Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper menü süper spor çok iyi gidiyorsun

Menü
Kahvaltı
2 yk yulafli yoğurt
Öğlen
200 gr karnıyarık
3 dilim karpuz
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
Sekersz turk kahvesi
2 ceviz
Akşam
Yarim kase ezogelin corbasi
1 bardak ayran
1 yk kıyma
1 küçük kase yoğurt pulbiber limon karisimi
Spor
30 dk normal yürüyüş
5 dk koşu 35 dk tempolu yürüyüş
1000 tane ip atlama
10 dk kol ve yan simit bölgesel çalışma dambilla

Doner ins cuma ekside oluruz

Menu ve spor harika afiyet olsun kuzum
❤❤❤❤❤❤
Seninde menün ve sporun çok güzel canm
Süper menü süper spor çok iyi gidiyorsun
sağol canım bomba gibi dönücem diyordum ve öylede oldu bu kez daha da azimli başladım

Afiyet olsun canim gayet guzel akşam biraz daha fazla bile olabilirmiş ama kahve yanindakiler cıs azıcık bitter yine olabilir ama lokum herzaman yemiyorsan sorun degil
Yemiyorum. Sporla birlikte sıkı bir programa girdim. Bugün bir 30 dk daha spor yapmaya niyetliyim.

Bugün
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet 2 ceviz peynir domates salatalık
Ara sade türk kahvesi 1 şeftali 3 yaprak sarma
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği bir kase yoğurt
2 lt su
Maşallah canım ya nasl doyuyorsun valla tebrikler senin listelere hep hayretle okuyorum hala aynı maşallah ben bunların üstüne ekmek ler vs. Ler anca doyuyorum çok iştahlıyım ya

Kızlar ben bu hafta ya izin alicam ya da mezun olucam . Hiç istemiyorum ama eşim aylardır ısrar ediyor . Eşim.tokatli yıllardır gitmedi illa.gidelim diyor 1000 km yol hiç gozum kesmiyor orda eşimin akrabaları var fakat esimde pek görüşmüyor kalin diye zorluyorlar ama hayatimda hiç konuşmadığım gormedigim farklı farklı insanların evinde nasıl.kalicam 5 6 gun nasıl rahat ederim nasl düş alırım nasıl.yemek yerim cekiniyorum ve hiç istemiyorum . Eşim de çekiniyor ama amcası illa.gelin kalın diyor. Ama ben yine de pek istemiyorum . Zaten tanımıyorum hickimseyi.
Tokata da hiç gitmedim . 1000 km.yol çok uzak .
Of hiç istemiyorum . Kedi ne olacak kim bakacak sokak kedisiyydi yıllardır baya korkak kimseye savdırmaz insan gördümu saklanır . Bi de alıştı kedi kumu olsa da tutup tuvaletini asla ona yapmıyor kapıya miyavliyor 1.kat açıyoruz yapıp geliyor . Bi cami açık.biraksam girse çıksa o zaman çok iyi ama bu seferde ya başka kedi fare böcek vs girerse eve . Bi eelemanimiz var dükkanda eşim.evin anahtarini ona vereyim o hergün gelip bakar diyor . 2 kus var onları komşuya veririm de sizce mantıklı mı?
Annemlere goturecektim babam.olmaz zaptolmaz kacar bulamayız bidaha diyor kabul etmiyor . Birinin evinde bakabilecegi tarz bi kedi değil daha önce ne yasadiysa asla kimseye güvenmez tek bana güvenir ve eşime ama.en çok.bana benim sesimden başkasına gelmez . Ben olmayınca yemek yemez o kadar bağlı bana hasta . Nasıl.olucsk bilmiyorum. Birde eşim oraya gelirsen yemek yemeden olmaz diyor yeni lezzetler tarman gerek diyor yani diyet bozulacak diyor o kadar gitmişken de harbiden hayatımda ilk kez gideceğim ilk kez tadacagim yemeklere de diyet mani olursa o da kötü diyette bozulcak. Of of . Gitmişken orduyu samsunu da gezeriz diyor . Yeni yerler görmek yeni şeyler yemek de çok.guzel aslında ama o kadar yol ve tanımadigim insanlarda kalma tarafı kötü . Bu cuma gideceğiz sanırım daha kesin degil

Maşallah canım ya nasl doyuyorsun valla tebrikler senin listelere hep hayretle okuyorum hala aynı maşallah ben bunların üstüne ekmek ler vs. Ler anca doyuyorum çok iştahlıyım ya
Karatay tarzı yediğim zaman doyuyorum canım malum protein hemen sindirilmiyor ama her zaman yumurta yiyemiyorum bıkıyorum o zaman 3 öğün yiyiyorum ekmeği hayatımdan çıkarali çok oldu ama annemlerdeyken yedim ne yalan söyleyeyim sıcacık mis gibi üzerine tereyağı karatay teyze duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…