Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrikler canm 71 ı ucundan görmen harika 2 kilo daha gitti mi 69u göreceksin 69lara geçmeme sadece 2kilocuk kaldı
Sagol canimm .Ama 2 ay daha kaldı bu hızla .
Böyle çok işkence ya bence hic normal değil.yarin 72 lere geri cikmZsa o da
5 kilo fazlam var 4 5 ay sürer bu hızla . Acaba vücudum duraklamaya mi girdi yine 2 haftada 500 gram hiç normal değil

Son düzenleme:
Cumartesiden itibaren basliyorum .
Cumartesi 1400 kalori
Pazar ,pzt,salı,çarşamba,cuma 1100 kalori
Perşembe 850 kalori
Şeklinde beslenmeye calisicam

Fena deprem oldu
Sen neredesin canim istanbul silivride 5.7 diye ölçülmüş olarak okudum bizde kocaelindeyiz. Bayagi hissedildi koltuk sallandı da uyandim uyuyakalmak uzereydim o ara tam algilayamadim ama gozumu actiktan 5 10 saniye sonra anladim sallantinin deprem olduğunu

İkiside yapar canım hem yorgunluk hem regl 1 2 kilo bi fark eder yani regl bitişinde birdrn düşüş görürsün daha keyifli :) ben 61.9 çıktm sabah galiba yarın hiç fark olmucak bugündr misafir var spor yapamıcam

Evet canım ya siz bile hissetmişsiniz ben istanbuldayım fena hissettim bacaklarım titredi resmen allah beterinden korusun

Bu kadar stres yapıyorsan neden diyetisyen e gitmiyorsun canm ssk nın çok güzel diyetisyenleri var bak çiğli organize bölge hastanesi diyetisyen bölümü diye internete bir bakarmisin ekip muhtesemmis çok tavsiye ediliyor süper kilolar verdiniz internetten giz ar t bölümler le ortak çalışma yapıyorlar herseyini inceliyorlar zaten dev gibi bir araştırma hastanesi bu ve yeni bir hastane olduğu icin tüm cihazları yeni cihazlar yeni sistem doktorlar çok iyi üstelikte devletin ve ssk karşılayacak daha ne olsun bence mutlaka randevu al bir görün diyet geçmişini de anlatırsın ona göre inceledikten sonra yonlendirirler

Aayy yarına en az 100grm daha düşer 61.8 olur daha ne olsun direk -1 hemde 4günde ❤ bende keşke yarına 61.8 yada 61.9 olsam ne güzle morel olur ya zaten bakma burda mutlu takildigima psikojim de cok bozuk aslında ama ötelemeye çalışıyorum pozitif düşünmeye calisyorum

Silivriye yakinim canım bende bu bölge 2 gündür sallanıyor 4.7 oldu en son şimdi de bu hala artcilar devam ediyor bu depremden sonra bir de 4.4 oldu
6 olarak guncellediler şiddetini yer sallandı bildiğin ve uzun da sürdü

Deprem oldu az once hafif sallandi tam kizimi uyuttum bende uyuyakalmak uzereydim içim geçmiş koltugun sallandigina uyandim
ay çok korktum. şimdi girdim içeri. Okullar tatil edilmiş diye duydum.
Yarın memleketten annemler geliyodu söyleycem gelmesinler.

Kimseyi arayamiyorum başkalarına sordum.onlarda arayamiyor hatlarda sorunmu var denedinmi

Ay inşallah neden öyle hissediyosun canım paylaşmak konuşmak istersen burdayız biz takma kafana bişeyi herşeyin bi çözümü oluru vardır

Neden cnm ne Gzl danslara da gidiyorsun pozitif ol sen bak ne güzel kilolarda gidiyor

Hindistan cevizine taktim şampuan durulanmayan sac kremi restorant ve el.kremini aldim hindistan cevizinin . Daha düş jeli sac bakim yagi el.sabun filan var onlarida sonra alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…