- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.501
Kızlar şimdi dambıl ve plates çemberi ile kol ve iç bacak çalıştım şimdi bugün ki toplam sporlarımı ve diyetimi yazıyorum
Sporlar:
1saat hızlı tempo yürüyüş
50 dakika kondisyon bisikleti
200 iç bacak plates çemberi ile
100 kol plates çemberi ile
100 kol dambıllar ile
Menüm:
Kahvaltım= 2dilim tamtahıl ekmğ,peynir(bolca), domates,yeşil çay
Ara= yarım elma,yarım armut
Öğlen= buğdaylı yoğurtlu çorba,salata
Ara= sütlü kahve,2incir,1ceviz,5fındık
Akşam= fırın tavuk,1dilim tamtahıl, 1bardak ayran
Evet canm burdan yapıyoruzArtık menüleri ve sporları da burdan mi yapıyoruz canım okudum yazışmaları ama 1 hafta olmayınca kaçırmışım
Doner ins cuma ekside oluruzAynen canım haklisin biraz da spor yapılsa zaten verilir. Ben bide hastalacam bu aralar kendimi durdurmak için biseyler yapmam lazım yoksa tüm emeklerim boşa gidecek. Dediğin gibi yapım bende akşamları çorba icim diğer öğünlerde de normal yiyince döner eski haline inşallah
❤❤❤❤❤❤Menu ve spor harika afiyet olsun kuzum
Seninde menün ve sporun çok güzel canmMenü
Kahvaltı
2 yk yulafli yoğurt
Öğlen
200 gr karnıyarık
3 dilim karpuz
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
Sekersz turk kahvesi
2 ceviz
Akşam
Yarim kase ezogelin corbasi
1 bardak ayran
1 yk kıyma
1 küçük kase yoğurt pulbiber limon karisimi
Spor
30 dk normal yürüyüş
5 dk koşu 35 dk tempolu yürüyüş
1000 tane ip atlama
10 dk kol ve yan simit bölgesel çalışma dambilla
Süper menü süper spor çok iyi gidiyorsun
Sporu baya bi arttırdın. Dans özellikle çok eğlencelidir❤❤❤❤❤❤
Seninde menün ve sporun çok güzel canm
sağol canım bomba gibi dönücem diyordum ve öylede oldu bu kez daha da azimli başladım
Yemiyorum. Sporla birlikte sıkı bir programa girdim. Bugün bir 30 dk daha spor yapmaya niyetliyim.Afiyet olsun canim gayet guzel akşam biraz daha fazla bile olabilirmiş ama kahve yanindakiler cıs azıcıkbitter yine olabilir ama lokum herzaman yemiyorsan sorun degil
Cok iyiYemiyorum. Sporla birlikte sıkı bir programa girdim. Bugün bir 30 dk daha spor yapmaya niyetliyim.
Harika olmuşsun canım boyda uzun olunca manken gibisin
Biraz toparlandım sayılır tşk ederim. Muz, patates, kola gibi normalde yemeyeceğim şeyler tüketmek zorunda kaldım. Umarım cuma günü fazla çıkmaz kilom.
Tesekkurler canımHarika olmuşsun canım boyda uzun olunca manken gibisin
Maşallah canım ya nasl doyuyorsun valla tebrikler senin listelere hep hayretle okuyorum hala aynı maşallah ben bunların üstüne ekmek ler vs. Ler anca doyuyorumBugün
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 2 ceviz peynir domates salatalık
Ara sade türk kahvesi 1 şeftali 3 yaprak sarma
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği bir kase yoğurt
2 lt su
Kola olmayaydi iyiydiBiraz toparlandım sayılır tşk ederim. Muz, patates, kola gibi normalde yemeyeceğim şeyler tüketmek zorunda kaldım. Umarım cuma günü fazla çıkmaz kilom.
Karatay tarzı yediğim zaman doyuyorum canım malum protein hemen sindirilmiyor ama her zaman yumurta yiyemiyorum bıkıyorum o zaman 3 öğün yiyiyorum ekmeği hayatımdan çıkarali çok oldu ama annemlerdeyken yedim ne yalan söyleyeyim sıcacık mis gibi üzerine tereyağıMaşallah canım ya nasl doyuyorsun valla tebrikler senin listelere hep hayretle okuyorum hala aynı maşallah ben bunların üstüne ekmek ler vs. Ler anca doyuyorumçok iştahlıyım ya
kız gözlerimizin önünde eridi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?