Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper hem hobi hem kaloriler yansin çok eglencelidir kesin

Bilmiyordum canım Sagol

Günaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum
Sabah 1 avuç içi kadar ev yapımı poğaça
Öğlen mevsim salatası
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 3 yemek kaşığı bulgur pilavi
Ara kahve yeşil cay ve rezene
Spor 10 dakika kardio 20 dk bölgesel hareketler

Günaydın kızlar,
Dün hiç bakamadım yazılanlara, menü bildirimi de yapamadım. kusura bakmayın. Çok karışık bi gün oldu benim için.

Dünkü Menüm:

Kahvaltı :
tam buğday ekmeği , üzerine labne sürdüm, 1 bardak çay

Öğlen :
Simit, ayran

Ara:
2-3 Ceviz, 3-4 kuru kayısı

Akşam:
Mercimekli bulgur pilavı ,1 kase yoğurt

3-4 Kahve

Hiç olmamış canm öğlen simit,akşam pilav,sabah ekmeğinde var bide Ara öğün de ceviz hepsi karbonhidrat çok çok fazla karbonhidrat a yülenmişsin özellikle akşam akşam yenilen o pilav üzgünüm menün kötü olmuş

dünkü menüm
sabah
2 tereyağında yumurta
1 kalın dilim süzme peynir
domates
salatalık
biber
1 kupa süt
1 küçük boy muz
1 mink kase çiğ fındık

öğlen
1 büyük kupa türk kahvesi içtim sade (normalde kahve içmemeye çalışıyorum çok başım ağrıyodu belki iyi gelir diye içtim)

akşam
1 parçalı but
1 kase yayla çorbası (pirinçsiz)
1 kase ev yoğurdu

su 3 litreyi geçti, yarın çok güzel bi kiloyla geliyorum inşallah

Haklısın cnm,
Dün çok garip bi gün oldu benim için, rutin kahvaltımın dışına çıktım ve hiç özenemedim. Bugün düzene gircektim Derken yarın memleketten annemler geliyo. haftasonu bende kalcaklar. Vitaminsiz kalmışsın, yüzün çirkinleşmiş..... diye diye tıkabasa yedirecek bana. Her gelişinde aynı şey. Sonuçta pazartesiye kadar düzene giremeyecem.

Aslında vitaminli olan şeyler zaten diyettir bol bol sebze ve aralara meyve ile Kuru yemiş ve süt ekler isen daha sağlıklı ve yüz hiç çökmez cilt ve saçlardan çok daha parlak ve daha iyi hale gelir aslında Sağlık sız ve kilo aldıran grup zaten aynı zamanda vitaminsiz grup oluyor kilo alınanların %90ında vitamin yok ama kilo verdiren herşey vitamin ve mineral deposundur

Dayanamadım.tartildim . Yani kilo vermem o kadar yavaş ki yarın ne çıkar bilmiyorum fakat 2 hafta önceye göre sadece 500 gram eksideyim
2 hafta önce 72.4 du geçen hafta 72.6 bugün 71.9 yavaslikla çığır açtım ben 2 haftada 500 gram ayda 1 kilo yapar müthiş sinirlerim bozuldu

Dün öğlen uyudum da ondan öğle yemeği yemedim canım yoksa gebermişim açlıktan haklısın yani

Olsun yavas yavaş nerelere geldin 71 i görmüşsün tebrikler

Dün öğlen uyudum da ondan öğle yemeği yemedim canım yoksa gebermişim açlıktan haklısın yani
Bu arada ben sabah tartıldım ve baya fazla çıktım canm gece 00:00 Da eve girdim geç saate kadar dans ettik ayaklarım nasl şişmişti kıpkırmızı olmuştu ondan mı oldu acaba şişlik ten mi sabahına fazla çıktım yoksa regle yaklaştı diyemi bilmiyorum regleyede 4-5 gün kaldı hangisinden bilmiyorum ama çok şişim her yerim şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…