- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.541
inslahh 71 i ucundan da olsa görürsün canmInşallah bu hafta kilo veririm kızlar gerçekten çok çok az yiyorum resmen Surekli açım gerçekten çok istiyorum biraz daha kilomun eksilmesini çok ihtiyacım var cuma.gunu tartida ekşi görmeye zaten 200 gr çok cikmistim bari bu hafta eksi olsun ama tabi 200 gram ekşi olup 2 hafta onceki kilom olursa da sinirden kuplere binerim bari 72.0 ya da 71.8 falan olsa
canım yakında izinden döndüğün için izin alamazsınUzun kollu badileri cikarmistim geçen gün onları yıkamıştım bugün durdum yerlestirdim şimdi biraz erken ama tokata giderken kazak lazım.olabilir diye ince kazakları çıkarttım yıkıyorum . Utulenecekleri ütüledim. Kızlar bu cuma tokata gidebilirim hatta gtcez büyük ihtimalle . Bu hafta ya mezun ya izin alicam ya da bilemiyorum herşeyden az az tadına bakar ip götürürüm yanimdada orda akşam spor yaparım tabi bilmiyorum milletin evinde yapamayabilirimde müsait bi yer olursa anca öyle . Gerçi yapamam herhalde dus filan olayida var milletin evinde ayıp Surekli sürekli olmaz ya tüh spor da yapamayacağım
Olur bu hafta cuma mezun olurum herhalde tmm mezun olayımcanım yakında izinden döndüğün için izin alamazsın
tekrar hesap yapıp mezun edebiliriz istersen
Hoşgeldin canimm ❤❤ ilk 2 hafta deneme süresi var hergün menü paylaşıp cuma günükilo bildirimi yapıp diyete uyarsan yoneticilerimiz 3.hafta asıl listeye seni alacaklardırKizlar merhaba beni B Baharyagmuru35 davet etti
Hoşbuldum canımHoşgeldin canimm ❤❤ ilk 2 hafta deneme süresi var hergün menü paylaşıp cuma günükilo bildirimi yapıp diyete uyarsan yoneticilerimiz 3.hafta asıl listeye seni alacaklardır
Her cuma gruptaki üyeler kilolarını bildiriyor ona gore ortalama hesaplanıyor ve bütün cuma zayıflama gruplarıyla yarışıyoruz kilo verme ortalaması en çok bizim grubun olursa haftanın birincisi olma şansımız var canım . Bunun içinde her üyenin zayıflaması lazım. Ilk 2 hafta yeni gelen kişi diyete uyuyor mu zayıflıyor mu düzenli paylaşım yapıyor mu bunlara bakılıyor eğer herşey yolundaysa bu listeye 2 hafta sonunda giriyor . Asıl liste cuma günleri paylaşılıyor çünkü tartılma günümüz cuma günü . Cuma öğlen 12 1 e kadar tartılıp bildirim yapmak zorunlu yani kilonu bildirmek zorunlu .Hoşbuldum canım❤❤
Asıl liste ne oluyor? Bana biraz anlatırsanız sevinirim
Anladım canım teşekkür ederimHer cuma gruptaki üyeler kilolarını bildiriyor ona gore ortalama hesaplanıyor ve bütün cuma zayıflama gruplarıyla yarışıyoruz kilo verme ortalaması en çok bizim grubun olursa haftanın birincisi olma şansımız var canım . Bunun içinde her üyenin zayıflaması lazım. Ilk 2 hafta yeni gelen kişi diyete uyuyor mu zayıflıyor mu düzenli paylaşım yapıyor mu bunlara bakılıyor eğer herşey yolundaysa bu listeye 2 hafta sonunda giriyor . Asıl liste cuma günleri paylaşılıyor çünkü tartılma günümüz cuma günü . Cuma öğlen 12 1 e kadar tartılıp bildirim yapmak zorunlu yani kilonu bildirmek zorunlu .
