- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.601
Bastan bilerek yapmadim canm cunki kilolu insanlara dansı yakistiramiyorum estatik durmuyor özellikle kilo verince başladım çok kilo aldığım dönem evde yaparsam yapıyorum şuanki kilolardayken dışarda dans etmeyi seviyorum yani göbek şuan ki gibi hiç olmamalı yoksa mutlu mutlu etmem imkansız ayna karşısında görüntüden rahatsız oluyorum olmayıp edenler var ama herkesin yapısı farklı ve goruntu iyi olmuyor sonuçta dans etmek için güzel bir vücut önemli bence ondan tekrar grupla dans edebilecek vücuda ve kiloya ulaşınca yeniden dansa başladım ama zaten hergün 2saat spor yaparak geldim bu kiloya kadar şimdi sadace das olan haftanın 2günü biraz fazla dan olmuş kalori yanmış olacak
Bilmiyordum canım Sagoliki protein aynı anda olunca biri direk kiloya cevrilip depo ediliyor canm yani bu şekilde tam tersi yağ yakmıyormuş yağlanmaya sebep oluyormuş malesef bilgin olsundiyetisyen söylemişti mesela sabah da yoğurt ile peynir yada yumurta gene kilo olarak biri fazla olarak depo oluyor ondan ya klasik kahvaltı yada meyveli yoğurt diyorlar yani proteinler de bol bol tuketilmemeli 1i nı seçmek doğru canm bilgin olsun
Süper hem hobi hem kaloriler yansin çok eglencelidir kesin
Hiç olmamış canm öğlen simit,akşam pilav,sabah ekmeğinde var bide Ara öğün de ceviz hepsi karbonhidrat çok çok fazla karbonhidrat a yülenmişsinGünaydın kızlar,
Dün hiç bakamadım yazılanlara, menü bildirimi de yapamadım. kusura bakmayın. Çok karışık bi gün oldu benim için.
Dünkü Menüm:
Kahvaltı :
tam buğday ekmeği , üzerine labne sürdüm, 1 bardak çay
Öğlen :
Simit, ayran
Ara:
2-3 Ceviz, 3-4 kuru kayısı
Akşam:
Mercimekli bulgur pilavı ,1 kase yoğurt
3-4 Kahve
Haklısın cnm,Hiç olmamış canm öğlen simit,akşam pilav,sabah ekmeğinde var bide Ara öğün de ceviz hepsi karbonhidrat çok çok fazla karbonhidrat a yülenmişsinözellikle akşam akşam yenilen o pilav üzgünüm menün kötü olmuş
Aslında vitaminli olan şeyler zaten diyettir bol bol sebze ve aralara meyve ile Kuru yemiş ve süt ekler isen daha sağlıklı ve yüz hiç çökmez cilt ve saçlardan çok daha parlak ve daha iyi hale gelir aslında Sağlık sız ve kilo aldıran grup zaten aynı zamanda vitaminsiz grup oluyor kilo alınanların %90ında vitamin yok ama kilo verdiren herşey vitamin ve mineral deposundurHaklısın cnm,
Dün çok garip bi gün oldu benim için, rutin kahvaltımın dışına çıktım ve hiç özenemedim. Bugün düzene gircektim Derken yarın memleketten annemler geliyo. haftasonu bende kalcaklar. Vitaminsiz kalmışsın, yüzün çirkinleşmiş..... diye diye tıkabasa yedirecek bana.Her gelişinde aynı şey. Sonuçta pazartesiye kadar düzene giremeyecem.
Dün öğlen uyudum da ondan öğle yemeği yemedim canım yoksa gebermişim açlıktan haklısın yaniCanm ne yaptn aç durmuşsun remsenbence vücudu bukar az kalifiye alıştırma yoksa diyet bitince kaloriyi arttırmaya başlayınca hemen artılar gelir hemde kas kaybı yaşarsın bu şekilde canm ihtiyacın olan gıdaları alman lazım ki yağ kaybı olsun yoksa vücut kıtlık çeker ise en kolay enerji kaynağı olan kasları yakıyor buda sağlıksız zararlı üzücü bir kilo düşüşü olur
Olsun yavas yavaş nerelere geldinDayanamadım.tartildim . Yani kilo vermem o kadar yavaş ki yarın ne çıkar bilmiyorum fakat 2 hafta önceye göre sadece 500 gram eksideyim
2 hafta önce 72.4 du geçen hafta 72.6 bugün 71.9 yavaslikla çığır açtım ben 2 haftada 500 gram ayda 1 kilo yapar müthişsinirlerim bozuldu
Bu arada ben sabah tartıldım ve baya fazla çıktım canm gece 00:00 Da eve girdim geç saate kadar dans ettik ayaklarım nasl şişmişti kıpkırmızı olmuştu ondan mı oldu acaba şişlik ten mi sabahına fazla çıktım yoksa regle yaklaştı diyemi bilmiyorum regleyede 4-5 gün kaldı hangisinden bilmiyorum ama çok şişim her yerim şiştiDün öğlen uyudum da ondan öğle yemeği yemedim canım yoksa gebermişim açlıktan haklısın yani
Ucundan. Inş yarın geri 72 olmaz Sagol cnmOlsun yavas yavaş nerelere geldin71 i görmüşsün tebrikler
Tebrikler canm 71 ı ucundan görmen harikaUcundan. Inş yarın geri 72 olmaz Sagol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?