Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inslahh 71 i ucundan da olsa görürsün canm
91den 71e tam tamına 20kilo vermiş oluyorsun zaten artk mezun ol vücuttan 20 kilo atmak çok ciddi bisi canm artk dinlenmeye ihtiyacı vardır zaten ruhunun ve bedeninin oyuzden bence mezun olup oraya gitmek biraz diyet psikolojisinden uzaklaşmak sana iyi gelecek dönümce de bomba gibi bir motive ve enerji ile bizim grupta son kiloları atmaya başlarsın bende öyle yaptm hamilelikte 20 kilo aldım sonra o 20 kilonun tamamını vermiş olup 60ı tekrar görünce mezun oldum bir kaç hafta kendimi dinlenirdim dim sonra tekrar hazır olunca son kiloları atmaya döndüm sana da iyi gelecek bence o stresden kurtulacaksın

canım yakında izinden döndüğün için izin alamazsın
tekrar hesap yapıp mezun edebiliriz istersen

Hoşbuldum canım ❤❤
Asıl liste ne oluyor? Bana biraz anlatırsanız sevinirim
Her cuma gruptaki üyeler kilolarını bildiriyor ona gore ortalama hesaplanıyor ve bütün cuma zayıflama gruplarıyla yarışıyoruz kilo verme ortalaması en çok bizim grubun olursa haftanın birincisi olma şansımız var canım . Bunun içinde her üyenin zayıflaması lazım. Ilk 2 hafta yeni gelen kişi diyete uyuyor mu zayıflıyor mu düzenli paylaşım yapıyor mu bunlara bakılıyor eğer herşey yolundaysa bu listeye 2 hafta sonunda giriyor . Asıl liste cuma günleri paylaşılıyor çünkü tartılma günümüz cuma günü . Cuma öğlen 12 1 e kadar tartılıp bildirim yapmak zorunlu yani kilonu bildirmek zorunlu .

Anladım canım teşekkür ederim
Katılıyorum öyleyse

Kizlar bana biraz tüyo verirseniz çok sevinirim yani neler yapmalıyım . Bildiğiniz yag yakmaya yardımcı kürler varmı sirkeli su vb gibi ekstra kalori vermemi sağlayacak sağlıklı beslenme ve diyetin yanında. Surekli diyete başlayıp bozuyorjm hic istikrar yok

Kola olmayaydi iyiydi iyileste verirsin canim arti ciksan bile saglik daha önemli
Kolayı sohbet arasında bir doktorumuz önerdi. Ay Allah razı olsun iyi gelen tek şey kola oldu. Kola içtikten sonra bağırsaklarım biraz kendine geldi. Kilomu da veririm inş almışsam da. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın

Öncelikle hoşgeldin canm ❤ ben ve htc71 grubumuzun kaptan yardmcısıyız canım tugbaFB de kaptanımızdır
1.sayfada tüm kurallarımız yazıyor canm ve hergün burada yaptgm sporları ve menümüzü paylaşıyor birbirimize yorumlarda bulunuyoruz canm menüler inceledigin de fikirler edinirsin hemde birbirimizin hatalarinida uyardigimiz icin hatalarin varsa gormus olursun Mavide yarış konusunda güzel bilgi vermiş ❤ iştah kontrolu ,metobolizma hızlandırma ve daha kolay kilo atmak için ben sana Günde 2 adat maden suyu,2fincan yeşil çay,2 fincan form çay ve 1-2 fincan kahve tavsiye ederim canm bunların hepsini ve bol bol su içersen iştah direk olarak kapanacktr ve hepsinin metobolizmayı hızlandırma etkisi var
Kahve: yağ yakımını sağlar,tokluk verir,enerji arttırır
Yeşil çay: toksinleri atar ve metobolizma hızlandırır
Form çay: idrar söktürücü,ödem attırıcı ve m.hzlndr
Madensuyu: içerisindeki mineraller özelliklede magnezyum kilo vermek için yapı taşını oluşturur ve proteinleri kullanabilmemiz için gereklidir,kas ve kemik kaybı yasmadan kilo vermemiz için de magnezyum çok çok önemli (ben magnezyum takviyesi olarak da tüketiyorum)
Bu verdiğim içecekler benim diyetisyenimin kendi tavsiyesi isel başladım ama tüm doktorların makalelerinde bunların önemi yazar canm ve hepside iştahı kapatıyor ayrıca magnezyum karbonhidrat ve tatlı isteginide ortadan kaldıran bir mineraldir o açîdan da rahat edersin
Bir tavsiyem de kan testi yaptrmadiysan vitamin,mineral,insulin vs. Değerlerine baktrp ihtiyacın varsa takviyelerini alman çünki hem sağlk icin önemli hemde kilo icin canm Divit,B12 eksikliği vs. Yada insülin direnci gibi durumlar kilo vermeyi direk etkiliyor canm

Bu tarz şeylerin tadını çıkar cnm. İlerleyen zamanlarda fırsatın olmayabilir. Farklı bir yer göreceksin, farklı insanlarla tanışacaksın, farklı yöresel lezzetler tadacaksın... Bunların hepsi ayrı ayrı çok heyecan verici. Ben seyehatlerden çok keyif alırım. Sende stres yapma güzelliklerin tadını çıkar. Hem bak kilo da vermişken gidiyorsun. 91 kilo zamanların olsa istediğin gibi giyinemezdin kendini iyi hissetmeyebilirdin. Şimdi maşallah fıstık gibi oldun. Kilo durumunu düşünmeye biraz ara ver. Kilo alıp dönersen de geldiğinde halledersin sen azimli hatunsun...

Merhaba canım hoşbuldum uzun açıklamaların için çok teşekkür ederim maden suyu ve yeşilçay form Çay ekliyeyim o zaman menulerime,yarın marketten hepsini tamamlarim. Menümü gün sonunda mi yazıyorum? Takviye olarak başka bir şey önerir misin magnezyum harici. Hangi marka kullanıyorsun ben bunları not edip yarın alayım

Aminnn iyi olmana sevindim canim artidaysan da cumaya kadar dikkat edersin en azindam sabit çıksa bile kârdır.

Hosgeldin yellow zaten herşeyi yazmis grup kurallarıyla ilgili
Sende aramiza katilirsan mutlu oluruz

Evet canim gun sonunda toplu olarak sabah oglen aksam ara ogun yaptiysan onlari ve ictigin su miktari +spor yaptiysan sporunu yazıyorsun

Rica ederim ne demek Magnezyum disporal canm bu magnezyum sitrattır ve diğer bir-çok magnezyum takviyesi sitrat diildir onun için disporal tavsiyem çünki sitrat grubu olması şart canm etki edecek olan budur bunu sabah kahvaltısını yapar yapmaz hemen üstüne içmelisin.
Dvit in ne durum da bilmiyorum ama takviye almadı isen genelde normal değerin altın da oluyor herkesin ve zaten normal değerde olsa bile kışın yeterli güneşi alma imkanımız asla yok takviye olarak her ay 1 ampül alınmalı onu da kış boyu alıyorum ayda 1 ama değerim çok çok yüksek oldu ise 2-3 ayda 1 alıyorum kilo vermeyi divit eksikliği yavaslatr canm mutlaka olctur ve kullan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…