı hakediyor
@Kedisever91 sende cuma bildirim yapmadın ve kk ya en son 16 sında giriş yapmışın umarım kötü bişey yoktur.
Süper canm ödemler takır takır gidiyor ne güzelGünaydın kızlar 62.0 çıktım
Neler yaptinSporum bitti kızlarçok mutluyum.
Okuyunca icimden tamamladım to walk walk walk diyeKızlar günaydın
Spor zamanı 45 dk leslie ile 3 mil yapacağım.
Walk walk walk
Günaydın kızlar 62.0 çıktım
Leslie sansone ile 3 mil yaptım canım.Neler yaptin
Duş sorun olacaksa spor yapma. Bakalım belki de olmaz. İnşallah bulursun yolunuUzun kollu badileri cikarmistim geçen gün onları yıkamıştım bugün durdum yerlestirdim şimdi biraz erken ama tokata giderken kazak lazım.olabilir diye ince kazakları çıkarttım yıkıyorum . Utulenecekleri ütüledim. Kızlar bu cuma tokata gidebilirim hatta gtcez büyük ihtimalle . Bu hafta ya mezun ya izin alicam ya da bilemiyorum herşeyden az az tadına bakar ip götürürüm yanimdada orda akşam spor yaparım tabi bilmiyorum milletin evinde yapamayabilirimde müsait bi yer olursa anca öyle . Gerçi yapamam herhalde dus filan olayida var milletin evinde ayıp Surekli sürekli olmaz ya tüh spor da yapamayacağım
Bi de orda farklı lezzetler tadacakmsiz eşim diyor orda yiyemezsen hiç g3lme o da doğru benim için değişik bi yer tatmadigim şeyler filan artık onu da hayatidma ilk kez yapacagim şeyler için dr diyeti bozmamak kötü olur bozmak da kötü ama artık diyorum herşeyden tamam yerim ama az az abartmadan kilo almayacak kadar tmm veremem belki 1 hafta sekteye uğrayacak yine ama bari almiyim . Gerxi vucut spora alisti yemesem dr spor yapmayınca yine alirim kesin benDuş sorun olacaksa spor yapma. Bakalım belki de olmaz. İnşallah bulursun yolunu
Değişik lezzette olsa ekmeksiz olmak koşulu ile yersin. Spor iyi olurdu. Neyse inşallah güzel geçer.Bi de orda farklı lezzetler tadacakmsiz eşim diyor orda yiyemezsen hiç g3lme o da doğru benim için değişik bi yer tatmadigim şeyler filan artık onu da hayatidma ilk kez yapacagim şeyler için dr diyeti bozmamak kötü olur bozmak da kötü ama artık diyorum herşeyden tamam yerim ama az az abartmadan kilo almayacak kadar tmm veremem belki 1 hafta sekteye uğrayacak yine ama bari almiyim . Gerxi vucut spora alisti yemesem dr spor yapmayınca yine alirim kesin ben
Mezun olabilirsin canim son kilolar kaldi zaten onlarida gelince bizle vermeye baslarsin yine de sen bilirsin izin alip da devam edebilirsin ama o ara kilo alirsan listeye donmen uzayabilir zaten son kilolar oldugu için az az gidiyorUzun kollu badileri cikarmistim geçen gün onları yıkamıştım bugün durdum yerlestirdim şimdi biraz erken ama tokata giderken kazak lazım.olabilir diye ince kazakları çıkarttım yıkıyorum . Utulenecekleri ütüledim. Kızlar bu cuma tokata gidebilirim hatta gtcez büyük ihtimalle . Bu hafta ya mezun ya izin alicam ya da bilemiyorum herşeyden az az tadına bakar ip götürürüm yanimdada orda akşam spor yaparım tabi bilmiyorum milletin evinde yapamayabilirimde müsait bi yer olursa anca öyle . Gerçi yapamam herhalde dus filan olayida var milletin evinde ayıp Surekli sürekli olmaz ya tüh spor da yapamayacağım
InşallahDeğişik lezzette olsa ekmeksiz olmak koşulu ile yersin. Spor iyi olurdu. Neyse inşallah güzel geçer.
Aynen mezun olayım olmazsa bakalım ins bu cuma biraz zayıflamış olurumMezun olabilirsin canim son kilolar kaldi zaten onlarida gelince bizle vermeye baslarsin yine de sen bilirsin izin alip da devam edebilirsin ama o ara kilo alirsan listeye donmen uzayabilir zaten son kilolar oldugu için az az gidiyor
Canm istersen mezun ol liste stresinde olmazUzun kollu badileri cikarmistim geçen gün onları yıkamıştım bugün durdum yerlestirdim şimdi biraz erken ama tokata giderken kazak lazım.olabilir diye ince kazakları çıkarttım yıkıyorum . Utulenecekleri ütüledim. Kızlar bu cuma tokata gidebilirim hatta gtcez büyük ihtimalle . Bu hafta ya mezun ya izin alicam ya da bilemiyorum herşeyden az az tadına bakar ip götürürüm yanimdada orda akşam spor yaparım tabi bilmiyorum milletin evinde yapamayabilirimde müsait bi yer olursa anca öyle . Gerçi yapamam herhalde dus filan olayida var milletin evinde ayıp Surekli sürekli olmaz ya tüh spor da yapamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?