- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.561
Teşekkür ederim canimBu tarz şeylerin tadını çıkar cnm. İlerleyen zamanlarda fırsatın olmayabilir. Farklı bir yer göreceksin, farklı insanlarla tanışacaksın, farklı yöresel lezzetler tadacaksın... Bunların hepsi ayrı ayrı çok heyecan verici. Ben seyehatlerden çok keyif alırım. Sende stres yapma güzelliklerin tadını çıkar. Hem bak kilo da vermişken gidiyorsun. 91 kilo zamanların olsa istediğin gibi giyinemezdin kendini iyi hissetmeyebilirdin. Şimdi maşallah fıstık gibi oldun. Kilo durumunu düşünmeye biraz ara ver. Kilo alıp dönersen de geldiğinde halledersin sen azimli hatunsun...
Spora geldim akşam yazicam buna cevapKizlar bana biraz tüyo verirseniz çok sevinirim yani neler yapmalıyım . Bildiğiniz yag yakmaya yardımcı kürler varmı sirkeli su vb gibi ekstra kalori vermemi sağlayacak sağlıklı beslenme ve diyetin yanında. Surekli diyete başlayıp bozuyorjm hic istikrar yok
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHosgeldinyellow zaten herşeyi yazmis grup kurallarıyla ilgili
Sende aramiza katilirsan mutlu oluruz
Bu arada ben ilk sayfadan bakıp kendime bir spor rutini oluşturayim sporları yazmışsıniz onlardan kendime belirleyeyimEvet canim gun sonunda toplu olarak sabah oglen aksam ara ogun yaptiysan onlari ve ictigin su miktari +spor yaptiysan sporunu yazıyorsun
Divit düşüktü canım geçen hafta 1ampul içtim birde demir eksikliğim var ilaçlarımı aldım duzdnli kullanayım da güzel kilolar vereyim burada magnezyumu da yarın alıyorum hemenRica ederim ne demek❤ Magnezyum disporal canm bu magnezyum sitrattır ve diğer bir-çok magnezyum takviyesi sitrat diildir onun için disporal tavsiyem çünki sitrat grubu olması şart canm etki edecek olan budur bunu sabah kahvaltısını yapar yapmaz hemen üstüne içmelisin.
Dvit in ne durum da bilmiyorum ama takviye almadı isen genelde normal değerin altın da oluyor herkesin ve zaten normal değerde olsa bile kışın yeterli güneşi alma imkanımız asla yok takviye olarak her ay 1 ampül alınmalı onu da kış boyu alıyorum ayda 1 ama değerim çok çok yüksek oldu ise 2-3 ayda 1 alıyorum kilo vermeyi divit eksikliği yavaslatr canm mutlaka olctur ve kullan derim
Tamam canımSpora geldim akşam yazicam buna cevap
Onlardan da seçebilirsin veya yapmak istediğin farkli bir spor varsa o da olur yeter ki spor olsun hareket olsun daha cabuk gitsin kilolarHoşbuldum canım çok teşekkür ederim ❤
Bu arada ben ilk sayfadan bakıp kendime bir spor rutini oluşturayim sporları yazmışsıniz onlardan kendime belirleyeyim
Divit düşüktü canım geçen hafta 1ampul içtim birde demir eksikliğim var ilaçlarımı aldım duzdnli kullanayım da güzel kilolar vereyim burada magnezyumu da yarın alıyorum hemen ❤❤
70 kiloyum.Onlardan da seçebilirsin veya yapmak istediğin farkli bir spor varsa o da olur yeter ki spor olsun hareket olsun daha cabuk gitsin kilolaraktif olarak spor yapmiyorsan vaktin de varsa yürüyüşle baslayabilirsin bence birde hedef kilon ve şimdiki kilon nedir
Boyun kaç canım? Yaşın kaç? Bekarmısın evli misin? Evli isen çocuk varmı? Çalışıyormusun?70 kiloyum.
Hedefim 59 olmak
Boyum 168 169 canım.Boyun kaç canım? Yaşın kaç? Bekarmısın evli misin? Evli isen çocuk varmı? Çalışıyormusun?
