Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canim

Hosgeldin yellow zaten herşeyi yazmis grup kurallarıyla ilgili
Sende aramiza katilirsan mutlu oluruz
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim
Evet canim gun sonunda toplu olarak sabah oglen aksam ara ogun yaptiysan onlari ve ictigin su miktari +spor yaptiysan sporunu yazıyorsun
Bu arada ben ilk sayfadan bakıp kendime bir spor rutini oluşturayim sporları yazmışsıniz onlardan kendime belirleyeyim
Divit düşüktü canım geçen hafta 1ampul içtim birde demir eksikliğim var ilaçlarımı aldım duzdnli kullanayım da güzel kilolar vereyim burada magnezyumu da yarın alıyorum hemen

Onlardan da seçebilirsin veya yapmak istediğin farkli bir spor varsa o da olur yeter ki spor olsun hareket olsun daha cabuk gitsin kilolaraktif olarak spor yapmiyorsan vaktin de varsa yürüyüşle baslayabilirsin bence birde hedef kilon ve şimdiki kilon nedir

70 kiloyum.
Hedefim 59 olmak

70 kiloyum.
Hedefim 59 olmak
Boyun kaç canım? Yaşın kaç? Bekarmısın evli misin? Evli isen çocuk varmı? Çalışıyormusun?
Seni de biraz tanımış tanışmış olalım bu arada ikisi bir arada sormuşsun canm herturlu şekersiz kahve içebilirsin ama krema çok zararlı yağlı bir şey kilo aldıran birşey ondan hiç bir kahve kreması ve krema içerdiği için ikisi bir aradaydı kullanmıyoruz canm kahveni krema yerine tatlandırmak ve yumuşaan için süt ekleyebilirsin damak tadına göre suya çok az süt yada yarı yarıya süt ve şu yada tamamen süt sevdiğin yumuşaklı ğa göre sütünü ayralayabiliyorsun canm bir süre sonra krema eksikliği duymiycaksin süt ile yapılanı daha lezzetli gelmeye basliycak dene canm

Boyum 168 169 canım.
22 yaşındayım.Bekarim çalışıyorum .Nescafe Gold alayım o zaman kremasiz. Süt ekleyerek içerim .

Kahvaltı
5yk soganli biberli domatesli kiyma kavurmasi
2 yumurta beyazi 1 sarısı
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 dilim karpuz
8 cig fındık
Oglen
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 kase tarhana corbasi
Akşam
6yk taze fasulye
1 kase ev yapimi yoğurt
1 dilim ekmek
Su 1.5 lt oldu uyuyana kadar 2 2.5 olur

Canım ekmek miktarı biraz fazla geldi bana sanki günlük 2 dilm olsaydj daha iyi olurdu . Menun çok güzel onun dışında çok dengeli bir menü olmuş

Geldimm. Dedinya diyeti hep bırakıyorum diye .
Kendine neden bıraktığını sor? Hangi yiyecek seni cezbediyor en çok ne zorluyor ? Mesela beni cikolata zorluyordu kahve nescafe ve meyve ile bastırdım alıştım bi süre sonra sende bu sorunun cevabı üzerine çözümler bul kendine . Hiçbirşeyi yasak olarak düşünme sadece onlara ihtiyacın yok . Böyle düşün . Yasak olunca insani daha da çeker çünkü . Diyete başladin diye hiçbirşey yemeyeceksin değil belki de öyle düşündüğün icin bslamak zor geliyordur canın aşırı istiyorsanı süre sonra çok az miktarda yiyip spor yaparsın . Ama ilk aylar sıkı diyet şart. Sadece şekere zararlı yiyeceklere iihtiyacım yok de kendine .

Aksamı öğlen yiyip akşam daha hafif olsa bi dr ara öğün yapsan daha iyi olur cnm ve spor yapmanı öneririm

Beni en çok şeker zorluyor. Çikolata, brownie, dondurma ve gofret tarzı şeyler. Ama zayıf olmayı onlardan daha çok istiyorum. Yapabilirsem 28gun şekersiz yapicam meyve dahi olmadan. Çok sağol canımm

Aksamı öğlen yiyip akşam daha hafif olsa bi dr ara öğün yapsan daha iyi olur cnm ve spor yapmanı öneririm
Canım benim normalde de hic ara alışkanlığım yoktur. Akşam da 7yi bulacağı için yemek saatim son ogunum o oldu böyle olunca köfte de ekledim mecbur
Yoksa 3 öğün yapıyorum genelde

Canım benim normalde de hic ara alışkanlığım yoktur. Akşam da 7yi bulacağı için yemek saatim son ogunum o oldu böyle olunca köfte de ekledim mecbur
Yoksa 3 öğün yapıyorum genelde
Canm akşamın çok hafif olmuş özellik yeni başlayan biri için çok hafif bundan daha hafif zaten olamz ki 1dilim bile ekmek yok,pilav ,makarna vs. Saf karbonhidrat bir kaşık bile yok mercimek zaten sadce 7kasik ve ayranda sadece 1 bardak içmişsin zaten köfte olmasa bu menü ile kimse doymaz üstelik protein yemen çok önemli ve akşamın tam ideal durum da canm hatta diger öğünlerini de arttıra bilirsin aç kalma ilk haftalar zaten hızlı gider sonra kilo vermen yavaşlayınca ilerde azaltırsın ama suanki menün en eskilerinkinden bile az olmuş canm sabaha yumurta eklemeni özellik le tavsiye ederim yumurta her açıdan diyetin olmassa olmazı ama tabiki alerjik vs. Yok ise harika bir tok tutucudur

Tamam canim yarından itibaren duzelticem menümü söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…