- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.481
Hemen başla cnm yarın üzülme ne olursa olsun sen yaptın yaparsın ne olacak 3 5 kilo bize viz gelirKizlar nabersiniz bende diyet fln kalmadi aldm kilolari hemen tabi rwgl duzensizligi vardi zatn bi kac aydir bu ay tekrar oldum bitsn de bakalm kilomu tam bileyn tekrar baslicm diyete
Bi tsnidiign yanına uğradım uzun zamandır görmüyorum çok.zayiflamissin manken gibi olmuşsun dedi ağzı açık kaldı ablaninkaç kilo verdin dedi 19 dedim yanda bi kadim vardı elindeki broşüre bakan şöyle kafasını kaldırıp baktı saskin şaşkın
İnsallah ya yapariz tabiHemen başla cnm yarın üzülme ne olursa olsun sen yaptın yaparsın ne olacak 3 5 kilo bize viz gelir
Tesekkurler Cnm benimmasallah ilk attigin siyah ustlu fotografini hatirliyorum canim o fortodan simdikine cok cok fark var pek fazlan kalmadi 67 69 arasinda da inceninde incesi olursun simdi bile gayet iyi
69 a çok yaklaştı ve yakında gidiceksin bundan emin olduğun için rahatca hedefi 67ye çekebiliyorsun canm çünki artk inanıyorsun kendine ve yapabileceğini biliyorsunYok ya sen de süpersin Sagol cnm mutlu ettin beni ❤ kollar sıkıntı bende aynen ya bi türlü inccelmiyir biraz daha bel ve gobek biraz sırt biraz iç bacak derken ya sanırım 5 6 kilo versem o zmn bu biraz ordan biraz surdan dediğim yerler kalmaz diye umuyorum .Çok taktım kafaya düşündükçe stres oluyorum moralim bozuluyor . Yani 72 kiloyken bile böle dusunuyorsam 85 de yıllarca nasıl gezmisim pes banaçok yavasladi ya bi de bu hafta 200 gr artti hic olamiycakmsm gibi geliyor . Daha 69 hedefini tutturamadim 67 koydum hedefi
Benim aklimda kalan siyah üstlü foto buydu isteB Baharyagmuru35 sen şu iki fotonu öncesi ve sonrası olarak koyup bir zayıflama ürünü satsan satış rekoru kırarvalla o derece müthiş bir değişim var çok çok büyük başarı canım çok taktir ettim seni
Değişim inanılmaz
Eki Görüntüle 2539169
Doğru bak bu ikisi daha belirgin olmuşB Baharyagmuru35 sen şu iki fotonu öncesi ve sonrası olarak koyup bir zayıflama ürünü satsan satış rekoru kırarvalla o derece müthiş bir değişim var çok çok büyük başarı canım çok taktir ettim seni
Değişim inanılmaz
Eki Görüntüle 2539169
Sagol.cnm.valla bi motivr oldum bugun tekrar yorumlarinizla iyiki varsiniz sizinle paylasmak sizinle.beraber vermek de bende cok etkili oldu .O hallerime ben bile inanamıyordum bi süre içinde bianda öyle olmustum . Psikolojim bozulmaya baslamsti Surekli siyah giyiyordum ve onda bile sonuç iğrenç bi görüntüydü benim.icin . Bi de bölgesel kilolarım.cok kollar simit bölgesi gibi ondan feci duruyorduBenim aklimda kalan siyah üstlü foto buydu isteresmen mavinin boyu ortaya çıkmış manken gibi olmuş
Dogru ne kadar surerse sursun hedefe ulasmadan vazgecmek yok69 a çok yaklaştı ve yakında gidiceksin bundan emin olduğun için rahatca hedefi 67ye çekebiliyorsun canm çünki artk inanıyorsun kendine ve yapabileceğini biliyorsun❤bende 59 u bile göremedim ama şimdi 57ye kadar devam edebilirim diyorum kendime çünki artk çok ufak rakamlar bunlar biz en büyük kısmı atlattk ve bitirdik ondan şimdi kalan sadece 3 yada 5 en bizim verimlerimizin yanında bunlar bize çerez
Afiyet olsun canim gayet guzel akşam biraz daha fazla bile olabilirmiş ama kahve yanindakiler cıs azıcık24 eylül 2019 - 33. Gün bugün
Sabah
4 kaşık menemen
1 çatal peynir
4 adet zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
Sade türk kahvesi
1 KK bitter çikolata
Öğlen
1 kase çorba
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Domates , salatalık
Ara
1 sade türk kahvesi
1 lokum
Akşam
2 kaşık tavuk sote
Salata
Ara
1 sade türk kahvesi
45 dk leslie sansone 3 mil
Aynen canım haklisin biraz da spor yapılsa zaten verilir. Ben bide hastalacam bu aralar kendimi durdurmak için biseyler yapmam lazım yoksa tüm emeklerim boşa gidecek. Dediğin gibi yapım bende akşamları çorba icim diğer öğünlerde de normal yiyince döner eski haline inşallahBende biliyorum o tarifleri genelde diyetisyen ayşe tuğba şengel de de var öyle detokslar 2 ogun normal.yiyorsun sadece akşam bu detoksu iciyorsun .
Bende yulaf kepeği yoğurt şeftaliyle kahvaltı yapayım dedim 12 de yaptım kahvaltıyı tabi pek.yiyemedim öyle oluncada bu saati zor yaptım açlıktan çok fena oldum yeni öğlen yemegi yedim 200 gram karnı yarık biraz karpuz 1 dilim tam.bugday ekmegi ve 1 bardak ayrsn ile akşama elimden geldiğince az ve sağlıklı yemeye calisicam . Plan böyle değildi 2 ogun yemekti ama olmadı kahvaltı doğru dürüst olmayınca aşırı acıktım saat de erken akşama da kesin acikirim daha spor da yapicam . Aksam corba ya da ypgurtla gecistirmek bence çok etkili zayıflama yontemi
Menu ve spor harika afiyet olsun kuzumKızlar şimdi dambıl ve plates çemberi ile kol ve iç bacak çalıştım şimdi bugün ki toplam sporlarımı ve diyetimi yazıyorum
Sporlar:
1saat hızlı tempo yürüyüş
50 dakika kondisyon bisikleti
200 iç bacak plates çemberi ile
100 kol plates çemberi ile
100 kol dambıllar ile
Menüm:
Kahvaltım= 2dilim tamtahıl ekmğ,peynir(bolca), domates,yeşil çay
Ara= yarım elma,yarım armut
Öğlen= buğdaylı yoğurtlu çorba,salata
Ara= sütlü kahve,2incir,1ceviz,5fındık
Akşam= fırın tavuk,1dilim tamtahıl, 1bardak ayran
Artık menüleri ve sporları da burdan mi yapıyoruz canım okudum yazışmaları ama 1 hafta olmayınca kaçırmışımKızlar şimdi dambıl ve plates çemberi ile kol ve iç bacak çalıştım şimdi bugün ki toplam sporlarımı ve diyetimi yazıyorum
Sporlar:
1saat hızlı tempo yürüyüş
50 dakika kondisyon bisikleti
200 iç bacak plates çemberi ile
100 kol plates çemberi ile
100 kol dambıllar ile
Menüm:
Kahvaltım= 2dilim tamtahıl ekmğ,peynir(bolca), domates,yeşil çay
Ara= yarım elma,yarım armut
Öğlen= buğdaylı yoğurtlu çorba,salata
Ara= sütlü kahve,2incir,1ceviz,5fındık
Akşam= fırın tavuk,1dilim tamtahıl, 1bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?