Seni de biraz tanımış tanışmış olalım bu arada ikisi bir arada sormuşsun canm herturlu şekersiz kahve içebilirsin ama krema çok zararlı yağlı bir şey kilo aldıran birşey ondan hiç bir kahve kreması ve krema içerdiği için ikisi bir aradaydı kullanmıyoruz canm kahveni krema yerine tatlandırmak ve yumuşaan için süt ekleyebilirsin damak tadına göre suya çok az süt yada yarı yarıya süt ve şu yada tamamen süt sevdiğin yumuşaklı ğa göre sütünü ayralayabiliyorsun canm bir süre sonra krema eksikliği duymiycaksin süt ile yapılanı daha lezzetli gelmeye basliycak dene canm
Canım ekmek miktarı biraz fazla geldi bana sanki günlük 2 dilm olsaydj daha iyi olurdu . Menun çok güzel onun dışında çok dengeli bir menü olmuşKahvaltı
5yk soganli biberli domatesli kiyma kavurmasi
2 yumurta beyazi 1 sarısı
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim karpuz
8 cig fındık
Oglen
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 kase tarhana corbasi
Akşam
6yk taze fasulye
1 kase ev yapimi yoğurt
1 dilim ekmek
Su 1.5 lt oldu uyuyana kadar 2 2.5 olur
Geldimm. Dedinya diyeti hep bırakıyorum diye .Tamam canım
Sabah 10 50
1 dilim köy ekmegi
1 dilim beyaz peynir
6 yeşil zeytin
1küçük domates
1 salatalık
Akşam yemeği 16 30
7 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran
5 tane tavuk köfte
Saat 18de bir maden suyu
2.5lt su ictim
Beni en çok şeker zorluyor. Çikolata, brownie, dondurma ve gofret tarzı şeyler. Ama zayıf olmayı onlardan daha çok istiyorum. Yapabilirsem 28gun şekersiz yapicam meyve dahi olmadan. Çok sağol canımmGeldimm. Dedinya diyeti hep bırakıyorum diye .
Kendine neden bıraktığını sor? Hangi yiyecek seni cezbediyor en çok ne zorluyor ? Mesela beni cikolata zorluyordu kahve nescafe ve meyve ile bastırdım alıştım bi süre sonra sende bu sorunun cevabı üzerine çözümler bul kendine . Hiçbirşeyi yasak olarak düşünme sadece onlara ihtiyacın yok . Böyle düşün . Yasak olunca insani daha da çeker çünkü . Diyete başladin diye hiçbirşey yemeyeceksin değil belki de öyle düşündüğün icin bslamak zor geliyordur canın aşırı istiyorsanı süre sonra çok az miktarda yiyip spor yaparsın . Ama ilk aylar sıkı diyet şart. Sadece şekere zararlı yiyeceklere iihtiyacım yok de kendine .
Canım benim normalde de hic ara alışkanlığım yoktur. Akşam da 7yi bulacağı için yemek saatim son ogunum o oldu böyle olunca köfte de ekledim mecburAksamı öğlen yiyip akşam daha hafif olsa bi dr ara öğün yapsan daha iyi olur cnm ve spor yapmanı öneririm
Inşallah yaparsın canımBeni en çok şeker zorluyor. Çikolata, brownie, dondurma ve gofret tarzı şeyler. Ama zayıf olmayı onlardan daha çok istiyorum. Yapabilirsem 28gun şekersiz yapicam meyve dahi olmadan. Çok sağol canımm
İnşallah canım bugün 1. Gün tamam kaldı 27Inşallah yaparsın canım
Canm akşamın çok hafif olmuş özellik yeni başlayan biri için çok hafif bundan daha hafif zaten olamz ki 1dilim bile ekmek yok,pilav ,makarna vs. Saf karbonhidrat bir kaşık bile yok mercimek zaten sadce 7kasik ve ayranda sadece 1 bardak içmişsin zaten köfte olmasa bu menü ile kimse doymaz üstelik protein yemen çok önemli ve akşamın tam ideal durum da canm hatta diger öğünlerini de arttıra bilirsin aç kalma ilk haftalar zaten hızlı gider sonra kilo vermen yavaşlayınca ilerde azaltırsın ama suanki menün en eskilerinkinden bile az olmuş canm sabaha yumurta eklemeni özellik le tavsiye ederim yumurta her açıdan diyetin olmassa olmazı ama tabiki alerjik vs. Yok ise harika bir tok tutucudurCanım benim normalde de hic ara alışkanlığım yoktur. Akşam da 7yi bulacağı için yemek saatim son ogunum o oldu böyle olunca köfte de ekledim mecbur
Yoksa 3 öğün yapıyorum genelde
Tamam canim yarından itibaren duzelticem menümü sözCanm akşamın çok hafif olmuş özellik yeni başlayan biri için çok hafif bundan daha hafif zaten olamz ki 1dilim bile ekmek yok,pilav ,makarna vs. Saf karbonhidrat bir kaşık bile yok mercimek zaten sadce 7kasik ve ayranda sadece 1 bardak içmişsin zaten köfte olmasa bu menü ile kimse doymaz üstelik protein yemen çok önemli ve akşamın tam ideal durum da canm hatta diger öğünlerini de arttıra bilirsin aç kalma ilk haftalar zaten hızlı gider sonra kilo vermen yavaşlayınca ilerde azaltırsın ama suanki menün en eskilerinkinden bile az olmuş canm sabaha yumurta eklemeni özellik le tavsiye ederim yumurta her açıdan diyetin olmassa olmazı ama tabiki alerjik vs. Yok ise harika bir tok tutucudur
Hep beraber bu kadar çabuk gidiversinler inşallahOkuyunca icimden tamamladım to walk walk walk diyeoh erkenden halletmissin sporunu da
800gr gitmis nice 800 grlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?