- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.621
Sagol canimm .Ama 2 ay daha kaldı bu hızla .Tebrikler canm 71 ı ucundan görmen harika2 kilo daha gitti mi 69u göreceksin 69lara geçmeme sadece 2kilocuk kaldı
Sen neredesin canim istanbul silivride 5.7 diye ölçülmüş olarak okudum bizde kocaelindeyiz. Bayagi hissedildi koltuk sallandı da uyandimFena deprem oldu
İkiside yapar canım hem yorgunluk hem regl 1 2 kilo bi fark eder yani regl bitişinde birdrn düşüş görürsün daha keyifli :) ben 61.9 çıktm sabah galiba yarın hiç fark olmucak bugündr misafir var spor yapamıcamBu arada ben sabah tartıldım ve baya fazla çıktım canm gece 00:00 Da eve girdim geç saate kadar dans ettik ayaklarım nasl şişmişti kıpkırmızı olmuştu ondan mı oldu acaba şişlik ten mi sabahına fazla çıktım yoksa regle yaklaştı diyemi bilmiyorum regleyede 4-5 gün kaldı hangisinden bilmiyorum ama çok şişim her yerim şişti
Evet canım ya siz bile hissetmişsiniz ben istanbuldayım fena hissettim bacaklarım titredi resmen allah beterinden korusunSen neredesin canim istanbul silivride 5.7 diye ölçülmüş olarak okudum bizde kocaelindeyiz. Bayagi hissedildi koltuk sallandı da uyandimuyuyakalmak uzereydim o ara tam algilayamadim ama gozumu actiktan 5 10 saniye sonra anladim sallantinin deprem olduğunu
Bu kadar stres yapıyorsan neden diyetisyen e gitmiyorsun canm ssk nın çok güzel diyetisyenleri var bak çiğli organize bölge hastanesi diyetisyen bölümü diye internete bir bakarmisin ekip muhtesemmis çok tavsiye ediliyor süper kilolar verdiniz internetten giz ar t bölümler le ortak çalışma yapıyorlar herseyini inceliyorlar zaten dev gibi bir araştırma hastanesi bu ve yeni bir hastane olduğu icin tüm cihazları yeni cihazlar yeni sistem doktorlar çok iyi üstelikte devletin ve ssk karşılayacak daha ne olsunSagol canimm .Ama 2 ay daha kaldı bu hızla .
Böyle çok işkence ya bence hic normal değil.yarin 72 lere geri cikmZsa o da
5 kilo fazlam var 4 5 ay sürer bu hızla . Acaba vücudum duraklamaya mi girdi yine 2 haftada 500 gram hiç normal değil
Geçmiş olsun canm benimEvet canım ya siz bile hissetmişsiniz ben istanbuldayım fena hissettim bacaklarım titredi resmen allah beterinden korusun
Aayy yarına en az 100grm daha düşer 61.8 olur daha ne olsun direk -1İkiside yapar canım hem yorgunluk hem regl 1 2 kilo bi fark eder yani regl bitişinde birdrn düşüş görürsün daha keyifli :) ben 61.9 çıktm sabah galiba yarın hiç fark olmucak bugündr misafir var spor yapamıcam
Silivriye yakinim canım bende bu bölge 2 gündür sallanıyor 4.7 oldu en son şimdi de bu hala artcilar devam ediyor bu depremden sonra bir de 4.4 olduSen neredesin canim istanbul silivride 5.7 diye ölçülmüş olarak okudum bizde kocaelindeyiz. Bayagi hissedildi koltuk sallandı da uyandimuyuyakalmak uzereydim o ara tam algilayamadim ama gozumu actiktan 5 10 saniye sonra anladim sallantinin deprem olduğunu
ay çok korktum.Deprem oldu az once hafif sallandi tam kizimi uyuttum bende uyuyakalmak uzereydim içim geçmiş koltugun sallandigina uyandim
Kimseyi arayamiyorum başkalarına sordum.onlarda arayamiyor hatlarda sorunmu var denedinmiAayy yarına en az 100grm daha düşer 61.8 olur daha ne olsun direk -1hemde 4günde ❤ bende keşke yarına 61.8 yada 61.9 olsam ne güzle morel olur ya zaten bakma burda mutlu takildigima psikojim de cok bozuk aslında ama ötelemeye çalışıyorum pozitif düşünmeye calisyorum
Sağol kuzumGeçmiş olsun canm benim
Ay inşallahAayy yarına en az 100grm daha düşer 61.8 olur daha ne olsun direk -1hemde 4günde ❤ bende keşke yarına 61.8 yada 61.9 olsam ne güzle morel olur ya zaten bakma burda mutlu takildigima psikojim de cok bozuk aslında ama ötelemeye çalışıyorum pozitif düşünmeye calisyorum
Aynen ya hatlar berbat bi gram çekmiyo telefon ablamın telefon full çekiyo benim kaç saattir bişey yok ondan bağlandım interneteKimseyi arayamiyorum başkalarına sordum.onlarda arayamiyor hatlarda sorunmu var denedinmi
Neden cnm ne Gzl danslara da gidiyorsun pozitif ol sen bak ne güzel kilolarda gidiyorAayy yarına en az 100grm daha düşer 61.8 olur daha ne olsun direk -1hemde 4günde ❤ bende keşke yarına 61.8 yada 61.9 olsam ne güzle morel olur ya zaten bakma burda mutlu takildigima psikojim de cok bozuk aslında ama ötelemeye çalışıyorum pozitif düşünmeye calisyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?