Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar nabersiniz bende diyet fln kalmadi aldm kilolari hemen tabi rwgl duzensizligi vardi zatn bi kac aydir bu ay tekrar oldum bitsn de bakalm kilomu tam bileyn tekrar baslicm diyete
Hemen başla cnm yarın üzülme ne olursa olsun sen yaptın yaparsın ne olacak 3 5 kilo bize viz gelir

masallah ilk attigin siyah ustlu fotografini hatirliyorum canim o fortodan simdikine cok cok fark var pek fazlan kalmadi 67 69 arasinda da inceninde incesiolursun simdi bile gayet iyi

Listem
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Yarım elma
Akşam
1 tabak şehriyeli çorba
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
İlerleyen saatlerde şekersiz nescafe içerim

masallah ilk attigin siyah ustlu fotografini hatirliyorum canim o fortodan simdikine cok cok fark var pek fazlan kalmadi 67 69 arasinda da inceninde incesiolursun simdi bile gayet iyi
Tesekkurler Cnm benim ❤ama taktim kafaya o 67 yi 69 u ya bu halimle hiç mutlu olamıyorum ama yine tabi esk halime şükür bi kere ssglikliyiz ona şükür Allah hepimize sağlık versin gerisi olur

69 a çok yaklaştı ve yakında gidiceksin bundan emin olduğun için rahatca hedefi 67ye çekebiliyorsun canm çünki artk inanıyorsun kendine ve yapabileceğini biliyorsun ❤bende 59 u bile göremedim ama şimdi 57ye kadar devam edebilirim diyorum kendime çünki artk çok ufak rakamlar bunlar biz en büyük kısmı atlattk ve bitirdik ondan şimdi kalan sadece 3 yada 5 en bizim verimlerimizin yanında bunlar bize çerez

Kahvalti
2 kiymali yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalik yesillik
6 zeytin
1 kk peynir
Ara ogun
1 elma
Ara ogun
8 findik
1 ceviz
1 kucuk lahana sarmasi
Aksam
7 yk et sote
1.5 dilim ekmek
Yesillik
1 küçük tatli cataliyla makarna
(Aksami saat 5 olmak uzereyken yemistim acikirsam 1 elma yerim )
Su saymadim ama az 1lt bile olmamistir belki

24 eylül 2019 - 33. Gün bugün

Sabah
4 kaşık menemen
1 çatal peynir
4 adet zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
Sade türk kahvesi
1 KK bitter çikolata

Öğlen
1 kase çorba
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Domates , salatalık

Ara
1 sade türk kahvesi
1 lokum

Akşam
2 kaşık tavuk sote
Salata

Ara
1 sade türk kahvesi

45 dk leslie sansone 3 mil

Doğru bak bu ikisi daha belirgin olmuş sen de taktir edilecek kadar süper kilo verdin ustelik senin çocuğun da varr hamilelik bile sana viz gelip tiris gitti valla müthişsin muthisiz ❤

Benim aklimda kalan siyah üstlü foto buydu iste resmen mavinin boyu ortaya çıkmış manken gibi olmuş
Sagol.cnm.valla bi motivr oldum bugun tekrar yorumlarinizla iyiki varsiniz sizinle paylasmak sizinle.beraber vermek de bende cok etkili oldu .O hallerime ben bile inanamıyordum bi süre içinde bianda öyle olmustum . Psikolojim bozulmaya baslamsti Surekli siyah giyiyordum ve onda bile sonuç iğrenç bi görüntüydü benim.icin . Bi de bölgesel kilolarım.cok kollar simit bölgesi gibi ondan feci duruyordu

Dogru ne kadar surerse sursun hedefe ulasmadan vazgecmek yok

Afiyet olsun canim gayet guzel akşam biraz daha fazla bile olabilirmiş ama kahve yanindakiler cıs azıcık bitter yine olabilir ama lokum herzaman yemiyorsan sorun degil

Aynen canım haklisin biraz da spor yapılsa zaten verilir. Ben bide hastalacam bu aralar kendimi durdurmak için biseyler yapmam lazım yoksa tüm emeklerim boşa gidecek. Dediğin gibi yapım bende akşamları çorba icim diğer öğünlerde de normal yiyince döner eski haline inşallah

Kızlar şimdi dambıl ve plates çemberi ile kol ve iç bacak çalıştım şimdi bugün ki toplam sporlarımı ve diyetimi yazıyorum

Sporlar:
1saat hızlı tempo yürüyüş
50 dakika kondisyon bisikleti
200 iç bacak plates çemberi ile
100 kol plates çemberi ile
100 kol dambıllar ile

Menüm:
Kahvaltım= 2dilim tamtahıl ekmğ,peynir(bolca), domates,yeşil çay

Ara= yarım elma,yarım armut

Öğlen= buğdaylı yoğurtlu çorba,salata

Ara= sütlü kahve,2incir,1ceviz,5fındık

Akşam= fırın tavuk,1dilim tamtahıl, 1bardak ayran

Menu ve spor harika afiyet olsun kuzum

Artık menüleri ve sporları da burdan mi yapıyoruz canım okudum yazışmaları ama 1 hafta olmayınca kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…