SuperAnladım canım teşekkür ederim❤
Katılıyorum öyleyse
Kolayı sohbet arasında bir doktorumuz önerdi. Ay Allah razı olsun iyi gelen tek şey kola oldu. Kola içtikten sonra bağırsaklarım biraz kendine geldi. Kilomu da veririm inş almışsam da. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasınKola olmayaydi iyiydiiyileste verirsin canim arti ciksan bile saglik daha önemli
Öncelikle hoşgeldin canm ❤ ben veKizlar bana biraz tüyo verirseniz çok sevinirim yani neler yapmalıyım . Bildiğiniz yag yakmaya yardımcı kürler varmı sirkeli su vb gibi ekstra kalori vermemi sağlayacak sağlıklı beslenme ve diyetin yanında. Surekli diyete başlayıp bozuyorjm hic istikrar yok
Bu tarz şeylerin tadını çıkar cnm. İlerleyen zamanlarda fırsatın olmayabilir. Farklı bir yer göreceksin, farklı insanlarla tanışacaksın, farklı yöresel lezzetler tadacaksın... Bunların hepsi ayrı ayrı çok heyecan verici. Ben seyehatlerden çok keyif alırım. Sende stres yapma güzelliklerin tadını çıkar. Hem bak kilo da vermişken gidiyorsun. 91 kilo zamanların olsa istediğin gibi giyinemezdin kendini iyi hissetmeyebilirdin. Şimdi maşallah fıstık gibi oldun. Kilo durumunu düşünmeye biraz ara ver. Kilo alıp dönersen de geldiğinde halledersin sen azimli hatunsun...Bi de orda farklı lezzetler tadacakmsiz eşim diyor orda yiyemezsen hiç g3lme o da doğru benim için değişik bi yer tatmadigim şeyler filan artık onu da hayatidma ilk kez yapacagim şeyler için dr diyeti bozmamak kötü olur bozmak da kötü ama artık diyorum herşeyden tamam yerim ama az az abartmadan kilo almayacak kadar tmm veremem belki 1 hafta sekteye uğrayacak yine ama bari almiyim . Gerxi vucut spora alisti yemesem dr spor yapmayınca yine alirim kesin ben
Merhaba canım hoşbuldumÖncelikle hoşgeldin canm ❤ ben vehtc71 grubumuzun kaptan yardmcısıyız canım tugbaFB de kaptanımızdır
1.sayfada tüm kurallarımız yazıyor canm ve hergün burada yaptgm sporları ve menümüzü paylaşıyor birbirimize yorumlarda bulunuyoruz canm menüler inceledigin de fikirler edinirsin hemde birbirimizin hatalarinida uyardigimiz icin hatalarin varsa gormus olursunMavide yarış konusunda güzel bilgi vermiş ❤ iştah kontrolu ,metobolizma hızlandırma ve daha kolay kilo atmak için ben sana Günde 2 adat maden suyu,2fincan yeşil çay,2 fincan form çay ve 1-2 fincan kahve tavsiye ederim canm bunların hepsini ve bol bol su içersen iştah direk olarak kapanacktr ve hepsinin metobolizmayı hızlandırma etkisi var
Kahve: yağ yakımını sağlar,tokluk verir,enerji arttırır
Yeşil çay: toksinleri atar ve metobolizma hızlandırır
Form çay: idrar söktürücü,ödem attırıcı ve m.hzlndr
Madensuyu: içerisindeki mineraller özelliklede magnezyum kilo vermek için yapı taşını oluşturur ve proteinleri kullanabilmemiz için gereklidir,kas ve kemik kaybı yasmadan kilo vermemiz için de magnezyum çok çok önemli (ben magnezyum takviyesi olarak da tüketiyorum)
Bu verdiğim içecekler benim diyetisyenimin kendi tavsiyesi isel başladım ama tüm doktorların makalelerinde bunların önemi yazar canm ve hepside iştahı kapatıyor ayrıca magnezyum karbonhidrat ve tatlı isteginide ortadan kaldıran bir mineraldir o açîdan da rahat edersin
Bir tavsiyem de kan testi yaptrmadiysan vitamin,mineral,insulin vs. Değerlerine baktrp ihtiyacın varsa takviyelerini alman çünki hem sağlk icin önemli hemde kilo icin canm Divit,B12 eksikliği vs. Yada insülin direnci gibi durumlar kilo vermeyi direk etkiliyor canm
AminnnKolayı sohbet arasında bir doktorumuz önerdi. Ay Allah razı olsun iyi gelen tek şey kola oldu. Kola içtikten sonra bağırsaklarım biraz kendine geldi. Kilomu da veririm inş almışsam da. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın
HosgeldinMerhaba canım hoşbuldum ❤uzun açıklamaların için çok teşekkür ederim ❤ maden suyu ve yeşilçay form Çay ekliyeyim o zaman menulerime,yarın marketten hepsini tamamlarim. Menümü gün sonunda mi yazıyorum? Takviye olarak başka bir şey önerir misin magnezyum harici. Hangi marka kullanıyorsun ben bunları not edip yarın alayım
Evet canim gun sonunda toplu olarak sabah oglen aksam ara ogun yaptiysan onlari ve ictigin su miktari +spor yaptiysan sporunu yazıyorsunMerhaba canım hoşbuldum ❤uzun açıklamaların için çok teşekkür ederim ❤ maden suyu ve yeşilçay form Çay ekliyeyim o zaman menulerime,yarın marketten hepsini tamamlarim. Menümü gün sonunda mi yazıyorum? Takviye olarak başka bir şey önerir misin magnezyum harici. Hangi marka kullanıyorsun ben bunları not edip yarın alayım
Rica ederim ne demekMerhaba canım hoşbuldum ❤uzun açıklamaların için çok teşekkür ederim ❤ maden suyu ve yeşilçay form Çay ekliyeyim o zaman menulerime,yarın marketten hepsini tamamlarim. Menümü gün sonunda mi yazıyorum? Takviye olarak başka bir şey önerir misin magnezyum harici. Hangi marka kullanıyorsun ben bunları not edip yarın alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?