Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı= 2dilim tamtahıl ekğ,1haslnm yumurta, peynir,domates,yeşil çay

Ara= sütlü çözünebilir kahve+ 8fındık

Öğlen=2köfte,salata,1dilim ekmk

Ara= 1mandalin, 1form çay,2ceviz

Akşam= kıymalı patlıcan,1kase yoğurt,1maden suyu

Sporlar:

Sabah = 1saat plates dersi
Biraz dan da = 2 saat latin dans ( bachata)
Şimdi hazırlanıyorum çıkıcam 21"00 Da basliycak 23:00 Da bitecek ders kızlar yani eve girmem 00:00 ı bulacak gece yarısından sonra gene girerim öpüldünüz byyyy

Şahane olmuş cnm

3. Gün listem
3 yumurtadan peynirli omlet
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sade kahve
Akşam
5 6 yk etli nohut yemeği
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt

2 saat tempolu yürüyüş
Canm ne yaptn aç durmuşsun remsen bence vücudu bukar az kalifiye alıştırma yoksa diyet bitince kaloriyi arttırmaya başlayınca hemen artılar gelir hemde kas kaybı yaşarsın bu şekilde canm ihtiyacın olan gıdaları alman lazım ki yağ kaybı olsun yoksa vücut kıtlık çeker ise en kolay enerji kaynağı olan kasları yakıyor buda sağlıksız zararlı üzücü bir kilo düşüşü olur

Kahvalti
3 ince dilim sucuk
1dilim tam.bugday ekmegi
1 yumurtalı omlet
4 yeşil zeytin
1kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen
50 gram haşlanmış tavuk
Yarim kase tavuk suyuna tel sehriye corbasi
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 bardak ayran
2 dilim karpuz
Ara
Sütlü sekersiz nescafe
Akşam
Yarim.kase tel sehriye corbasi
Köfteli patates sulu yemek 4 yemek kaşığı ( 2 kofte yedim yemek içinde)
1 Dilim cavdar ekmegi
4 yemek kasigi pulbiberli ev yogurdu
1bardak ayran
Ara
Şekersiz çay
10 gram( 2 minik susamli kurabiye )
Spor
Eşim erkenden gelince almaya tamamlayamadim
20 dk salona yürüyüş 10 dk koşu 20 dk tempolu yürüyüş 10 dakika çok hızlı eliptik 10 dk ağırlık çalışması kol ve simit bölgesi, 350 ip atlama. ( 1000 yapacaktım fakat hem Esim erken geldi hemde ayağımdaki nasir beni mahvetti asiro canımı acıtıyor)
Canım Hala biseyler yemek istiyor ya
Bugün de amma yemişim yaz yaz bitmemiş okuyunca anladım ama sağlıklı olduğu için hesapladım menüm 1100 kalori yapıyor 400 450 de yakmisim .1200 de metabolizmam yaksa eksideyim kalori açığı olmuş oluyor 500 kalori açığa çıkarmış oluyorum en az sadece bugün . Ama nedense canım zararlı şeyler istiyor şuan sağlıklı olunca bu kadar menüye sadece 1100 kalori ama zararlı birşey yesek mesela pizza kola ikisinin en küçük yersen o da sadece tek öğün kalorisi 750 bi de pasta yesen 500 de o etti mi sana 1250 kalori daha akşam yok öğlen yok abov aman zararlı şeyler yemeyelim kızlar

Son düzenleme:

Maşallah supersin çok yogunsun sen bunu bastan yapsan valla uçardın ya gundr yarım kilo haftada 5 kilo gider bu hızla helal be

Hem yoğurt hem ayran biraz garip olmuş cnm

Canım ekmek miktarı biraz fazla geldi bana sanki günlük 2 dilm olsaydj daha iyi olurdu . Menun çok güzel onun dışında çok dengeli bir menü olmuş
Aslinda aksam yemiyecektim ama arada kaynadi 1 dilim bazen 3 bazen 2 yiyorum canim
Afiyet olsun ogunler güzel ama erken yemissin acikmadiysan cok iyi

Yoğurt yağları yakar diye yedim ayransız da akşam yemeği asla yapmam
iki protein aynı anda olunca biri direk kiloya cevrilip depo ediliyor canm yani bu şekilde tam tersi yağ yakmıyormuş yağlanmaya sebep oluyormuş malesef bilgin olsun diyetisyen söylemişti mesela sabah da yoğurt ile peynir yada yumurta gene kilo olarak biri fazla olarak depo oluyor ondan ya klasik kahvaltı yada meyveli yoğurt diyorlar yani proteinler de bol bol tuketilmemeli 1i nı seçmek doğru canm bilgin olsun

Maşallah supersin çok yogunsun sen bunu bastan yapsan valla uçardın ya gundr yarım kilo haftada 5 kilo gider bu hızla helal be
Bastan bilerek yapmadim canm cunki kilolu insanlara dansı yakistiramiyorum estatik durmuyor özellikle kilo verince başladım çok kilo aldığım dönem evde yaparsam yapıyorum şuanki kilolardayken dışarda dans etmeyi seviyorum yani göbek şuan ki gibi hiç olmamalı yoksa mutlu mutlu etmem imkansız ayna karşısında görüntüden rahatsız oluyorum olmayıp edenler var ama herkesin yapısı farklı ve goruntu iyi olmuyor sonuçta dans etmek için güzel bir vücut önemli bence ondan tekrar grupla dans edebilecek vücuda ve kiloya ulaşınca yeniden dansa başladım ama zaten hergün 2saat spor yaparak geldim bu kiloya kadar şimdi sadace das olan haftanın 2günü biraz fazla dan olmuş kalori yanmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…